עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נראה בסדר. תוריד את הכפפות.
זה לא גורם לך יבלות בידיים.זה בעייתי לי מאוד, עד כמה זה באמת חשוב בלי כפפות? למה זה תורם ? לא תורם ?
זה לא גורם לך יבלות בידיים.
גב ישר אבל נדמה לי שהמוט מעט רחוק מהגוף
טוב אם זה עוזר לך תשאיר.אצלי זה גורם, אבל גם יש לי בעיות בשורש כף היד (גם לאבא יש בעיות שם כנראה גנטי) והכפפות האלו עוזרות לי
בסט אפ הוא דווקא צמוד לגוף, מהברכיים ומעלה אתה מרחיק את המוט מהגוף ובקושי משתמש בהאמסטרינג בשביל ההרמה...באיזה שלב ? בהרמה עצמה ? או כבר מ "הסט אף" ?
תעיף את הכפפות זה א'
ב' הייתי ממליץ מעט יותר להוריד את הישבן ולהרים יותר את החזה
וממה שאני רואה הפיסוק מעט רחב לדדליפט קונבנציונלי
בסט אפ הוא דווקא צמוד לגוף, מהברכיים ומעלה אתה מרחיק את המוט מהגוף ובקושי משתמש בהאמסטרינג בשביל ההרמה...
שים לב לזה- זה מסוכן לגב
כפפות זה רע , כי זה משפיע לרעה על האחיזה שלך ובמשקל שהוא מעט קשה המשקל פשוט יחליק לך.
התחת אמור ליהיות מעט יותר נמוך כדי שיאפשר יותר דחיפה של הרגלים
בדדליפט קונבנציונלי אני אוהב לעמוד טיפה יותר צר מרוחב כתף
רוחב הרגלים לא ממש קריטי , זה עניין של העדפה.סבבה ינסה בלי כפפות
אני עושה את הסט אף שלי לפי מה ש BEAST פירסם (לא זוכר איפה ראיתי) כלומר המוט מעל השרוכים תופס את המוט ואז מכופף בירכיים עד שהרגליים נוגעות במוט. האם זה נכון ? אם כן איפה בדיוק אני מכניס עוד את ההורדה של התחת
רוחב הרגליים זה נקודה חשובה ?
רוחב הרגלים לא ממש קריטי , זה עניין של העדפה.
לטעמי הישבן שלך קצת גבוה והורדה מעט שלו תעזור לך להשתמש יותר ברגלים בניתוק המוט
פשוט תרים עוד טיפה חזה וזה יסתדר לבד
אשמח לתגובות והערות
מחזק את dary, הדדליפט שלך הוא יותר מידי lumbar extension ופחות hip extension לגבי הכפפות הייתי ממליץ גם אני להוריד ואם קשה לך פשוט לבצע אחיזה משולבת כאשר אתה מרים משקל כבד .
כן.כלומר להוריד תחת ולהרים חזה כן ?
מחזק את dary, הדדליפט שלך הוא יותר מידי lumbar extension ופחות hip extension לגבי הכפפות הייתי ממליץ גם אני להוריד ואם קשה לך פשוט לבצע אחיזה משולבת כאשר אתה מרים משקל כבד .