הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג של אשה חזקה

לוג של אשה חזקה

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/12/16
אורי, בנסיכה יש חדר כושר טוב?
יש מצב שעוד כמה חודשים ארד לאילת לנופש ולא בא לי לעשות לחיצות חזה עם דאמבלים 😆

אורי, בנסיכה יש חדר כושר טוב?
יש מצב שעוד כמה חודשים ארד לאילת לנופש ולא בא לי לעשות לחיצות חזה עם דאמבלים 😆
מה רע בלחיצת חזה עם דאמבלים? 🤡
חדר הכושר מצוין ביחס לבית מלון. בכל מקרה, תשתדל לדפוק אימון בבוקר של חמישי לפני הנסיעה וכך לא תצטרך להסתמך על זה. המלון הוא בין היקרים באילת ודי מרוחק מהכל, אז אני לא יודע אם זו הבחירה האידיאלית.

Marriott Prague
חדר כושר מטורף ואני מניחה שהוא באמת משרת גם את המקומיים.

נערך לאחרונה:
ככל שאת עולה יותר במשקלים אני יותר מתבאס שקשה לי יותר לשכנע נשים במכון שלי לעשות סקוואט.

נשים ששומעות על לעשות סקוואט רק עם מוט אולימפי וישר עושות פרצוף של "אין מצב שאני עושה את זה".

הפסקתי להתעסק בזה, נמאס לי לראות את כל העושי רבעים למיניהם ולהתעצבן, לא שווה את את זה. ליצנים יישארו ליצנים, אי אפשר לתקן את כל העולם.

אם הן מתלהבות ורוצות מה קשה בזה ? כבר השגת את ההתלהבות מהן - תמנפי את זה.
אני משתגע ממכם. אתם באמת מנסים לשדל אנשים לתפוס את הראק? אני הפכתי למטיף הגדול במכון שלנו ללכת לעשות דאמבל בייספס קרלז! לכו כולכם ותתפסו את הלחיצת חזה במכונה! מהר, לפני שמישהו יתפוס לכם את הפרפר!

אני משתגע ממכם. אתם באמת מנסים לשדל אנשים לתפוס את הראק? אני הפכתי למטיף הגדול במכון שלנו ללכת לעשות דאמבל בייספס קרלז! לכו כולכם ותתפסו את הלחיצת חזה במכונה! מהר, לפני שמישהו יתפוס לכם את הפרפר!

רוצה להציל כמה נפשות תועות...

מרטין עדכן/ה את הלוג ״הלוג שכאילו מחטב״:

עדכון לוג: 18/04/15

סקווט 60*5 65*5 70*5 50*10
הסקווט שוב מגמגם. לא יאמן שלפני חודש עם 85 קג הרגשתי טוב והיום 70 מרגיש עקום. לאימון ביום רביעי שולפת את נשק 'יום הדין'... תחזיקו אצבעות 😇.

בנצ' 35*5 40*5 47.5*5 PR
מקבילים 2*כשל (12 חזרות לכשל)
פולאפס 3*כשל PR (הגעתי ל8 חזרות לכשל)
חתירה הפוכה 2*12
אל סיט גרסה מתקדמת 3*20 שנ'

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית