הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון זמני מנוחה

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם

בעקבות הדיון שראיתי שהולך בפורום אימונים החלטתי לפתוח גם כאן דיון כזה.
כמה זמן אתם נחים ? בעצימות בנפח בהתאוששות ?
האם אתם מרגישים שזמני מנוחות תורמים לכם ?

אני אישית התחלתי לפני כמה זמן ניסוי ועכשיו אני נח דקה וחצי בין הסטים, בהתחלה היה הרבה יותר קשה אבל התחלתי להתרגל לזה (כמובן שמשקלים הם ממש לא משקלים אמיתיים לנפח כי אני עובד בלי חגורה וזמני מנוחות קצרים) אבל אני מאמין שאני אגיע לזה מהר ברגע שאני אחזור להתאמן ברצינות.

דיון מהנה

זה משתנה. אני משתדל אף פעם לא לנוח אותה כמות זמן כדי לבלבל את השריר כמה שיותר!
טוב אתה!! אם אני מבלבל את השריר בלינארית זה גם תופס?? (כל סט אני מעלה משקל ומוסיף דקה למנוחה) סט ראשון 2 דקות, אחרון 5

טוב אתה!! אם אני מבלבל את השריר בלינארית זה גם תופס?? (כל סט אני מעלה משקל ומוסיף דקה למנוחה) סט ראשון 2 דקות, אחרון 5
לא לא! הגוף יתרגל לעליה הקבועה. תן איזה 3 דקות בראשון, 5 בשני ואז בלבל אותו עם דקות בסט שאחריו

לא יודע אם זה אינדיבידואלי,
אבל אני משום מה הצלחתי להתחזק די סבבה,
למרות ש5 דקות אצלי זה אפילו לא מנוחה אחרי חימום אחרון

אתם אשכרה מודדים עם שעון או שזה ממוצעים לפי הרגשה?

אני עקרונית נכנס מתי שבא לי לסט, לפעמים מהר לפעמים לאט תלוי איך עבר עליי היום ואיך יצאת מהסט הקודם

אני בליניארית, כרגע בהתחלה של התוכנית, אז סטים ראשונים, זה כמה זמן שלקח לי להעמיס את המוט. סט רביעי, עוד איזה דקה, וסט חמישי - שלוש דקות.

תרגילי עזר - סתם, לפי תחושה, לא עובר את הדקה של הפסקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית