סטיף לג דד 🤣🤣🤣
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סטיף לג דד 🤣🤣🤣
דדליפט - או תקראו לזה איך שבא לכם 29/10
בנץ 27/10
אשמח להערות על טכניקה בשניהם
משקל בוקר: 80.00:Banane36:
אימון B: עוד פעם שכחתי בקבוק אבל לא הפריע במזל:)
סקוואט 130| 5 5 5 חוזר לעצמי, טכניקה טובה, עלה קל ואפילו לא כואב הברכיים
פרס 60| 5 4 4 פלטה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🏋️🏋️😅
בעיקרון היה 5 5 5 אבל החזרה האחרונה ב2 הסטים האחרונים הייתה פוש פרס ולכן אני לא מחשיב אבל העדפתי לסגור את הסט עם פוש פרס. כמובן שנשאר על המשקל.
פנדליי 70| 5 5 5 הגעתי גמור אחרי הפרס אבל בכל מקרה סגרתי 3...
מפחיד עחי!
החודש הזה נקווה להרבה פיארים(NoShaveNovember - לא שזה שונה ממה שעשינו עד עכשיו פשוט עכשיו יש לי תירוץ לכל מי שקורא לי ערבי ולא מוכן לקבל את היותי גבר:rolleyes-71:)
למרות שהוא התחיל ברגל שמאל:
סווקאט 132.5 4 5 5 בגלל הספוטר האידיוט, בכל מקרה לא מרוצה מהעומק ואחזור על המשקל
בנץ 82.5 4 4 5 סתם ככה פתאום, עד שהוא מתקדם הוא נעצר ואני מתחיל להתשגע:🤦♂️:
דדליפט -פשוט בושה לא רוצה לדבר על זה..
סתאם הייתי אמור להעלות ל135 אבל החלטתי בגלל הרבה תגובות של אנשים על רוחב העמידה לשנות לסומו אז ניסיתי...
יותר מידי חומרים עחי!משוגע:wallbash:
בייספס ניחומים:sporty019-49:.
בסופו של יום בכיתי רק קצת
אימון B
סקוואט 132.5 5 5 5 אחלה
פרס 60 5 5 5
פנדליי 72.5 5 5 5 קל
אימון מתיש מאוד, אני מניח שזה בגלל שהפסקתי עם קריאטין ( נוחות)
סקוואט 135 5 5 5 לא שלם עם הטכניקה, נשאר על המשקל
בנץ 82.5 5 5 5 ( בווווווםםםםם)
דדליפט 120 5 5 5 דילאוד, לא חגור כמובן, אעלה סרטון טכניקה אחכ
זה היה בוקר, לא שמתי לב. תהיה בטוח שעשיתי חמישיה אחת.דדליפט יותר מכוער מהמורה שלי לאנגלית,ממתי עושים שלוש חמישיות בדדליפט בSS ?
הסט אפ שלך לא קרוב להיות נכון,תקן אותו
דדליפט יותר מכוער מהמורה שלי לאנגלית,ממתי עושים שלוש חמישיות בדדליפט בSS ?
הסט אפ שלך לא קרוב להיות נכון,תקן אותו
יהב got REKTהוא אוליי מכוער אבל יותר כבד משלך .
אימון B מעייף
סקוואט 135 5 5 5 פה כבר עוד שניה התעלפתי
פרס 62.5 5 5 5 פוש פרס בחצי מהחזרות, חוזר
פנדליי 75 5 5 5 קשה, אני שוקל להחליף לחתירה אחרת כי אני באמת לא הרגיש הרבה את הגב ואני מרגיש שרוב המשקל עף בתנופה
מקבילים משקל גוף 8 8 8
למה פוש פרס? סיימת חמישייה ראשונה חלק?
לא, אין לי ממש איך לצלם פרס אני צריך לקרוא לאנשים והראק די צפוף, פעם הבאה אנסה לסדר משהו.יש סרטונים?
חמישיה ראשונה כן, שניה ושלישית לא והעדפתי לסיים את הסט עם פוש פרס מאשר לא לסיים בכלללמה פוש פרס? סיימת חמישייה ראשונה חלק?
סבבה.. העיקר שהצלחת חמישייה כמו שצריךלא, אין לי ממש איך לצלם פרס אני צריך לקרוא לאנשים והראק די צפוף, פעם הבאה אנסה לסדר משהו.
לגבי הפנדליי והסקוואט לא חשבתי על לצלם, בנוסף המכון היה די מלא ולא היה הרבה מקום.. בקיצור אעשה תזכורת למחר
חמישיה ראשונה כן, שניה ושלישית לא והעדפתי לסיים את הסט עם פוש פרס מאשר לא לסיים בכלל