הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בקשר לגיינר

MISHAIVANOV

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
שלום אני מיכאל
אני בן 16.9 אני מטר 70 ואני שוקל 59 קג
כבר אמון זמן אני מנסה לעלות מסה ולא מצליח ואני יודע למה
קודם כל אני לא אוהב הרבה לאכול זאת אומרת שגם עם אני מאוד אוהב את האוכל והכל אני לא יוכל לדחוס הרבה לקיבה
ואני לא מצליח להיסתדר עם תפריט תזונה בגלל הארוחות וכו'
-----
עכשיו אני מתלבט העם לקנות גיינר בשביל לעלות לפחות 3-4 קג
יש 2 דגמים שאני מאוד רוצה לקנות ואני לא יודע איזה אולי תמליצו לי
Optimum Nutrition Pro Complex Gainer

Dymatize Super Mass Gainer
ויש לי עוד שאלה אני גם לא יודע מתי איך וכו' שותים את הגיינר
אולי אתם יכולים לעזור לי

שלום אני מיכאל
קודם כל אני לא אוהב הרבה לאכול זאת אומרת שגם עם אני מאוד אוהב את האוכל והכל אני לא יוכל לדחוס הרבה לקיבה
-----

אולי אתם יכולים לעזור לי
בלי התפריט רוב הסיכויים שלא תעלה בכלל
אחרי מנה גדולה של גיינר אתה לא תרצה לגעת באוכל כל היום מבטיח לך
תבנה תפריט תעמוד בתפריט ואז תחשוב על גיינר אתה לא צריך כל כך הרבה קלוריות בשביל לעלות המשקל

• פותח/ת השרשור
זאת הבעיה שפשוט אני לא יכול להחזיר מעמד עם תפריט אחרי יום אני כבר משתגע...
אני רוצה לקנות גיינר לשותות חצי מנה בבוקר וחצי מנה אחרי אימון ולעשות עוד 2-3 אורחות ביום
זה טוב ?

אני רוצה לקנות גיינר לשותות חצי מנה בבוקר וחצי מנה אחרי אימון ולעשות עוד 2-3 אורחות ביום
זה טוב ?

תראה במצב שאתה מתאר גיינר יכול לעזור וזה המטרה שלו אבל באיזשהו שלב אתה תעצר אם בכלל תתקדם.
לא סתם אומרים שהכל מתחיל במטבח!
תזונה זה דבר מאוד מאוד מאוד חשוב ובלי זה אין לך בכלל מה לחשוב על להתקדם/לעלות במאסה או אפילו לשמור על הקיים.
אני מבין מה אתה אומר ולא לכולם זה פשוט במיוחד לאנשים שרגילים לאכול ארוחות בודדות ביום,שלרוב הם גם ככה ארוחות קטנות ונישנושים כאלו ואחרים.
ראיתי תנתונים שלך אבל לא עשיתי תחישובים "היבשים" של RMR וכו'.. מציע לך להתחיל משם! "לראות עד כמה עמוק הבור"? כמה קל' בעצם אתה צריך להכניס? חלבון/שומן/פחמימה...
אולי תגלה שלא מדובר בכל-כך הרבה קלוריות "והבור לא כזה עמוק"... חוץ מזה יש הרבה שיטות להכניס קל' בקלות לתפריט לדוגמא- גיינר ביתי - חלב,יוגורט,פירות,חמאת בוטנים,שקדים וכו'...

הנושא של הגיינר אולי הייתי צריך לפתוח איתו- גיינר יכול לעזור לך מאוד אבל אסור לך להתבסס עליו ולהשען עליו כשהוא לוקח/מייצג אחוז גדול מהתפריט היומי שלך- גם בגלל שזה לא משתלם ויעיל מבחינה כלכלית ומבחינת בריאותית-הגיינר מכיל לרוב פחמימה פשוטה ולא מורכבת והמזון המוצק שאנחנו צורכיים ביום יום פחמימה/שומן/חלבון מייצג לא רק קל' אלא גם סיבים,ויטמינים דברים שמשפיעים על לחץ דם ,כולסטרול וכו' שבגיינר אתה לא מקבל.

תחשוב על על הבאדי בילדרים שטוחנים אלפי קלוריות ביום מה אתה חושב הם ישר התחילו לטחון 8000 קל' ביום, לאט לאט אתה אוכל וגודל וכל פעם אתה מוסיף עוד ועוד קל' שאתה נתקע והמשקל לא עולה.. עם הזמן הרגלי אכילה משתנים,הקיבה מתרחבת ושאתה גדל גם התיאבון גדל...

כדי להתמודד עם הרבה אוכל מציע לך לחלק את המזון שלך למס' של ארוחות קטנות לאורך כל היום ככה שאתה לא מעמיס על עצמך בארוחות בודדות ודוחף אוכל בכוח..
דבר נוסף וחשוב זה גיוון- כדי לא להתייאש כמו שאתה אומר ממולץ לגוון לשנות מאכלים,טיבלונים צ'יטים מידי פעם וכו'- יש לך פורום מתכונים אתה יכול למצוא שם מלא דברים והאינטרנט עמוס גם הוא במאכלים ותפריטים מעניינים....

בהצלחה

אכן, קשה לעמוד בתפריט.
אני מציע לך (אני שוקל לנסות בעצמי - מנסה לעלות במשקל גם) בסוף כל יום להכנס למחשבון של ערכים תזונתיים, להכניס את כל מה שאכלתי ולראות כמה קלוריות יצא.
אם יצא פחות מדי - אוכל משהו (במיוחד דברים קלים לאכילה - אפילו לשתות כמה כפות שמן זית).
אם יצא יותר מדי - פותח שמפניה 😃

בכל מקרה- חכה לתגובות של מבינים ממני...

שלום אני מיכאל
-----

אולי אתם יכולים לעזור לי

אין לי כוח לקרוא את כל התגובות שכתבו לך ככה שאם אני חוזר על מה שנאמר אני מצטער,
גיינר זה כמו לאכול את המיץ של הזבל , מלא סוכרים ועוד לך תדע מה הכניסו לך לשם ,
(לא שבאבקת חלבון רגילה לא , אבל לפחות שם יש פחות קלוריות מה שנותן לך אפשרות לאכול דברים אחרים מהטבע שיתנו לך יותר ויטמינים וסיבים)
אם אתה מפתח גוף או פאורליפטר אני חושב שבראש ובראשונה חשוב לך להיות אדם בריא , בתור אדם בריא אתה צריך לאכול בריא
פחות דברים תעשייתיים , ולאכול הכל (שומנים,חלבון פחמימות)
עכשיו אתה אומר שאין לך כוח?
מה כייף בחיים אם לא מתאמצים בשבילו ? אז מה אתה עושה בעצם ? אולי תרצה שיתאמנו בשבילך גם ?
תאמין לי לאט לאט אתה תסתדר עם הארוחות והכל יהיה בסדר בשוט תשאף לזה וזה יגיע ,
הנה עכשיו שנה חדשה וזה יהיה השינוי הראשון שלך
יאללה שיהיה בהצלחה

זה טוב ?
זה תלוי מה אכלת בארוחות האלו

• פותח/ת השרשור
זה מה שאני אוכל כל יום +-
בוקר : שוקו
ארוחת 10 : לחמניה עם פסטרמה
צהריים : כוס אורז לפני בישול ו150 גרם חזה עוף
ערב : 2 ביצים / מרק
לילה : דייסת שיבולת שועל

(ובית ארוחה לארוחה אני אוכל בננה או תפוח)

יש פה להערכתי בערך 1500 קלוריות במקרה הטוב.
תחשב את ה-BMR שלך, תרכיב תפריט נורמלי. בשלב הראשון אפילו בתחזוקה (לאכול את אותה כמות קלוריות שאתה שורף ביום) אתה תעלה במשקל אחרי שאכלת כל כך קצת עד עכשיו, אחר כך תוסיף לתפריט 300 קלוריות, אז 500, לאט לאט תעלה את הקלוריות שאתה אוכל

זה מה שאני אוכל כל יום +-
בוקר : שוקו
ארוחת 10 : לחמניה עם פסטרמה
צהריים : כוס אורז לפני בישול ו150 גרם חזה עוף
ערב : 2 ביצים / מרק
לילה : דייסת שיבולת שועל

(ובית ארוחה לארוחה אני אוכל בננה או תפוח)
זה ממש כלום אתה צריך פי שתיים לא בדיוק בערך אבל
תבדוק ערכים ונתןנים שלך ותבנה לפי זה תפריט

• פותח/ת השרשור
זאת הבעיה פה !
אני לא מצליח לאכול כל אך הרבה נסיתי ולא הצלחתי
בגלל זה אני רוצה לקנות גיינר
זה ממש כלום אתה צריך פי שתיים לא בדיוק בערך אבל
תבדוק ערכים ונתןנים שלך ותבנה לפי זה תפריט
זאת הבעיה פה !

זאת הבעיה פה !
זאת הבעיה פה !
תקשיב גיינר הסופר מאס מנת הגשה שלו זה משהו ענקי ששותים עם ליטר מים או חלב
מנת הגשה זה 1200 קלוריות בחבילה יש רק 18 מנות כאלו זה המון כסף
ואחרי ליטר של גיינר אתה תהיה סתום לגמרי לא תרצה לאכול אם תצליח לסיים אותו בכלל
תקשיב עצה שלי מנסיון אישי תעלה את הקלוריותלאט ותנסה לאכול את הכל בשש ארוחות או אפילו יותר זה יותר נוח להכניס כמויות ככה

• פותח/ת השרשור
תקשיב גיינר הסופר מאס מנת הגשה שלו זה משהו ענקי ששותים עם ליטר מים או חלב
מנת הגשה זה 1200 קלוריות בחבילה יש רק 18 מנות כאלו זה המון כסף
ואחרי ליטר של גיינר אתה תהיה סתום לגמרי לא תרצה לאכול אם תצליח לסיים אותו בכלל
תקשיב עצה שלי מנסיון אישי תעלה את הקלוריותלאט ותנסה לאכול את הכל בשש ארוחות או אפילו יותר זה יותר נוח להכניס כמויות ככה
תקשיב יש את הגיינר של אופטימום יש בו 600 קלוריות למנה ויש בוא מלא פחמימות ויש 28 מנות וזה עולה 120 שח

• פותח/ת השרשור
אולי זה המחיר בחול בלי משלוח
בארץ אין מצב למצוא אותו בפחות מ400
אבל כדי לקנות אותו בשביל להשלים ערכים ולעלות במאסה ? כי כמו שאמרתי מאוכל אני לא מצליח...
אין בוא הרבה קלוריות אז זה לא כזה נורא לקחת מנה כל יום

אבל כדי לקנות אותו בשביל להשלים ערכים ולעלות במאסה ? כי כמו שאמרתי מאוכל אני לא מצליח...
אין בוא הרבה קלוריות אז זה לא כזה נורא לקחת מנה כל יום

שוב אתה שואל אם כדאי ושוב עונים לך- אם יש לך כסף ובא לך לבזבז אותו כי אין לך מנוס, תקנה (אין לך ברירה בשביל לגדול צריך לאכול!)
אבל אז כמו שאמרתי אתה תעלה במשקל ותתקדם,אבל היום הגיינר עוזר לך ונותן לך תפוש שאתה צריך ואיכשהו אתה מסתדר- וכל זה שאתה אמור לצרוך 2800 קל'(סתם זרקתי לאוויר בלי חישובים) מה יקרה שתתקע,המשקל לא יעלה ותצטרך להוסיף עוד קלוריות?!תצרוך יותר גיינר?!
בקצב הזה אתה תעשה לעצמך חור בכיס(מבחינה כלכלית,אני לא מדבר על הבחינה הבריאותית).
זאת אחת הסיבות שצריך לפתח הרגלי אכילה מסודרים!
הציעו לך פה החברה וגם אני, לחלק למס' של ארוחות מה שאתה אוכל היום יש חברה פה שאוכלים בארוחה אחת! זה לא הגיוני לתפריט של מאסה!

אם ממש ממש קשה לך ואתה "נסתם" מהאוכל פשוט כל יום תוסיף קצת למה שאתה אוכל נניח עוד 2 כפות אורז,עוד 2 פרוסות פסטרמה לאט לאט תבנה את עצמך ותפתח תיאבון- אין לך ברירה זה יהיה קשה אבל רק ככה אתה תגיע לתוצאות, תעקוב אחרי משקל הגוף,תבדוק את תוכנית העבודה/אימונים שלך(כשאתה עובד נכון- חזק/עצים הגוף שלך צריך "דלק" קלוריות כדי להתאושש ואתה מפתח תיאבון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית