הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

קצת בילדינג קצת זה [הוסר]

מצב
השרשור נעול
קרח הוא לא "מים" ואינו נוזל אז אי אפשר למדוד אותו במ"ל אבל אני מניח שאתה צודק.
למה לא? אפשר למדוד נפח של מוצק
בכל אופן במערכת סגורה קיים חוק שימור המסה אז 100 גרם מים יהיה 100 גרם קרח, לא בטוח לגבי הנפח כי במעבר בין מצבי צבירה כמו שידוע המולקולות "נדחסות"(הקפאה - קרח)\"חופשיות"(עיבוי - גז) יותר.
נכון. אבל למים כידוע יש את הקטע שמתחת ל 4 מעלות הם מתחילים דווקא להתרחב ולתפוס יותר נפח, מה שנקרא "האנומליה של המים".
כמה קיבלתי?🤤
90, כי לא ציינת את האנומליה של המים 😛

למה לא? אפשר למדוד נפח של מוצק
במיליליטרים? אוליי בסנטימטר מעוקב או משהו, אבל לא ביחידת מידה של נוזל
נכון. אבל למים כידוע יש את הקטע שמתחת ל 4 מעלות הם מתחילים דווקא להתרחב ולתפוס יותר נפח, מה שנקרא "האנומליה של המים".
SHIT, אני אגן על עצמי בכך שזה לא היה נחוץ להוכחה אלא רק הרחבה אם אני אוסיף את הנושא הזה
90, כי לא ציינת את האנומליה של המים 😛
אז על כמה תגיש אותי לבגרות?

P.S - מה אתה לומד בטכניון?

במיליליטרים? אוליי בסנטימטר מעוקב או משהו, אבל לא ביחידת מידה של נוזל
מיליליטר אחד=אלפית ליטר=סמ"ק
SHIT, אני אגן על עצמי בכך שזה לא היה נחוץ להוכחה אלא רק הרחבה אם אני אוסיף את הנושא הזה
בגלל זה 90 ולא פחות
אז על כמה תגיש אותי לבגרות?
יאללה 93
P.S - מה אתה לומד בטכניון?
דוקטורט בתורת אנומליית המים 🤣

רגע מה,
אם אלפית הליטר הינה סנטימטר מעוקב משמע ליטר בנוי מ1000 "קוביות" שאורכם סנטימטר (סמ*סמ*סמ)
משמע הגובה הינו 1000 סנטימטר וכך גם אורך הבסיס לכל ליטר.
משמע הבקבוק שלי באורך קילומטר מעוקב ואני באורך 7 קילומטר
תוהה2
1000 קוביות, כלומר 10*10*10, לא 1000*1000*1000

מה גם בהנדסת מכונות סופרים רק בחזקות של 2?
אני מהנדס מכונות, אני לא יודע מה זה חזקות... בכל אופן באחוז שומן ממש נמוך בד"כ יש 8 קוביות, כנראה גם בשילוב עם מסת שריר יחסית מכובדת בבטן

אני מהנדס מכונות, אני לא יודע מה זה חזקות... בכל אופן באחוז שומן ממש נמוך בד"כ יש 8 קוביות, כנראה גם בשילוב עם מסת שריר יחסית מכובדת בבטן
כאמר 1000B = 8

כמות הקוביות תלויה בגנטיקה והיא בין 4 ל8. לא זוכר בדיוק את ההסבר לזה אני אחפש אחרי הלימודים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית