הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פורופורציית כתף, בקשה לתרגיל

אילן כושר

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום חברים
מאז מתמיד הכתף שלי הייתה קטנה יותר בצורה משמעותית מהיקף הדו ראשי והתלת ראשי. לדעתי הבעיה היא לא בכתף אלא בתלת ראשי שגדול בצורה לא פרופורציונאלית יחסית לגוף. יש לציין שאני לא עושה אף תרגיל מבודד לדו או לתלת ראשי.
רציתי להתייעץ האם יעזור להוסיף תרגיל מבודד לאזור הכתף, ואם כן איזה. אני מניח ששני התרגילים ה"מובילים" הם מילטרי פרס והרמת משקולות בישיבה.
מה יותר יתאים למצב לדעתכם?

• פותח/ת השרשור
אהלן שחר.
לא עושה פרס. לכן אני גם שואל האם הוספה שלו (או תרגיל מתאים אחר) תפתור את הבעיה. אפשר לומר שעיקר השאלה שלי היא איזה תרגיל יתאים בצורה הטובה ביותר לפתרון הבעיה שהצגתי.

אהלן שחר.
לא עושה פרס. לכן אני גם שואל האם הוספה שלו (או תרגיל מתאים אחר) תפתור את הבעיה. אפשר לומר שעיקר השאלה שלי היא איזה תרגיל יתאים בצורה הטובה ביותר לפתרון הבעיה שהצגתי.
זה התרגיל היחידי שאתה צריך כרגע לכתף

תעשה פרס , בנצ כבדים
מתח עם משקל וחתירה כבדה

תאמין לי שהכתף שלך תגדל .

זה שהיד האחורית שלך גדולה לא אומר שצריך להוסיף עוד נפח לכתף.
זה רק יפגע בהתאוששות שלה ובצורה עקיפה גם בגדילה.
אף אחד לא בנוי עם פרופורציות מושלמות, אך מה שחשוב שתקפיד לעבוד על כל הכתף(כולל כתף אחורית) ועם הזמן הכתף שלך תגדל, רק תגלה קצת סבלנות.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית