הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג של אשה חזקה

לוג של אשה חזקה

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-10/12/16
ני חייבת להגיד את המילה האסורה- מה לגבי אירובי? אם כבר להילחם בנוזלים, אז עד הסוף.. מקצר את זמן ההמתנה לשקילה

צר לי לאכזב (אם כי בעיקר את עצמי),
אני אמנם כמעט ולא מדווחת על אימונים אירוביים כי הם הכי(!) משעממים בעולם אבל כל שבוע יש לי לפחות 3 שעות אירוביות וזה ימשיך כם מן הסתם.
בחופשה היו 6 אימונים אירוביים של שעה כל אחד, שמסתבר שהועילו "מאוד", ואימון כח אחד מאולתר בהתאם לציוד שהיה שם.

מרטין עדכן/ה את הלוג ״הלוג שכאילו מחטב״:

עדכון לוג: 01/08/15

סקווט סינגל לכשל 1* 80, 85, 90F*
פרונט 8*2 50 (היו אמורים להיות 8*4 אבל הכאב בשורש כף יד חזר ולכן)
סקווט 8*1 60
10*5 פושאפס על מקבילים
צינאפס סינגל לכשל 1* 5+, 10+, 16+, 18.5F+
חתירה הפוכה 10*5
3*
10 גלגל בטן+20 שניות אל סיט

הסקווט הרגיש מעולה וכמעט שהיה שווה את הקג הנוספים... אבל רק כמעט149eg:
שבוע ללא אימונים לא ממש עזר לכאבים ביד. המסקנה שלי: מנוחה זה ממש לא בריא!

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה אומר שנדרשו לי 4 דק מנוחה לפחות בין הסטים הכבדים.

אני לוקח הפסקה של חמש דקות אבל רק לפני הסט האחרון..
בשאר זה שתי דקות שלוש בתקווה שאין 20 אנשים על הספסל.

5 אצלי זה המקסימום אז כן זה יחסית הרבה...

הבוקר נשקלתי אחרי שבוע מוקפד יחסית.
63 קג!
נגיד שקיזזתי קילו השבוע יש כאן עליה של 2 קג לפחות בחופשה.
מחשבות על חיטוב הופכות כפייתיות יותר..

זה אומר שנדרשו לי 4 דק מנוחה לפחות בין הסטים הכבדים.
הבנתי משום מה שאת מעוניינת לנוח מהבנץ...
גם אצלי המנוחות קצרות מאוד... 3-4 דקות מקס' בסינגלים והרבה פחות מזה בנפח. הרגל מגונה...😆

הבנתי משום מה שאת מעוניינת לנוח מהבנץ...
גם אצלי המנוחות קצרות מאוד... 3-4 דקות מקס' בסינגלים והרבה פחות מזה בנפח. הרגל מגונה...😆
לא ידעתי שבאימוני נפח נחים הרבה באופן משמעותי, קראתי בעבר בT-Nation שריפטו כתב לנסות לסיים את כל ה5x5 בתוך 8-10 דק', ואני באמת משתדל לא לנוח יותר מ2 דק' בין סט לסט. זה מוגזם?

לא ידעתי שבאימוני נפח נחים הרבה באופן משמעותי, קראתי בעבר בT-Nation שריפטו כתב לנסות לסיים את כל ה5x5 בתוך 8-10 דק', ואני באמת משתדל לא לנוח יותר מ2 דק' בין סט לסט. זה מוגזם?
כדאתה נכנס ל5x5 אקרוס אתה לא אמור עדיין להתנשף מהסט הקודם... אני לא אוהב לחכות עד ששכחתי מהסט הקודם, עבורי 2-2.5 דקות מרגיש מעולה. דקה וקצת מנוחה אני עושה כשאני סוגר נפח לאחר ה-5x5 והורדת משקל.
בסופו של דבר הכימות המדוייק הוא עניין די אינדיבידואלי.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית