הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת בילדינג קצת זה [הוסר]

מצב
השרשור נעול
לגבי הבנצ'...
נראה שאתה 'מרים' את המוט ולא 'לוחץ' אותו...אסביר....
אתה מפיל אותו על החזה ספק קו עליון של הבטן בחלק המחזרות...כנראה שראיתי מה ש @Kartalajan ראה...
לדעתי, רק דעתי 😃
הנפילה גורמת לך לאבד כיווץ ולכן גם המרפקים בורחים.
תשלוט יותר בירידה תוך כדי שמירה על הכיווץ ו'תלחץ' את המוט....הכוונה שתרגיש שהגוף שומר על הכיווץ כל הדרך.
בחלק המחזרות אתה גם ממש ממהר לרדת...תחכה חצי שניה בנעילה....לי זה עוזר לשמור על השליטה במוט(אני טועה כאן?).
אגב....הסט הראשון נראה יחסית טוב.

אני באמת ממהר, זה די בכוונה.
לא יודע זה נתפס אצלי בראש, אוליי מעצה ש @omerh84 פעם נתן לי לגבי הפרס, פשוט להכניס אויר ולפמפם הכל.
זה עבד לי טוב עד עכשיו אבל אשים לב לזה, תודה.

אתה מפיל אותו על החזה ספק קו עליון של הבטן בחלק המחזרות...כנראה שראיתי מה ש@kartalajan ראה...
מסכים לגמרי. כנראה שאני לא היחידי ששם לב לזה 😃
לי זה עוזר לשמור על השליטה במוט(אני טועה כאן?).
לא, זה באמת מקשה יותר על השליטה במוט.

אני באמת ממהר, זה די בכוונה.
לא יודע זה נתפס אצלי בראש, אוליי מעצה ש @omerh84 פעם נתן לי לגבי הפרס, פשוט להכניס אויר ולפמפם הכל.
זה עבד לי טוב עד עכשיו אבל אשים לב לזה, תודה.

בפרס גם לי זה עובד טוב....

כי זה אמור לעבוד. אין סיבה להחזיק חצי שניה למעלה. נעלת? תוריד!
אין סיבה להישאר למעלה ולבזבז כוח.
פרס עדיף לסיים כמה שיותר מהר כי ההשתהות משמעותית מבזבזת כוח.
אגב, חשוב לציין שזה בתנאי שאתה עובד לפי הגירסא "הראשונה של ריפטו" ולא לפי השנייה.

אגב, חשוב לציין שזה בתנאי שאתה עובד לפי הגירסא "הראשונה של ריפטו" ולא לפי השנייה.[/QUOTE]
תוכל לפרט?

בגירסא הראשונה ריפטו מדבר על דחיקת המוט למעלה ללא תנועה של הטורסו, מלבד החזרה הראשונה שבא הטורסו זז אחורה ע"מ להשתמש באגן כדי לדחוק את המוט. בגירסא זו מדובר על סט ללא הפסקות בין חזרה לחזרה והמנוחה באמצע הסט מתבצעת למעלה ע"מ לא לאבד שימוש באפקט המתיחה.

הגירסא השנייה מדברת על התרגיל ללא שימוש באפקט המתיחה ובה כל חזרה מתבצעת כמו החזרה הראשונה - עצירה למטה, לקיחת הטורסו אחורה ושימוש באגן.

עד שהבנתי שזה אתה עמית.. רשום לך בפרופיל בן 24 :/
עוקב כמובן, בהצלחה יא בילדר!

אתה יכול בבקשה לשנות את הגיל שרשום לי בפרופיל ל16?

כולנו רוצים לחזור חזרה לגיל 16...
גם אני צריך לשנות את התאריך שלי כבר
אם מנהל יוכל-תאריך הלידה שלי הוא ה22 לאוגוסט 1997(תביאו מתנות?)

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית