עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמע אתה לא נורמלי
אין מה עוד לרשום
תודה לכם! ויש מצב...אולי כשאנדי בא לארץ חחחחאתה לא ילד, אתה סוג של מוטציה.
יש מצב שאנדי בולטון עקץ אותך במעבדה רדיואקטיבית בטעות?
גיליתי שיותר משעשע להיות במחתרת..חוץ מזה שיש לי לוג במחשב חחחתפתח תלוג מחדשש:foodanddrink20:
למה בושה ?עיגלתי לך למוניטין 30 😃
כול הכבוד על המשקלים , ובושה גדולה למכון כושר שלך על הציוד.
למה בושה ?
זה באמפרים, זה באמת בעיה.אז כבוד? הבן אדם שם גומיות שלא יפלו הפלטות ואתה שואל למה בושה?
זה באמפרים, זה באמת בעיה.
אתה מודע לזה שזה POWERHOUSE וזה אחד מחדרי הכושר הטובים בישראל ?אני יגיד לך , בגלל שהוא כמעט בטוח היחידי שמעלה משקלים , חדר הכושר לא יקנה ציוד מיוחד במיוחד בשבילו.
אבל עדיין , חדר כושר ברמה גבוהה מספק ציוד לכול רמות המתאמנים , כמו שהם יודעים לספק משקולות וורודות של קילו הם צריכים לדאוג גם למתאמנים המתקדמים ביותר.
אבל שוב הכול זה שיקול כלכלי.....לכן אפשר להבין אותם לא להצדיק.👎
אתה מודע לזה שזה POWERHOUSE וזה אחד מחדרי הכושר הטובים בישראל ?
בחדר כושר הזה מתאמנים גם TBN, עידן אלקובי ועוד רבים אחרים.
איש יקר...הבעלים הוא חבר מאוד טוב שלי.לא, אני לא ידעתי , אם ככה המצב של המקום יותר גרוע מחשבתי , בחדר כושר ערוני כזה של מתאמנים "רגילים" זה עוד "מובן" אם החדר כושר הזה נחשב לאחד שמתאמנים בו מלא פטישים וזה המצב ?? זה באמת בושה גדולה בשבילו....
איש יקר...הבעלים הוא חבר מאוד טוב שלי.
האדם פתח מכון קרוספיט מהאיכותיים באירופה!
בכל מה שנוגע לקרוספיט ואימונים פונקציונליים המכון פיקס וגם לאנשים ידועים בתחום הקרוספיט לא היו שום תלונות.
בנוגע לליפטינג- אנחנו עושים מאמץ משותף עם הבעלים(דודי) להביא פלטות intek דקות על מנת לאפשר לנו להתכונן לתחרויות ולייצג את המכון כמו שצריך.
אז שורה תחתונה קל לאנשים לכתוב "בושה" על הציוד אבל כשנכנסים לעובי הקורה, המצב לא כזה קל ופשוט.
זה משדר: " יואוו הוא כל כך חזק שאין מקום על המוט"מכון כושר כמה שזה נשמע אכזרי אולי נמדד במבחן התוצאה (כמו כול דבר בחיים ) , ברגע שרואים מתאמן שם גומיות על משקולות שזה לא יפול מה אתה חושב שזה משדר לאנשים שמסתכלים על זה מהצד.??
זה משדר: " יואוו הוא כל כך חזק שאין מקום על המוט"
נתחיל מזה שאין ספור מכוני קרוספיט משתמשים בגומיות כדי לאבטח את הפלטות.מכון כושר כמה שזה נשמע אכזרי אולי נמדד במבחן התוצאה (כמו כול דבר בחיים ) , ברגע שרואים מתאמן שם גומיות על משקולות שזה לא יפול מה אתה חושב שזה משדר לאנשים שמסתכלים על זה מהצד.??
לא התאמנתי במכון אבל מהידע שלי ומההתרשמות זה מקום חדש והמצב הולך להיות יותר טוב בקרוב.כן , לאחד חלשלוש שלא מרים הרבה וחדש בתחום , אבל לקהל היותר מנוסה ומבין זה בדיוק מה שאני רשמתי 😃
@קריסקרוס
מי דיבר על איכות אימון ? נתתי לו מוניטין על הסקוואט איפה אתה חי. ?
דיברתי רק שזה לא הולם לשים גומיות שלא נדבר שזה ליצני ולא בגלל המתאמן אלה בגלל המכון...
אז תמשיך לחשוב שלעשות סקוואט עם גומיות ככה זה האידאלי בחדר כושר (בגלל שאין ציוד מתאים)
אם אנדי בולטון בא לארץ והתחשק לו לבדוק אר אמ אחד אמיתי בסקוואט עם ציוד מלא - אין מכון אחד בארץ שיוכל להעמיס משקל שכזה.@קריסקרוס
מי דיבר על איכות אימון ? נתתי לו מוניטין על הסקוואט איפה אתה חי. ?
דיברתי רק שזה לא הולם לשים גומיות שלא נדבר שזה ליצני ולא בגלל המתאמן אלה בגלל המכון...
אז תמשיך לחשוב שלעשות סקוואט עם גומיות ככה זה האידאלי בחדר כושר (בגלל שאין ציוד מתאים).
נראה לי אתה מאלה שמצידו לעבור ולחפש בחדר כושר שני אנשים באותו משקל שיתלו לך משני צידי המוט בגלל חוסר במקום או פלטות על המוט 😃
חג שמח