הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון ABCD בחיטוב?

מצב
השרשור נעול

דניאל כץ

מושעה
27
1
נק' מוניטין:
-17
27
1
מה אתם אומרים על תוכנית ABCD בחיטוב?
המאמן עשה לי את זה והשאלה שלי אם זה בסדר?
והוא גם שם לי חזה יד קדמית-A
גב יד אחורית-B
רגליים-C
כתפיים וטרפזים-D
הצעות לשיפור/שינוי/חוות דעת?
תודה רבה לעוזרים.
נ.ב. אם זה חשוב לכם אני יכול להעלות לכאן את התוכנית שהוא עשה לי וככה תגידו לי אם היא בסדר.

לא יודע מה הרמה שלך וכמה זמן אתה מתאמן, אבל לדעתי ACBD בחיטוב זה מוגזם
בחיטוב נהוג לעשות FBW והכי הרבה AB

נשמע נחמד
אני מעדיף
חזה בייספס
כתפיים טרייספס
גב דדליפט וטרפז
ורגליים לבד

וvשאלה כמה אתה בא עם 5 סבבהלגמרי אם 4 אני אישיתי מעדיף איי בי סי אבל גם אפשר abcd וגם הכל בהנחה שיש לך בסיס אם אין בסיס לך על ab

• פותח/ת השרשור
נשמע נחמד
אני מעדיף
חזה בייספס
כתפיים טרייספס
גב דדליפט וטרפז
ורגליים לבד

וvשאלה כמה אתה בא עם 5 סבבהלגמרי אם 4 אני אישיתי מעדיף איי בי סי אבל גם אפשר abcd וגם הכל בהנחה שיש לך בסיס אם אין בסיס לך על ab
אני הולך 6 פעמים בשבוע

אתה יודע שבחיטוב ההתאוששות שלך נפגעת ?

למה ABCD? על סמך מה המאמן שלך החליט את זה?
רשום את הנתונים שלך ומה רקע האימונים. זה נראה שתכנית כמו ABCD נכון לעכשיו לא מתאימה לך.

מה שאני לא אוהב פה-זה שאנחנו מתאמנים על קבוצת שרירים גדולה בגוף כמו רגליים או גב פעם בשבוע, מתאמנים עליו יום אחד ואז שבוע הוא "נשכח"
מתכונת של ABCD שאני אוהב זה של הbuff dudes- רגליים ותאומים-חזה וגב-כתפיים וטרפזים-ידיים. תוכנית לשש פעמים בשבוע..
אם חמש פעמים אז לפחות לפצל את הרגליים-גב והאמסטרינג-חזה ויד אחורית-קאוודס תאומים-כתפיים טרפזים ויד קדמית..
אם אתה לא מתחבר כמובן תעשה מה שאתה רשמת.. גם טוב אני אישית לא מתחבר חחח

ABCD?!! מי האדיוט שרשם לך תכנית כזו? תכנית כזו מתאימים לאנשים שמסוגלים להתאושש מהמון סטים לקבוצת שריר קטנה- הרבה מעבר למתאמן ממוצע (אנשים שמשתמשים בחומרים/ מתאמנים וותיקים ומתקדמים מאוד)
בחיטוב אתה לא צריך יותר מAB.
למתאמן הממוצע אין טעם לפצל יותר מדי בטח שלא מעבר לABC בגלל שאתה לא צריך כמות כזו גדולה של סטים לקבוצת שריר קטנה כשיש לה עוד פוטנציאל לגדול ממספר סטים נמוך יותר, ואני לא חושבת שאחרי ההסבר הזה אני צריכה לפרט למה בחיטוב זה טיפשי, או בכלל טיפשי.
תעשה AB, לפי דעתי הכי אפקטיבי, תכלול תרגילי בסיס - דדליפט סקוואץ בנץ פרס ופרס, ואתה בדרך הנכונה

בהצלחה 😃 !

תגיד עשית תקופה של מסה לפני החיטוב הזה?
מה הנתונים שלך?
עדיף שתראה את התוכנית שלא יהיה מצב של 89 סטים ליד קידמית פתאום..

הרבה יגידו לך שזה בסדר. אני רואה את זה כמתכון לפציעה בנוסף לזה שאתה יכול לגדול הרבה יותר עם FBW שבה אתה מאמן שריר 3 פעמים בשבוע מאשר פעם 1.. אבל שוב הכל תלוי בסטטוס הנוכחי שלך כי אני פשוט הבנתי שאתה מתחיל.

אתה אומר שבנאדם יתפתח יותר מ 3 אימונים בשבוע מאשר יתאמן 5-6 ימים בשבוע

איזה שטויות

אני נותן לך נתון, אני אישית חווה התפתחות יותר גדולה כשאני עובד עם משקלים כבדים יותר 3 פעמים בשבוע בFBW מאשר פעם בשבוע עבודה שלא באמת מצליחה להיות מסיבית כי אני מתעייף מידי אחרי תרגיל מורכב 1 ואז אתה יוצא קירח מ2 הכיוונים. גם אימון גרוע במשקלים נמוכים וגם רק פעם בשבוע לאמן שריר.

אם הוא מתאמן מתחיל. עם משקלי עבודה נמוכים אני לא אמליץ לך על ABCD נטו ממה שקראתי ומהניסיון האישי של מה עבד עליי.

אתה אומר שבנאדם יתפתח יותר מ 3 אימונים בשבוע מאשר יתאמן 5-6 ימים בשבוע

איזה שטויות
צודק עחי כי מה שחשוב זה לתקוף את השריר מכל הכיוונים
או שאולי המטרה היא להתקדם בצורה רציפה וקבועה?

צודק עחי כי מה שחשוב זה לתקוף את השריר מכל הכיוונים
או שאולי המטרה היא להתקדם בצורה רציפה וקבועה?
קצת לא במקום ה"עחי" הזה, בייחוד שאתה מנהל שעל הדרך אמור לגלות פה קצת יותר בגרות מאחרים.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית