ייעוץ דדליפט קלאסי ורומני באותו אימון

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
אפשר לעשות דדליפט קלאסי ובאותו אימון רומני עם מוט ריק רק בשביל הגמישות?

אין בעיה , עשיתי תקופה יפה את זה בצורה כזאת.

כמובן שעדיף שתרשום לנו את תוכנית האימונים שלך

• פותח/ת השרשור
אין בעיה , עשיתי תקופה יפה את זה בצורה כזאת.

כמובן שעדיף שתרשום לנו את תוכנית האימונים שלך
סקוואט 3X6-8
דדליפט 2X6
דדליפט רומני מוט ריק, לא בטוח כמה סטים וחזרות לעשות לזה, בשביל גמישות 2 סטים של 5-6 יספיקו?
בנץ' פרס 4X6-8
צ'ין אפס, אבל החלפתי אותם בפולי עליון 3X8
פרס 3X8
כפיפות מרפקים 2X10
בנץ' צר 2X8-10

• פותח/ת השרשור
בשביל הגמישות קלאסי יספיק לך. וסקואט שובר מקביל כמובן
הבעיה היא שאני לא חושב שזה עוזר לי, ברומני שמתי לב שהשתפרתי קצת בגמישות
בסקוואט אני יכול לעשות ATG בלי בעיה, אבל יש לי באטווינק כבר שאני מגיע למקביל וזה פוגע לי בדדליפט (מונע ממני להקשית גב)
אני יכול להיכנס למצב ניטרלי בדדליפט אבל לא שהגב התחתון מוקשת ומכווץ, שמתי לב שאם אני שם את הידיים בגובה טיפה נמוך מהברכיים אני מסוגל להקשית את הגב ושאני יורד לאט לאט בגובה הגב מתעגל וחוזר למצב ניטרלי.
אז אני מניח שזה מתקשר לבאטווינק בסקוואט וזה בגלל חוסר גמישות, לכן הוספתי רומני

אם אפשר? כן.
אם זה אפקטיבי? לא.
למה? כי זה מעמיס יותר מדי על מערכת העצבית.

אבל זה כולה מוט ריק, זה לא מביא לי גירוי כלשהו רק מתיחה בהאמסטרינגס

אם כך רומני לא יעזור.

תעשה מובילטי לאיזור , עבודה של גליל גומיה ומתיחות סטטיות ודינאמיות.

• פותח/ת השרשור
אם כך רומני לא יעזור.

תעשה מובילטי לאיזור , עבודה של גליל גומיה ומתיחות סטטיות ודינאמיות.
אין לי מושג בכלל את מה למתוח, ניסיתי למתוח את ההאמסטרינגס וזה לא עזר אז אני חושב שאני צריך למתוח את ההאמסטרינגס העליונים יותר
הבעיה היא שאני לא מוצא מתיחות בשביל האיזור הזה, אין לי גליל גומיה גם אז זה עוד יותר בעייתי

אין לי מושג בכלל את מה למתוח, ניסיתי למתוח את ההאמסטרינגס וזה לא עזר אז אני חושב שאני צריך למתוח את ההאמסטרינגס העליונים יותר
הבעיה היא שאני לא מוצא מתיחות בשביל האיזור הזה, אין לי גליל גומיה גם אז זה עוד יותר בעייתי
????
נסה להגיע עם כפות הידיים לריצפה מבלי לקפל את הברכיים ולעקם את הגב.
תעשה את זה בבית, לא לפני אימון.

• פותח/ת השרשור
סביבות ה200.

מה שאני ממליץ לך ולחברי הפורום לארגן צינור PVC מכל חנות חומרי בניין ב20-40 שקל , אפשר לקחת לפי אורך וזה הרבה יותר יעיל
אבל זה כולה 2 מתיחות, אי אפשר פשוט להחליף אותם במתיחה אחרת שתעבוד על אותו האיזור? למה שאני אוותר רק בגלל 2 תרגילים?
וזה גם מתיחה אחת למקרבים והשנייה לא ממש יודע למה, ואין לי ממש בעיית גמישות במקרבים אז זה לא כזה קריטי לעשות מתיחה אחרת..

אבל זה כולה 2 מתיחות, אי אפשר פשוט להחליף אותם במתיחה אחרת שתעבוד על אותו האיזור? למה שאני אוותר רק בגלל 2 תרגילים?
וזה גם מתיחה אחת למקרבים והשנייה לא ממש יודע למה, ואין לי ממש בעיית גמישות במקרבים אז זה לא כזה קריטי לעשות מתיחה אחרת..
עבודה עם גליל זה דבר שחובה לכל מתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית