עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני רואה הרבה ליפטרים באינטרנט ששמים על המוט שרשראות מתכת או גומיות, במה זה תורם ואיך זה בכלל משפיע?
תודה 😃
מה הסיבה?תורם לתדמית הארדקור, בפועל לדעתי מאוד מיותר.
דייב טייט אומר שאצל אנשים ובמיוחד נערים זה גורם להם להתאמץ הרבה יותר (ומפה להתקדם יותר מהר) .תורם לתדמית הארדקור, בפועל לדעתי מאוד מיותר.
זה תורם בעיקר לפוזה.
זה גם חשוב.
בכל מקרה, אפשר גם עם ואפשר גם בלי.
לא זוכר מי פעם אמר שאם אתה לוקח אותו משקל עם או בלי גומיות, פר אותו זמן אתה תעשה יותר חזרות עם הגומיות, כי הן מכריחות אותך לעבוד יותר מהר.
בכל אופן, זאת אחלה דרך לחזק נקודות חלשות.
זה שאקססוריז כאלה בשימוש גבוה בGEARED לואי ועוד הרבה מאמנים אמרו שפשוט צריך לשנות את האחוזים במשקל ובתהתנגדות.
לבנות שימוש קבוע באלה בתכנית לRAW לא חושב שיש מי שימליץ, אבל גם לא לפסול לגמרי כל שימוש בזה.
אם אתה עושה דדליפט על פלטה, ואני זוכר שעשית, להשתשתמש בגומיות\שרשראות נותן רעיון דומה בביצוע אחר.
אז לשיטתך you can get away with only the big three
לטעמי ספציפיות מנצחת, כן. אתה יכול לעשות רק את שלושת הגדולים. יש קצת בעיה עם הבנץ׳, אבל מבחינת סקוואט ודדליפט - ללא ספק.
הוא לוחץ עם התחת למעלה ומקפיץ על החזה כמו מטורף ?באותו אופן אתה יכול להגיד שחתירות משפרות גם את הדדליפט..
אגב רן\אלכס, התאמנתי לא מעט עם ולאד ובאמת שאם אנשים פה היו רואים איך הוא לוחץ בנץ', איך ועם מה הוא מסקבט\מדדלפט היו צוחקים ויורדים עליו אם לא היו יודעים כמה הוא מרים.
אני זוכר שהיה עד לפני כמה שנים בודדות קונצנזוס לא לאמן את הארבע ראשי כי אין בו שום צורך, לואי בכלל הטיף לזה, ואז בא דן גרין והעלה את המודעות לזה (צריך לציין שאד קואן אמר שבאוף סיזן הוא היה חורש את הקוואדז).
יש הרבה טרנדים בליפטינג, פעם זה היה 3 הגדולים בבסיס שלהם, היום הרבה מכניסים וריאציות של סקבט\דדליפט או משיכות מכל מיני צורות והגבהות.