- פותח/ת השרשור
כן עחי זה וריאציה חדשה של הגיויטיפאק 555 חזרות? תותח1
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן עחי זה וריאציה חדשה של הגיויטיפאק 555 חזרות? תותח1
צחקתי לול זה 5 5 5 (5*3)לא סיכמנו אתמול שבילדר זה גיי?
אני לא מאמין לך, בילדר 🖕צחקתי לול זה 5 5 5 (5*3)
כי אני יודע שיכולתי ואני להוט מדי להגיע ל3 פלטות, כמו שאמרתי אראה ביום חמישי אם אשבור, אם לא אחזור למשקל הזה עד שאסדר את הטכניקהלמה אתה מעלה? הסקוואט היה על הפנים. זה כשל לכל דבר.
אז מה אם אתה להוט לשלוש פלטות. זה לא היה אפילו חצי סקוואט. זה היה כשל. הדבר הכי טוב בשבילך יהיה לרדת ל110 ולעלות משם בדגש על לעשות סקוואט אמיתי.כי אני יודע שיכולתי ואני להוט מדי להגיע ל3 פלטות, כמו שאמרתי אראה ביום חמישי אם אשבור, אם לא אחזור למשקל הזה עד שאסדר את הטכניקה
מה 110, אני הצלחתי לשבור בראשונות והמראה שיקרה לי ששברתי באחרותאז מה אם אתה להוט לשלוש פלטות. זה לא היה אפילו חצי סקוואט. זה היה כשל. הדבר הכי טוב בשבילך יהיה לרדת ל110 ולעלות משם בדגש על לעשות סקוואט אמיתי.
סתכל עוד פעם על הסרטון שלך.מה 110, אני הצלחתי לשבור בראשונות והמראה שיקרה לי ששברתי באחרות
הסתכלתי ואפילו אתה אמרת ששברתי בראשונותסתכל עוד פעם על הסרטון שלך.
כמו שאמרתי, אם באמת אצליח עם ה130 לשבור הכל טוב ואמשיך, אם לא אין לי בעיה להוריד ולעבוד על זה.שמע זאת דעתי, זה קרה לי גם במשקל גבוה ממך, השארתי את האגו מחוץ למכון והורדתי עשרים קילו מהמוט.
עצה חברית,תשאיר את האגו בכניסה למכון.י אני יודע שיכולתי ואני להוט מדי להגיע ל3 פלטות