הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת בילדינג קצת זה [הוסר]

מצב
השרשור נעול
לא מבין בזה, עולה ל י׳ חחחח
בתור אחד שהיה תמים בנושא - אם סיימת רק ט' אל תזלזל במתמטיקה. קח את הנושא ברצינות. אני הייתי אמור להיות ב5 יחידות אבל אני ב3 רק מתוך זלזול.
לא יודע למה אני רושם את זה כאן אבל כנראה שזה חשוב.

בתור אחד שהיה תמים בנושא - אם סיימת רק ט' אל תזלזל במתמטיקה. קח את הנושא ברצינות. אני הייתי אמור להיות ב5 יחידות אבל אני ב3 רק מתוך זלזול.
הייתי על סף לרדת ל4 יחידות כי ישבתי על 30 ובסוף הוצאתי 76 עכשיו סופי בבחינה של יא' 😃

תכלס בבית הספר שהייתי בו בט׳ הייתי אמור לעלות ל3 (הקבצה ב׳) אבל תכננתי לעלות. ועברתי לתיכון אחר ועושים מבחנים בתחיל שנה, מקווה ל4 יחל

אין טקסס לבייספס לא מעניין
אגב כמה מתח אתה יכול לעשות?

אין טקסס לבייספס לא מעניין
אגב כמה מתח אתה יכול לעשות?
אני עושה בסוף האימון אז אין לי מושג בעיקרון, היום עשיתי 8*4 (8 חזרות)

אין לי מושג..
אני מניח ש15, אבל לא עשיתי אז לא נחשב 😃
מה אתה עושה בכללי באימון גב אם אתה משאיר את המתח לסוף? אני תמיד אוהב להתחיל את האימון שלי ממתח אם זה לא אימון בנץ'

מה אתה עושה בכללי באימון גב אם אתה משאיר את המתח לסוף? אני תמיד אוהב להתחיל את האימון שלי ממתח אם זה לא אימון בנץ'
בדכ דדליפט, אבל האימון תוכנן לאתמול וסגרו מוקדם כי שישי.
האימון שלי בדכ לא ממש אותו דבר אבל הוא בטח ייראה ככה
kroc row \ t bar \ bor
long cable row \ pulley
cable pullover \ machine pullover \ high cable row
kroc row
chin ups \ pullups

זה לא אימון גב אם לא חתרתי כבד עם משקולת 🙄
רוב הזמן יוצא לי שדדליפט ולאטס מפוצלים לשני ימים שונים אז עם הדדליפט אני עושה טרפזים ואמות

בדכ דדליפט, אבל האימון תוכנן לאתמול וסגרו מוקדם כי שישי.
האימון שלי בדכ לא ממש אותו דבר אבל הוא בטח ייראה ככה
kroc row \ t bar \ bor
long cable row \ pulley
cable pullover \ machine pullover \ high cable row
kroc row
chin ups \ pullups

זה לא אימון גב אם לא חתרתי כבד עם משקולת 🙄
רוב הזמן יוצא לי שדדליפט ולאטס מפוצלים לשני ימים שונים אז עם הדדליפט אני עושה טרפזים ואמות
יפה יפה למרות שאני לא אוהב תוכניות כאלה כל כך 😃
אני מתחיל לדמיין בראש תרחישים שבהם אתה קונה סירת משוטים ויוצא למסע מסביב לעולם חח

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית