הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בפרוטוקול הפציעות של סטאר לכתף

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
אז ככה, לפני 20 יום עשיתי אימון בנץ' והחל בערך מהסט החמישי התחלתי להרגיש קצת כאב בכתף שמאל. לא היה לי כשל או פאק בטכניקה פשוט התחיל טיפה כאב, סיימתי את האימון והמשכתי הלאה בתקווה שזה שריר תפוס או משהו בסגנון.
כעת, הכתף עדיין כואבת, הכתף הקדמית ליתר דיוק. זה לא מפריע לי להתאמן ולהתחזק, עדיין עושה פרס כבד ובנץ' כבד. מרגיש את הדקירה אבל לא מפריע להרים.
אתמול החלטתי שזה יותר מדי זמן לא עובר ולפני שזה יחמיר אני רוצה לעשות את פרוטוקול הפציעות של סטאר כדי שזה יעבור.
אתמול והיום עשיתי פרס ל3x25 עם מוט בלבד. אני מרגיש שזה עובד על האזור אבל הבעיה שלי היא שזה קשה לי בטרייספס, ולכן התחלתי לעשות את הסטים בלי נעילה כדי להעמיס עליהם פחות ויותר להרגיש את הכתף הקדמית ואת הכאב.
עכשיו מספר שאלות:
האם לדעתכם אולי עדיף לי לעשות משהו כמו הנפות עם דאמבלים במקום הפרס או שלהישאר איתו?
האם זה מאוחר מדי לשים קרח או שקרח עדיין יעזור לי? אם כן כמה לשים?

תודה מראש על העזרה 😃

אפשרי פשוט לקחת כורכום של הסופר ולשים בכוס עם מים או פשוט 2 גרם נגיד באורז שאני מכין או שדוחפים שם חרא שהורס את זה וחייבים בצורה של תוסף? בדיוק בשישי הבאתי חצי קילו כורכום מהמטבח אז את זה יש לי בשפע.
גם לדעתי זאת עוד לא דלקת... אבל בגלל שזה מרגיש שלא עובר בקלות אני באמת רוצה לטפל בזה לפני שזה מחמיר לי
עדיף כתוסף, פשוט תיקח את זה עם שלוק מים בפה. לא צריכה להיות בעיה, תחשוב על זה כאל כדור כמו אומגה 3/מולטי ויטמין בהנחה ואתה משתמש.
דלקת אין לך, אחרת זה היה מפריע לך הרבה יותר מבחינת צביטות והרמות של הכתף.
כרגע זה נראה כמו גירוי דלקתי בכתף, מה שלא גורר אחריו תקופת החלמה ארוכה ומסובכת בשונה מדלקת.
מעבר לכך, אנחנו כרגע רק זורקים השערות באוויר. עדיף שתלך לאבחון מדויק יותר אצל אורטופד ומשם כבר נהיה יותר חכמים.
מה שחשוב שאתה מטפל בבעיה ישר וככה היא לא תחמיר. אתה לא צריך להיות מודאג במיוחד..😃

• פותח/ת השרשור
עדיף כתוסף, פשוט תיקח את זה עם שלוק מים בפה. לא צריכה להיות בעיה, תחשוב על זה כאל כדור כמו אומגה 3/מולטי ויטמין בהנחה ואתה משתמש.
דלקת אין לך, אחרת זה היה מפריע לך הרבה יותר מבחינת צביטות והרמות של הכתף.
כרגע זה נראה כמו גירוי דלקתי בכתף, מה שלא גורר אחריו תקופת החלמה ארוכה ומסובכת בשונה מדלקת.
מעבר לכך, אנחנו כרגע רק זורקים השערות באוויר. עדיף שתלך לאבחון מדויק יותר אצל אורטופד ומשם כבר נהיה יותר חכמים.
מה שחשוב שאתה מטפל בבעיה ישר וככה היא לא תחמיר. אתה לא צריך להיות מודאג במיוחד..😃
אני מבין שעדיף, כסף לתוסף אין לי. אני חייל.. עדיין יהיה אפקטיבי פשוט כתבלין? ועד שאשיג אורתופד יקח לי זמן..

אני מבין שעדיף, כסף לתוסף אין לי. אני חייל.. עדיין יהיה אפקטיבי פשוט כתבלין? ועד שאשיג אורתופד יקח לי זמן..
אם להגיד לך את האמת, אין לי תשובה מדויקת לתת לך.
אני מאמין שכורכום כתוסף עדיף, מהסיבה הפשוטה ששם יש ריכוז גבוה יותר של כורכומין.

לא. זה כמויות אחרות, וצריך לאכול המון כורכום כדי להגיע לכמות כורכומין מספיקה.

• פותח/ת השרשור
לא. זה כמויות אחרות, וצריך לאכול המון כורכום כדי להגיע לכמות כורכומין מספיקה.
כמה? כי כמו שזה נראה כרגע.. התבלין יותר זמין לי מתוספים... 562 שקל לחודש לא ממש ממנים תוספי תזונה..

כמה? כי כמו שזה נראה כרגע.. התבלין יותר זמין לי מתוספים... 562 שקל לחודש לא ממש ממנים תוספי תזונה..
עד כמה שאני יודע בכפית יש סביב 200 מ"ג כורכומין(החומר הפעיל שנוגד דלקות), את החישוב אתה כבר יודע לעשות.
תחפש על זה מאמרים.
יתרון נוסף בשימוש בכורכום הוא רווח של השפעות בריאותיות טובות.
שיהיה בהצלחה בהחלמה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית