- פותח/ת השרשור
אמא אומרת שאני לא כמו כולם ואני מיוחד:rolleyes-71:פשוט תעשה כמו מה שכולם עושים אם נכשלים אימון אחד-שאר על אותו משקל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אמא אומרת שאני לא כמו כולם ואני מיוחד:rolleyes-71:פשוט תעשה כמו מה שכולם עושים אם נכשלים אימון אחד-שאר על אותו משקל
למעוך את המוט מוביל בעיקר להתייעלות עצבית וגם עוזר פסיכולוגית, החלקה של המוט בדדליפט זו חולשה שרירית.אני חושב שלרדת במשקל יהיה טעות, וזה כמו שאפשר ללחוץ בנץ כשאתה "מועך" את המוט ואפשר שלא.
עד שהתחלתי להתרכז בזה - לא הייתי עושה את זה, פשוטו כמשמעו.
יש דברים שעד שהם נקלטים צריך לחשוב עליהם נקודתית.
אמא אומרת שאני לא כמו כולם ואני מיוחד:rolleyes-71:
אני חושב באמת שאשאר על 130 עוד אימון אחד, אנסה עוד פעם אחיזה משולבת, לא יודע למה זה פשוט לא מרגיש נוח...
תודה לכולכם על הדיון @WeaKid @omerh84 @BROCK LESNAR
עצה משולבת.בעצתו של מי?
או... חוסר מתן דגש לדברים מסויימים.החלקה של המוט בדדליפט זו חולשה שרירית.
מתן דגש לאחיזה? נו באמת...עצה משולבת.
או... חוסר מתן דגש לדברים מסויימים.
עומר אמר לעלות, איתמר אמר להוריד. זה סוג של אמצע כזה. וכמו שאמרת זה נחשב כשל אז נחזור על המשקל(בשביל שתהיה שמח שאתה קשור)בעצתו של מי?
כן, באמת, אני לגמרי מאמין בזה.מתן דגש לאחיזה? נו באמת...
עומר אמר לעלות, איתמר אמר להוריד. זה סוג של אמצע כזה. וכמו שאמרת זה נחשב כשל אז נחזור על המשקל(בשביל שתהיה שמח שאתה קשור)
יש לי בעיה בבנץ, כל פעם שאני נתקע זה קצת אחרי החזה, עכשיו אני אתחיל להתרכז בלעלות מהחזה ואצליח!כן, באמת, אני לגמרי מאמין בזה.
כשאתה צריך להתרכז במנח גב, צוואר, כתפיים, כיווץ ועוד מיליון דברים - לפעמים שוכחים להתרכז בדברים הקטנים.
חלק מהאנשים צריכים להתרכז קצת יותר בדברים בסיסיים כמו לתפוס את המוט.
:lol:I CANT HELP ITאויש נו איתמר, אל תהיה שמוק 🤬🤬🤬
שמע, הוא בקושי התחיל אסאס וגם התחיל ממשקל גבוה מידי, זה יהיה טעות לעבור למתכונת טקסס....מסכים עם טלפ
אני בכל מקרה המלצתי לו דילואוד אחרון ואז טקסס ללחיצות.
לא עדכנתי את האימון ההוא אבל 77.5 עלה ל3 חמישיות, אני זוכר גם ששלחתי לכלפון הודעה על זהביקשת ביקורת לבנץ.
אוקיי בוא נתחיל.
אסאס מתחילים מ80% משקל.
כלומר אם הבנץ שלך 80, אז מתחיל מ62.5 (עיגלתי למטה, כי עדיף להתחיל נמוך ולא להתקע מהר).
כלומר התחלת ממשקל גבוה מידי.
באימון השני עשית 4×3 ואימון אחריו 5,5,3 שניהם עם 77.5 קילו
5,5,3 ו 4,4,4 זה נחשב לכשל.
ואז העלת ל 80 וסגרת 5×3 עם תחת באוויר.
כלומר גם סיכון לפציעה, גם עלית לפני שסגרת 77.5 וגם זה לא נחשב שסגרת 80.
אימון אחריו עשית שוב 80 5,5,4.
בקיצור התחלת מהר מידי עם משקלים גבוהים בעצימות גבוה, התרגילי עזר צריכים להתווסף רק אם אתה נתקע (למשל תעשה ריסט מ80 ל 70 ותוסיף טרייספ כעזר, וכשאתה מנסה לשבור p.r. תוריד את העזר אימון לפני הניסיון.)
תתחיל מחדש ותתכנן שעוד כחודש תגיע ל 80 קילו. (3 אימוני בנץ בשבועיים= 6 בחודש).
תעשה 80 פחות 6×2.5. תתחיל מ 65, אפילו שזה פוגע באגו.
בהצלחה חבר!
כל השבוע לא התאמנתי ולכן לא עדכנתי... הייתי מסומם מריטלין וחוסר אוכל #NoGainz
אימון B:
סקוואט 125 5 5 5| הורדתי משקל טיפה גם בגלל שלא התאמנתי שבוע וגם בגלל שלדעתי הטכניקה ב130 הייתה על הפנים..
פרס 55 5 5 5| עלה מהר, היום לא הופיע הבעיה שהיה לי עם היד קדמית והצלחתי לרדת עד החזה - כנראה זה קטע של גמישות או איזור לא מחומם , לפני הפרס חיממתי טוב את הכתף אחורית ואמצעית עם גומייה, בנוסף התחלתי ממש להתעקם אחורה עם הגב, לחזור על המשקל או להמשיך ל57.5?
פנדליי 65 5 5 5| הרחבתי את האחיזה, אני לא ממש מרגיש...