הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת בילדינג קצת זה [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אתה יכול..
אני לא משער את השיאים שלי כי זה שווה לבדיוק כלום.
עשיתי 120 על 89 משקל גוף T&G ותחת באויר, מאז התחזקתי בהמון משתנים אבל לא בדקתי שיא.
אם היית עובד בצורה שאני עובד בה היית מבין, כשאני בודק כמה עליתי במשקל, אני פשוט זורק פלטות או מכוון למשקל משוער כי אני לא מנסה לעשות סינגלים דאבלים או שלשות בבנץ' לסט אחד אז אני לא יודע למה לצפות.
אחרי תקופה מסויימת אני יכול לעלות 5 קילו ו20 קילו באותה מידה.
אחרי התקופה הראשונה עליתי 30 בבנץ, לא ציפיתי את זה בכלל ושיערתי בכלל שאעלה 15.
SHIT HAPPENS

עם "shit happens" לא שוברים שיאי עולם...

אם תצליח ללחוץ 150 על 82.5 בדרך פלא שכזו... אני מוריד בפניך את הכובע.
דרך פלא? חסר לדעתך תוכניות לא לינאריות? אנשים לא מבינים שלהתחזק ב8RM לא מחייב התחזקות ב1RM ואני חושב ש @RussianHotGirl יכול להעיד על כך יופי.
אחרי שאסיים את ה"בלוק" ייבנה הפיק ואנסה למצוא את ה1RM שלי. אוליי יהיה לי מספרים בראש של כמה לנסות אבל הרעיון הוא לשאוף כמה שיותר גבוה.
ואני מתכנן להיכנס בעד 90 אבל 82.5 גם טוב.
זה שהתחזקתי ב10 קילו ב80%1RM שלי לא מבטיח שאתחזק ב10 קילו ב100%1RM שלי

דרך פלא? חסר לדעתך תוכניות לא לינאריות? אנשים לא מבינים שלהתחזק ב8RM לא מחייב התחזקות ב1RM ואני חושב ש @RussianHotGirl יכול להעיד על כך יופי.
אחרי שאסיים את ה"בלוק" ייבנה הפיק ואנסה למצוא את ה1RM שלי. אוליי יהיה לי מספרים בראש של כמה לנסות אבל הרעיון הוא לשאוף כמה שיותר גבוה.
ואני מתכנן להיכנס בעד 90 אבל 82.5 גם טוב.
זה שהתחזקתי ב10 קילו ב80%1RM שלי לא מבטיח שאתחזק ב10 קילו ב100%1RM שלי

איך אתה יכול לגזור אחוזים ממספר שאתה לא יודע אותו?
ואם RM8 לא מחייב התחזקות ב RM1 אז למה לעשות אותו בכלל?

איך אתה יכול לגזור אחוזים ממספר שאתה לא יודע אותו?
ואם RM8 לא מחייב התחזקות ב RM1 אז למה לעשות אותו בכלל?
אני לא גוזר אחוזים. נגיד ה1rm שלי הוא 100.
ה 80 אחוז הוא 80.
אם התחזקתי ב2.5קילו והפכתי את מה שהצלחתי עם ה80 ל82.5 זה לא מחייב שהסינגל שלי יעלה ב2.6 או יעלה בכלל.

עושים את זה כי עבודה אך ורק באיזור ה 1rm היא חסרת נפח ואפשר להישרף בקלות, בנוסף לוקח פחות זמן להכניס יותר נפח עם חזרות גבוהות.

וד"א לא חסרות תוכנית שעובדות על 1רמ, כמו הבולגרים למשל.

בנוסף לא חסר אנשים שעברו בלוקים על בלוקים של נפח והתחזקות בהם ועוד נכשלו עם המשקל שיא הקודם שלהם.

*סביר להניח* שהתחזית בפרמטר אחד ישפיע על אחר אבל זה לא קשר מחייב, וכמו שציינתי מקודם, לבנות שריר ולתרגל טכניקה הרבה יותר סביר וריאלי בחזרות גבוהות.

אני לא גוזר אחוזים. נגיד ה1rm שלי הוא 100.
ה 80 אחוז הוא 80.
אם התחזקתי ב2.5קילו והפכתי את מה שהצלחתי עם ה80 ל82.5 זה לא מחייב שהסינגל שלי יעלה ב2.6 או יעלה בכלל.

עושים את זה כי עבודה אך ורק באיזור ה 1rm היא חסרת נפח ואפשר להישרף בקלות, בנוסף לוקח פחות זמן להכניס יותר נפח עם חזרות גבוהות.

וד"א לא חסרות תוכנית שעובדות על 1רמ, כמו הבולגרים למשל.

בנוסף לא חסר אנשים שעברו בלוקים על בלוקים של נפח והתחזקות בהם ועוד נכשלו עם המשקל שיא הקודם שלהם.

*סביר להניח* שהתחזית בפרמטר אחד ישפיע על אחר אבל זה לא קשר מחייב, וכמו שציינתי מקודם, לבנות שריר ולתרגל טכניקה הרבה יותר סביר וריאלי בחזרות גבוהות.

אמרת שאתה לא יודע את ה rm1 שלך, אז איך אתה יודע מה ה 80 אחוז שלו?
חוץ מזה, לא היו לי טענות ל"נפח" , אני פשוט לא כל כך מבין מהלוג שלך את התיכנון שלו.

גם בנפח צריך להיות תכנון, אני יכול לומר לך שאני עושה 5×5 ואני יודע כל שבוע מה אמור להיות ואני יכול לומר לך מה עשיתי גם לפני חודשיים.

עמיתוש, הדליקו לך את הפיוז המרוקאי בתגובות האחרונות אני רואה 🤣

עמיתוש, הדליקו לך את הפיוז המרוקאי בתגובות האחרונות אני רואה 🤣
מה זה השאלות האלה מורני, כאילו אפשר להתקדם ב2.5 קילו לנצח או שאני יודע מתי בדיוק אתקע..
אמרת שאתה לא יודע את ה rm1 שלך, אז איך אתה יודע מה ה 80 אחוז שלו?
חוץ מזה, לא היו לי טענות ל"נפח" , אני פשוט לא כל כך מבין מהלוג שלך את התיכנון שלו.

גם בנפח צריך להיות תכנון, אני יכול לומר לך שאני עושה 5×5 ואני יודע כל שבוע מה אמור להיות ואני יכול לומר לך מה עשיתי גם לפני חודשיים.
אתה רציני?
אם היה לי 100 ל 1 אז מה שאצליח עם 80 קילו יהיה ה80% שלי כי 80 זה 80% ממאה!

אני יודע את התכנון ומשנן את התוכנית אבל זה ממש לא פשוט כמו שאתה חושב אתה לא יכול לדעת מתי ואיך תתקדם ואיך זה ישפיע על ה1rm שלך

מה זה השאלות האלה מורני, כאילו אפשר להתקדם ב2.5 קילו לנצח או שאני יודע מתי בדיוק אתקע..

אתה רציני?
אם היה לי 100 ל 1 אז מה שאצליח עם 80 קילו יהיה ה80% שלי כי 80 זה 80% ממאה!

אני יודע את התכנון ומשנן את התוכנית אבל זה ממש לא פשוט כמו שאתה חושב אתה לא יכול לדעת מתי ואיך תתקדם ואיך זה ישפיע על ה1rm שלך

מה ששאלתי אותך בסך הכל זה כמה ה RM1 שלך, חשבתי שאתה נותן 100 בתור דוגמא.

אני לא דואג לגביו ואני לא מבין את כל הבלבול פה.
הבחור טרול בלוג שעושה את זה עבור מוניטין ולייקים,כאחד שראה את ההתקדמות בחלקים אני יכול לומר לך שזה בכלל *בכלל* לא מתוכנן וכדומה.

Majin Buu עדכן/ה את הלוג ״המסע ל"שיא עולם" במרץ״:

עדכון לוג: 27/08/15

150.png

עוד חצי שנה המשקל הזה יטוס לי מהחזה.
מתכוננים למרץ 2016!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית