סרטון 240 קילו סקוואט ללא ו260 קילו דדליפט

• פותח/ת השרשור
שמע אתה לא נורמלי
אין מה עוד לרשום
אתה לא ילד, אתה סוג של מוטציה.
יש מצב שאנדי בולטון עקץ אותך במעבדה רדיואקטיבית בטעות?
תודה לכם! ויש מצב...אולי כשאנדי בא לארץ חחחח

תפתח תלוג מחדשש:foodanddrink20:
גיליתי שיותר משעשע להיות במחתרת..חוץ מזה שיש לי לוג במחשב חחח
אבל אולי

זה באמפרים, זה באמת בעיה.

אני יגיד לך , בגלל שהוא כמעט בטוח היחידי שמעלה משקלים , חדר הכושר לא יקנה ציוד מיוחד במיוחד בשבילו.
אבל עדיין , חדר כושר ברמה גבוהה מספק ציוד לכול רמות המתאמנים , כמו שהם יודעים לספק משקולות וורודות של קילו הם צריכים לדאוג גם למתאמנים המתקדמים ביותר.

אבל שוב הכול זה שיקול כלכלי.....לכן אפשר להבין אותם לא להצדיק.👎

אני יגיד לך , בגלל שהוא כמעט בטוח היחידי שמעלה משקלים , חדר הכושר לא יקנה ציוד מיוחד במיוחד בשבילו.
אבל עדיין , חדר כושר ברמה גבוהה מספק ציוד לכול רמות המתאמנים , כמו שהם יודעים לספק משקולות וורודות של קילו הם צריכים לדאוג גם למתאמנים המתקדמים ביותר.

אבל שוב הכול זה שיקול כלכלי.....לכן אפשר להבין אותם לא להצדיק.👎
אתה מודע לזה שזה POWERHOUSE וזה אחד מחדרי הכושר הטובים בישראל ?
בחדר כושר הזה מתאמנים גם TBN, עידן אלקובי ועוד רבים אחרים.

אתה מודע לזה שזה POWERHOUSE וזה אחד מחדרי הכושר הטובים בישראל ?
בחדר כושר הזה מתאמנים גם TBN, עידן אלקובי ועוד רבים אחרים.

לא, אני לא ידעתי , אם ככה המצב של המקום יותר גרוע מחשבתי , בחדר כושר ערוני כזה של מתאמנים "רגילים" זה עוד "מובן" אם החדר כושר הזה נחשב לאחד שמתאמנים בו מלא פטישים וזה המצב ?? זה באמת בושה גדולה בשבילו....

לא, אני לא ידעתי , אם ככה המצב של המקום יותר גרוע מחשבתי , בחדר כושר ערוני כזה של מתאמנים "רגילים" זה עוד "מובן" אם החדר כושר הזה נחשב לאחד שמתאמנים בו מלא פטישים וזה המצב ?? זה באמת בושה גדולה בשבילו....
איש יקר...הבעלים הוא חבר מאוד טוב שלי.
האדם פתח מכון קרוספיט מהאיכותיים באירופה!
בכל מה שנוגע לקרוספיט ואימונים פונקציונליים המכון פיקס וגם לאנשים ידועים בתחום הקרוספיט לא היו שום תלונות.
בנוגע לליפטינג- אנחנו עושים מאמץ משותף עם הבעלים(דודי) להביא פלטות intek דקות על מנת לאפשר לנו להתכונן לתחרויות ולייצג את המכון כמו שצריך.

אז שורה תחתונה קל לאנשים לכתוב "בושה" על הציוד אבל כשנכנסים לעובי הקורה, המצב לא כזה קל ופשוט.

איש יקר...הבעלים הוא חבר מאוד טוב שלי.
האדם פתח מכון קרוספיט מהאיכותיים באירופה!
בכל מה שנוגע לקרוספיט ואימונים פונקציונליים המכון פיקס וגם לאנשים ידועים בתחום הקרוספיט לא היו שום תלונות.
בנוגע לליפטינג- אנחנו עושים מאמץ משותף עם הבעלים(דודי) להביא פלטות intek דקות על מנת לאפשר לנו להתכונן לתחרויות ולייצג את המכון כמו שצריך.

אז שורה תחתונה קל לאנשים לכתוב "בושה" על הציוד אבל כשנכנסים לעובי הקורה, המצב לא כזה קל ופשוט.

מכון כושר כמה שזה נשמע אכזרי אולי נמדד במבחן התוצאה (כמו כול דבר בחיים ) , ברגע שרואים מתאמן שם גומיות על משקולות שזה לא יפול מה אתה חושב שזה משדר לאנשים שמסתכלים על זה מהצד.??

מכון כושר כמה שזה נשמע אכזרי אולי נמדד במבחן התוצאה (כמו כול דבר בחיים ) , ברגע שרואים מתאמן שם גומיות על משקולות שזה לא יפול מה אתה חושב שזה משדר לאנשים שמסתכלים על זה מהצד.??
זה משדר: " יואוו הוא כל כך חזק שאין מקום על המוט"

נתחיל מזה שאין ספור מכוני קרוספיט משתמשים בגומיות כדי לאבטח את הפלטות.
דבר שני כמו שאמרתי שיפור המצב כבר בתהליכים, ואם אני רגוע לגבי זה, גם אתה יכול להיות רגוע..הפלטות בדרך והpr's של אליאב גם כן.

נ.ב המכון פתוח בערך חודשיים וקצת..זה עוד לא מוצר מוגמר מאלף היבטים.

כן , לאחד חלשלוש שלא מרים הרבה וחדש בתחום , אבל לקהל היותר מנוסה ומבין זה בדיוק מה שאני רשמתי 😃
לא התאמנתי במכון אבל מהידע שלי ומההתרשמות זה מקום חדש והמצב הולך להיות יותר טוב בקרוב.

@koko19 דיי לזיין את השכל, כמה אנשים עובדים עם 250+ על המוט כבר? המקום תוכנן לקרוספיט והתווספו אליו הליפטרים. אני די בטוח שהבעלים כבר ידאג להם ויסדר להם פלטות כמו שצריך.

מה קשור גומיות לא גומיות לאיכות המכון? יש מספיק פלטות יש מספיק מוטות יש מספיק כלובים, אפשר לשים מוזיקה כמו שצריך לצעוק לזרום את המוטות ללכלך במגנזיום ולהתאמן כמו בן אדם , אבל בן אדם שם 2 גומיות על המוט והמקום בושה. אתה בושה.

@קריסקרוס

מי דיבר על איכות אימון ? נתתי לו מוניטין על הסקוואט איפה אתה חי. ?

דיברתי רק שזה לא הולם לשים גומיות שלא נדבר שזה ליצני ולא בגלל המתאמן אלה בגלל המכון...

אז תמשיך לחשוב שלעשות סקוואט עם גומיות ככה זה האידאלי בחדר כושר (בגלל שאין ציוד מתאים).
נראה לי אתה מאלה שמצידו לעבור ולחפש בחדר כושר שני אנשים באותו משקל שיתלו לך משני צידי המוט בגלל חוסר במקום או פלטות על המוט 😃

חג שמח

@קריסקרוס

דיברתי רק שזה לא הולם לשים גומיות שלא נדבר שזה ליצני ולא בגלל המתאמן אלה בגלל המכון...

אז תמשיך לחשוב שלעשות סקוואט עם גומיות ככה זה האידאלי בחדר כושר (בגלל שאין ציוד מתאים)

צודק אחי פווארהאוס הוא מכון לייצני. בגללך לא נפתחים מכונים טובים בארץ ישראל, בגללך נותני שירות מתייחסים חרא ללקוחות.

@קריסקרוס

אז תמשיך לחשוב שלעשות סקוואט עם גומיות ככה זה האידאלי בחדר כושר (בגלל שאין ציוד מתאים).
נראה לי אתה מאלה שמצידו לעבור ולחפש בחדר כושר שני אנשים באותו משקל שיתלו לך משני צידי המוט בגלל חוסר במקום או פלטות על המוט 😃

חג שמח
אם אנדי בולטון בא לארץ והתחשק לו לבדוק אר אמ אחד אמיתי בסקוואט עם ציוד מלא - אין מכון אחד בארץ שיוכל להעמיס משקל שכזה.

לפי ההגיון שלך אין בארץ מוכנים רציניים בשום מקום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית