הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת בילדינג קצת זה [הוסר]

מצב
השרשור נעול
ניסיתי ריטלין פעם אחת וזה לא עזר לי בשיט, ואז אמרו לי שזה לא תרופה לעצלנות

לא, אני מעדיף לא לקחת את זה
זה עוזר מאוד בחיטוב אם אתה רעב.
וזה ממש עוזר לי ללמוד, בדכ דעתי מוסחת ואני יכול באמצע הלמידה לחשוב על ציצי או להתחיל לסדר את החדר ולהיות בלבס. בהסטוריה א היה לי ממוצע 60, הגישו אותי על 70 עשו לי טובה, התחלתי לשבת עם ריטלין ובאמת הצלחתי ללמוד! הוצאתי בבגרות 93 אבל בגלל שהגישו אותי על 70 הציון שלי הוא 81:confused001:
יכול להיות
האמת שיש אנשים שסתם לוקחים, בלי מרשם או משהו, סטודנטים בעיקרון
אה רגע, שכחתי שאתה בן 16
אני גם סטודנט בעיקרון, אבל בגלל שאין לי תעודת בגרות קוראים לנו "שומעים חופשיים" אבל אנחנו נגשים למבחנים ולומדים כמו כולם :|

וזה ממש עוזר לי ללמוד, בדכ דעתי מוסחת ואני יכול באמצע הלמידה לחשוב על ציצי או להתחיל לסדר את החדר ולהיות בלבס. בהסטוריה א היה לי ממוצע 60, הגישו אותי על 70 עשו לי טובה, התחלתי לשבת עם ריטלין ובאמת הצלחתי ללמוד! הוצאתי בבגרות 93 אבל בגלל שהגישו אותי על 70 הציון שלי הוא 81:confused001:
מה שיפה אצלי זה שאני חושב על ציצים תוך כדי לימודי היסטוריה ויודע את החומר מעולה.

אני בטוח שבעוד כמה חודשים, יהיה נורא חשוב לדעת אם זה היה 1% או 3 %.

שים לב גם לתאריך תפוגה.
🤣
לא הבנתי
ניסיתי לקרוא כמה פעמים ועדיין לא הבנתי

אבל מוזר 1מ"ל אמור להיות שווה 1גרם לא?
לא, מ"ל זה נפח וגרם זה משקל (מסה).
1מ"ל מים בטמפרטורת החדר (לא סגור 100% לגבי הטמפרטורה) שוקל 1 גרם

אבל מוזר 1מ"ל אמור להיות שווה 1גרם לא?
רק במים חביבי ,חלב הרבה יותר דחוס
לא, מ"ל זה נפח וגרם זה משקל (מסה).
1מ"ל מים בטמפרטורת החדר (לא סגור 100% לגבי הטמפרטורה) שוקל 1 גרם
מ100 מל מים עושים 100 גרם קרח
מה יש להבין?😲
מסתלבט עליך.😁
אתה מדבר הרבה שטויות שאני עדיין לא מבין

כן אבל ה 100 גרם קרח שיוצא הוא לא בנפח 100 מ"ל.
קרח הוא לא "מים" ואינו נוזל אז אי אפשר למדוד אותו במ"ל אבל אני מניח שאתה צודק.
בכל אופן במערכת סגורה קיים חוק שימור המסה אז 100 גרם מים יהיה 100 גרם קרח, לא בטוח לגבי הנפח כי במעבר בין מצבי צבירה כמו שידוע המולקולות "נדחסות"(הקפאה - קרח)\"חופשיות"(עיבוי - גז) יותר.

מש"ל נפח הקרח\מים לא יהיה זהה
כמה קיבלתי?🤤

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית