עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקוואט 3X6-8אין בעיה , עשיתי תקופה יפה את זה בצורה כזאת.
כמובן שעדיף שתרשום לנו את תוכנית האימונים שלך
הבעיה היא שאני לא חושב שזה עוזר לי, ברומני שמתי לב שהשתפרתי קצת בגמישותבשביל הגמישות קלאסי יספיק לך. וסקואט שובר מקביל כמובן
אם אפשר? כן.
אם זה אפקטיבי? לא.
למה? כי זה מעמיס יותר מדי על מערכת העצבית.
אין לי מושג בכלל את מה למתוח, ניסיתי למתוח את ההאמסטרינגס וזה לא עזר אז אני חושב שאני צריך למתוח את ההאמסטרינגס העליונים יותראם כך רומני לא יעזור.
תעשה מובילטי לאיזור , עבודה של גליל גומיה ומתיחות סטטיות ודינאמיות.
????אין לי מושג בכלל את מה למתוח, ניסיתי למתוח את ההאמסטרינגס וזה לא עזר אז אני חושב שאני צריך למתוח את ההאמסטרינגס העליונים יותר
הבעיה היא שאני לא מוצא מתיחות בשביל האיזור הזה, אין לי גליל גומיה גם אז זה עוד יותר בעייתי
פשוט לעשות רק את זה? כמה סטים של זה וכמה שניות להישאר במצב הזה?????
נסה להגיע עם כפות הידיים לריצפה מבלי לקפל את הברכיים ולעקם את הגב.
תעשה את זה בבית, לא לפני אימון.
אבל יש שם איזה 2-3 מתיחות שדורשות פואם רולר, מה אפשר לעשות במקום?חפש לימבר 11 ביוטוב של ג'ו דפרנקו
כמה אחד כזה עולה?להשיג פום רולר או לוותר
סביבות ה200.כמה אחד כזה עולה?
אבל זה כולה 2 מתיחות, אי אפשר פשוט להחליף אותם במתיחה אחרת שתעבוד על אותו האיזור? למה שאני אוותר רק בגלל 2 תרגילים?סביבות ה200.
מה שאני ממליץ לך ולחברי הפורום לארגן צינור PVC מכל חנות חומרי בניין ב20-40 שקל , אפשר לקחת לפי אורך וזה הרבה יותר יעיל
עבודה עם גליל זה דבר שחובה לכל מתאמןאבל זה כולה 2 מתיחות, אי אפשר פשוט להחליף אותם במתיחה אחרת שתעבוד על אותו האיזור? למה שאני אוותר רק בגלל 2 תרגילים?
וזה גם מתיחה אחת למקרבים והשנייה לא ממש יודע למה, ואין לי ממש בעיית גמישות במקרבים אז זה לא כזה קריטי לעשות מתיחה אחרת..
אז אני כבר אראה מה אפשר לעשותעבודה עם גליל זה דבר שחובה לכל מתאמן
למה?עבודה עם גליל זה דבר שחובה לכל מתאמן