הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת בילדינג קצת זה [הוסר]

מצב
השרשור נעול
עוקב,מקנא בסקוואט ביחס לשאר.

• פותח/ת השרשור
שני אימונים אחרונים:
A:
סקוואט 120 5 5 5
בנץ 77.5 3 5 5 לא זה לא היה טכני באמת לא הצלחתי להעלות את המוט ואני אתפלה אם החזרות באמת היו נחשבות ין לי מושג כבר מה לעשות... אשמח לעצות
דד קלאסי 115
צין אפס 8 8, מחוסר זמן פשוט פמפמתי 2 סטים עם משקל גוף ל8 חזרות...

B:
סקוואט 125 5 5 5 -3 חזרות אחרונות לא שברו מקביל, אעלה משקל ואימון הבא אצלם הכל לראות ששברתי
פרס 52.5 5 5 5
פנדליי 67.5 5 5 5
מקבילים 20 5 5 5 קל

אשמח לעצות לגבי הבנץ..
עוד שאלה: אפשר לשים כמו מן כופסא כזאת איפה שאני שובר מקביל שאני אוכל רק לגעת בה בשביל לראות ששברתי? הכוונה היא לא לבוקס סקוואט אלא ממש רק לגעת ולעלות

למה אתה מעלה? הסקוואט היה על הפנים. זה כשל לכל דבר.

• פותח/ת השרשור
למה אתה מעלה? הסקוואט היה על הפנים. זה כשל לכל דבר.
כי אני יודע שיכולתי ואני להוט מדי להגיע ל3 פלטות, כמו שאמרתי אראה ביום חמישי אם אשבור, אם לא אחזור למשקל הזה עד שאסדר את הטכניקה

כי אני יודע שיכולתי ואני להוט מדי להגיע ל3 פלטות, כמו שאמרתי אראה ביום חמישי אם אשבור, אם לא אחזור למשקל הזה עד שאסדר את הטכניקה
אז מה אם אתה להוט לשלוש פלטות. זה לא היה אפילו חצי סקוואט. זה היה כשל. הדבר הכי טוב בשבילך יהיה לרדת ל110 ולעלות משם בדגש על לעשות סקוואט אמיתי.

• פותח/ת השרשור
אז מה אם אתה להוט לשלוש פלטות. זה לא היה אפילו חצי סקוואט. זה היה כשל. הדבר הכי טוב בשבילך יהיה לרדת ל110 ולעלות משם בדגש על לעשות סקוואט אמיתי.
מה 110, אני הצלחתי לשבור בראשונות והמראה שיקרה לי ששברתי באחרות

שמע זאת דעתי, זה קרה לי גם במשקל גבוה ממך, השארתי את האגו מחוץ למכון והורדתי עשרים קילו מהמוט.

• פותח/ת השרשור
שמע זאת דעתי, זה קרה לי גם במשקל גבוה ממך, השארתי את האגו מחוץ למכון והורדתי עשרים קילו מהמוט.
כמו שאמרתי, אם באמת אצליח עם ה130 לשבור הכל טוב ואמשיך, אם לא אין לי בעיה להוריד ולעבוד על זה.
הסיבה מאוד פשוט, אני מאמין שהייתי יכול והמראה הטעתה אותי.
תגיד אפשר לשים כמו כופסא כזאת ממש איפה ששוברים מקביל שאוכל פשוט לגעת בה ולעלות בשביל לוודא ששברתי?
מה אתה אומר לעשות עם הבנץ?

מזה המראה הטעתה אותך? מה אתה מפגר יורדים עד באונס

• פותח/ת השרשור
סוף סוף מעדכן! שבוע קודם הייתי באילת ולא היה לי מה לעדכן...
חזרתי על המשקלים של אימון לפני כי באילת לא התאמנתי כראוי.

אימון יום ראשון 11/10:
סקוואט 125| 5 5 5
בנץ 80| 5 5 5 התחת עלה אני אחזור על המשקל אימון הבא
דד 120| 5 קל, הציעו לי לקפוץ במשקל קצת בשביל לסדר את הקטע שהסקוואט שלי יותר חזק מהדד
צין אפס 10| 5 5 5

משקל בוקר 77

אימון יום שלישי 13/10:
סקוואט 130| 3 3 4 אני עובר לקפיצות של 2.5, כמובן שאשאר על המשקל הזה עד שאסיים שלוש חמישיות, שינו לי את ההסתכלות על האימונים ואני כבר לא ככ ממהר ועשה הכל כמו שצריך.
\\מפה האימון כבר נהיה מוזר ושכחתי שהיום עושים פרס ונזכרתי רק אחרי סט בנץ, בנוסף גם התבלבלתי במשקל בפרס ועשיתי 2 חמישיות עם המשקל הקודם.
בנץ 80| 5
פרס 52.5| 5 5
פרס 55| 5 5 5
פנדליי 70| 5 5 5
מקבילים 20| 8 8 זה כבר נהיה קל, אימון הבא אני שוקל לעלות 2.5 אפילו 5

בא כירופרקט למכון שהיה פעם ליפטר, הוא הסתכל על הברך שלי ואמר שהפיקה שלי אלכסונית כזאת והיא יכולה בזוית מסויימת לצאת החוצה (בתחילת הסס זה מה שהרגשתי ושלחתי בקבוצה בוואטסאפ) , בקיצור הוא ייעץ לי לקנות שרוולים או רצועות שישאירו את כל הברך במקום ושהפיקה לא תצא ממסלולה.
אשמח לתגובות על הנושא וייעוץ לאיזה שרוולים לקנות ( התלבטתי בין SBD לבין רהבנד לבין TITAN ,לא הבנתי בדיוק מה ההבדלים ביניהם חוץ מבמחיר, אשמח ליחס גם לזה).
כל פעם שאני עושה פרס בירידה שאני מנסה לגעת בחזה היד נתקעת בבייספ ואני שומע קליק כזה, הצוואר שלי די ארוך ובנוסף החזה שלי די קטן... אעלה סרטון בהזדמנות.

• פותח/ת השרשור
אימון סביר, השומרים מפגרים.
סקוואט 130 | 5 השומר נגע ופשוט הרים אותי חזרה אחרונה, 5 פיקס - לא קראתי לשומר, 4 בחזרה הרביעית ראיתי שהשומר (אחד אחר) לא היה בפוקוס ואמרתי לו שיתרכז והוא פשוט עשה איתי סטיף לג דדליפט מהבור ואז דחף את המוט לתוך הראק:🤦‍♂️: שלא נדבר על זה שהמוט קפץ חזרה וכמעט מחץ אותו. אני ממש לא מחשיב את זה כהצלחה ואימון הבא אחזור על המשקל.

בנץ 80 | למדתי את הלקח מהסקוואט ולא לקחתי שומר:P:, היה 4 5 5 קצר וקולע. אימון הבא מעלה משקל.

דדליפט | בעקבות עצה של חברי הטוב @omerh84 לבצע קפיצה במשקל ל130 בשביל לסדר את זה שהסקוואט שלי היה יותר חזק מהדד העלתי 10 קילו (ל130 במקום 125), עלו בהתחלה שני סינגלים בגלל הידיים המפגרות שלי, אני לא יודע מה יש להם אבל המוט פשוט נופל מהם. מצאתי במכון רצועות הרמה והייתי מתוסכל מספיק בשביל לקחת אותם ולהשתמש בהם, חמישיה עלתה נקי אבל הקושי הורגש, בקיצור הצלחה עם רמאות. עצות לגבי מה לעשות עם הקטע הזה יתקבלו בברכה. עומר כבר הספיק לצעוק עליי אין טעם להמשיך...

צין אפס נהיים קשים מרגע לרגע | 10 4+1 4+1 4 (הפלוס אחד מסמל עצירה אחרי חזרה רביעית לסדר את האחיזה (על המוט שלנו יש כמו דבר כזה מסיליקון שמחזיקים בו, הוא מסתובב כל הזמן ולכן עצרתי לסדר את האחיזה).

כנראה שאמא שלי טסה ללונדון בקרוב ותוכל לקנות לי שרוולים של SBD:s85:.

כמו שרשמתי למעלה עצות לגבי האחיזה יתקבלו בברכה.

אתה הומו מה אתה שם רצועות תוריד ל125 או שלפחות תישאר ב130 ללא

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית