לא מבין בזה, עולה ל י׳ חחחחהגישו אותי על 80..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מבין בזה, עולה ל י׳ חחחחהגישו אותי על 80..
הציון שלו במתמטיקה נקבע מ2 ציונים אחד של הבחינה ואחד שהבית ספר נותן 50 אחוז כל אחד.לא מבין בזה, עולה ל י׳ חחחח
בתור אחד שהיה תמים בנושא - אם סיימת רק ט' אל תזלזל במתמטיקה. קח את הנושא ברצינות. אני הייתי אמור להיות ב5 יחידות אבל אני ב3 רק מתוך זלזול.לא מבין בזה, עולה ל י׳ חחחח
הייתי על סף לרדת ל4 יחידות כי ישבתי על 30 ובסוף הוצאתי 76 עכשיו סופי בבחינה של יא' 😃בתור אחד שהיה תמים בנושא - אם סיימת רק ט' אל תזלזל במתמטיקה. קח את הנושא ברצינות. אני הייתי אמור להיות ב5 יחידות אבל אני ב3 רק מתוך זלזול.
לא יודע למה אני רושם את זה כאן אבל כנראה שזה חשוב.
תכלס בבית הספר שהייתי בו בט׳ הייתי אמור לעלות ל3 (הקבצה ב׳) אבל תכננתי לעלות. ועברתי לתיכון אחר ועושים מבחנים בתחיל שנה, מקווה ל4 יחלבתור אחד שהיה תמים בנושא - אם סיימת רק ט' אל תזלזל במתמטיקה. קח את הנושא ברצינות. אני הייתי אמור להיות ב5 יחידות אבל אני ב3 רק מתוך זלזול.
לא יודע למה אני רושם את זה כאן אבל כנראה שזה חשוב.
אימנתי גב היה להיט
אני עושה בסוף האימון אז אין לי מושג בעיקרון, היום עשיתי 8*4 (8 חזרות)אין טקסס לבייספס לא מעניין
אגב כמה מתח אתה יכול לעשות?
אם תנסה מקסימום בתחילת אימון כמה נראה לך שתצליח?אני עושה בסוף האימון אז אין לי מושג בעיקרון, היום עשיתי 8*4 (8 חזרות)
אין לי מושג..אם תנסה מקסימום בתחילת אימון כמה נראה לך שתצליח?
מה אתה עושה בכללי באימון גב אם אתה משאיר את המתח לסוף? אני תמיד אוהב להתחיל את האימון שלי ממתח אם זה לא אימון בנץ'אין לי מושג..
אני מניח ש15, אבל לא עשיתי אז לא נחשב 😃
בדכ דדליפט, אבל האימון תוכנן לאתמול וסגרו מוקדם כי שישי.מה אתה עושה בכללי באימון גב אם אתה משאיר את המתח לסוף? אני תמיד אוהב להתחיל את האימון שלי ממתח אם זה לא אימון בנץ'
אני עושה טרפזים ואמות על ידי דדליפט...עם הדדליפט אני עושה טרפזים ואמות
יפה יפה למרות שאני לא אוהב תוכניות כאלה כל כך 😃בדכ דדליפט, אבל האימון תוכנן לאתמול וסגרו מוקדם כי שישי.
האימון שלי בדכ לא ממש אותו דבר אבל הוא בטח ייראה ככה
kroc row \ t bar \ bor
long cable row \ pulley
cable pullover \ machine pullover \ high cable row
kroc row
chin ups \ pullups
זה לא אימון גב אם לא חתרתי כבד עם משקולת 🙄
רוב הזמן יוצא לי שדדליפט ולאטס מפוצלים לשני ימים שונים אז עם הדדליפט אני עושה טרפזים ואמות
מה אתה כן מעדיף?יפה יפה למרות שאני לא אוהב תוכניות כאלה כל כך 😃
אני מתחיל לדמיין בראש תרחישים שבהם אתה קונה סירת משוטים ויוצא למסע מסביב לעולם חח
https://www.lbs.co.il/logs/18/אני עושה טרפזים ואמות על ידי דדליפט...
SSמה אתה כן מעדיף?
הפלג עליון בSS גדל לי בערך בקושי
לינארית עם בידוד לידייםהפלג עליון בSS גדל לי בערך בקושי
זה אפילו פחות נפח :\לינארית עם בידוד לידיים
טקסס לבייספס עם סקוואט דו שבועי ודד ליפט במתכונת לינאריתזה אפילו פחות נפח :\