הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית זמנית

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מי שחושב שהסקוואט זה מה שיגדיל לו את הרגליים בעצם יכול לקבל תוצאה יותר טובה אפילו עם מכשירים
תשמע,אתה מטיל פה פצצה...
משך 17 שנה אם לא יותר,אני שומע רק ״שסקוואט הוא בגדר חובה״

זה אופציונלי, לא אידיאלי.

לצורך העניין גם לרדת לאילת על חמור זה אופציונלי.
יש לך משהו שיעזור להוכיח את הטענה הזאת?
כי אני חושב שסקוואט כן מגדיל את הרגליים עם מספיק נפח כמובן, משקל בהתאם, תזונה ושינה

תלוי לאיזו מטרה, ממש לא חובה.

יש לך משהו שיעזור להוכיח את הטענה הזאת?
כי אני חושב שסקוואט כן מגדיל את הרגליים עם מספיק נפח כמובן, משקל בהתאם, תזונה ושינה

לא טענתי שלא,
הטענה היא שיש תחליפים שלא נופלים מסקוואט מבחינת תוצאות היפרטרופיה ועם הרבה פחות עומס על המערכת העצבית.

ובילדרים ענקיים שיש להם בית מרקחת שלם שוחה בתוך הדם שמספרים שסקוואט גורם להפרשה מוגברת של הורמון גדילה וטסטוסטרון ולכן עוזר לגדילה של כל הגוף

= התאוששות טובה ומהירה יותר?

לשם ההיגיון לוקח.

Leg Press vs Squat: You DON'T Need To Do Both | PowerliftingTechnique.com

The results indicated that there were significant increases in body mass and fat-free mass after all three weight training interventions. In other words, lean muscle mass (not fat) was gained. However, there was no significant difference between body fat percentages between the groups.

Guest Blog: Barbell Squats Vs. Leg Machines - Which is Best? | Fitnessuperstore

Squats vs. leg resistance machines has been the subject of debate for many years now. There's evidence that suggests that barbell squats are more effective in comparison to leg presses, in terms of increasing overall strength. However, evidence also shows that leg presses may result in greater quadriceps hypertrophy.

פה יש השוואה בין לחיצת רגליים לסקוואט.
בקיצור, מבחינת היפרטרופיה כמעט ואין הבדל (אולי יתרון קל בקוואדס ללחיצת רגליים)

מבחינת כוח כמו שאמרתי יהיה יתרון לסקוואט כנראה.

בכל מקרה שאתה בא לאימון רגליים ומוותר על סקוואט ומחליט במקומו להכניס 2-3 תרגילי רגליים יותר ממוקדים
ככל הנראה תרוויח יותר היפרטרופיה מאשר סקוואט עצים.

משום שהיפרטרופיה זה רק חלק קטן מהיתרונות שאפשר להרוויח מסקוואט.
ההיפרטרופיה זה בסך הכל בונוס.

מי שחושב שהסקוואט זה מה שיגדיל לו את הרגליים בעצם יכול לקבל תוצאה יותר טובה אפילו עם מכשירים.
נו אז זה מה ששאלתי למה אתה לא בעד האופציה הזאת אם היא תענה לו על הצרכים . מה לדעתך הוא יפסיד אם הוא לא יבצע סקוואט ?

נו אז זה מה ששאלתי למה אתה לא בעד האופציה הזאת אם היא תענה לו על הצרכים . מה לדעתך הוא יפסיד אם הוא לא יבצע סקוואט ?

כי יתרונות הסקוואט לא מסתכמים בהיפרטרופיה (אתה יכול לקרוא בקישורים שפרסמתי כמה תגובות למעלה)

אין שום בעיה אם הוא יחליט לא לעשות, ככל הנראה לא יהיה "פספוס" של היפרטרופיה פוטנציאלית,
בסופו של דבר לכל תרגיל יש תחליף, אין כזה דבר תרגיל חובה.

כי יתרונות הסקוואט לא מסתכמים בהיפרטרופיה (אתה יכול לקרוא בקישורים שפרסמתי כמה תגובות למעלה)

אין שום בעיה אם הוא יחליט לא לעשות, ככל הנראה לא יהיה "פספוס" של היפרטרופיה פוטנציאלית,
בסופו של דבר לכל תרגיל יש תחליף, אין כזה דבר תרגיל חובה.
זאת השאלה שלי , מה היתרונות הנוספים מה לדעתך הוא מפספס פה ?

שמע אני לא 2 יחידות באנגלית כן , אבל מהתרגום שעשיתי היתרון הוא שזה עובד על עוד קבוצות שרירים , במידה ואתה עובד על כל הגוף מה אתה מפסיד .. ?

היתרונות שמצויינים שם הם,

-חיזוק שרירי ליבה.

-הורדת סיכוי לפציעות.

-שורף הרבה קלוריות יחסית למקביליו.

-שיפור כוח ומסת שריר בפלג גוף התחתון.

-שיפור יכולות אתלטיות וכוח מתפרץ.

-שיפור יציבה.

-ווריאציות מגוונות לביצוע.

-נוחות ביצוע (לא צריך ציוד מיוחד לרוב).

אני בעד אתגר, מי שאומר "תעשה לואו באר עם יותר קוואדס", שישתף בבקשה שני סרטונים של סקוואט עם פחות קוואדס, ועם יותר קוואדס.
למרות שאני מאמין שזה אפשרי בדוחק במשקל נמוך, אני סקרן לראות כאלו סקוואטים במשקל ובחזרות מאתגרות.
אתה בעצם טוען שהדברים היחידים שקובעים את הפוזיציה שבבור הוא מיקום המוט ורוחב הרגליים?
אליהו חושב אחרת:
היד שאוחזת בברזל: Dead Start Squat והפתרון שלי לבעיה של באד ג'פריס.
כי אחרת מה החשש להתחיל את החזרה מהפין הרי אם אני מניח את המוט באותו מיקום ורוחב עמידה רגיל אז גם הפוזיציה תהיה אותה פוזיציה ללא ירידה...

נ.ב.
ֲ@OA
@דברים1

תסתכלו משש עשרה דקות וחצי עד שבע עשרה....

אתה בעצם טוען שהדברים היחידים שקובעים את הפוזיציה שבבור הוא מיקום המוט ורוחב הרגליים?
אליהו חושב אחרת:
היד שאוחזת בברזל: Dead Start Squat והפתרון שלי לבעיה של באד ג'פריס.
כי אחרת מה החשש להתחיל את החזרה מהפין הרי אם אני מניח את המוט באותו מיקום ורוחב עמידה רגיל אז גם הפוזיציה תהיה אותה פוזיציה ללא ירידה...
אני מדבר על סקוואט קונבנציונלי.
אם אתה כבר נכנס לווריאציות של הסקוואט, הבוקס סקוואט באופן כללי מעמיס יותר על האמסטרינגס בגלל ההתקופפות קדימה לפני העליה. בפין סקוואט לא חשתי הבדל בין השרירים שפועלים לסקוואט רגיל, מה שכן, כמו שאליהו טוען, זה משפר כוח יותר.

לא אכנס לפרטי פרטים, אבל עבודת פינים זה מאוד גרוע לפיתוח גוף לדעתי, ומעולה לכוח.

לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח מהמאמר של אליהו.

יש קושי מבחינת ברייס, וקושי פיזי להיכנס למוט שיושב על הפינים.
תסתכלו משש עשרה דקות וחצי עד שבע עשרה....
זה תלוי ביותר מידי דברים מה עדיף כדי לפתח רגליים. אבל למתאמן מתחיל בלי הרבה תשישות עיצבית עדיין במשקלי העבודה שלו, לדעתי כדאי סקוואט. ואני לא חושב שמישהו כאן טען אחרת.

אני מדבר על סקוואט קונבנציונלי
נקודת המחלוקת בנינו היא האם לאחר שקבענו את מיקום המוט ורוחב העמידה יש רק פוזיציה אחת או לא, אתה טוען שכן אני טוען שלא, והחשש של אליהו הוא שאתה מתעסק עם משקלי עבודה גבוהים אבל בגלל שאתה מתחיל מלמטה אתה יכול למצוא את עצמך בפוזיציה שאתה לא מכיר עם משקלים כאלה, המשמעות ע כמה שאני מבין היא שלמרות שיש לך אותה עמידה ולמרות שהמיקום של המוט הוא אותו מיקום עדיין הפויזציה יכולה להיות שונה
זה תלוי ביותר מידי דברים מה עדיף כדי לפתח רגליים. אבל למתאמן מתחיל בלי הרבה תשישות עיצבית עדיין במשקלי העבודה שלו, לדעתי כדאי סקוואט. ואני לא חושב שמישהו כאן טען אחרת.
הבאתי את דבריו באופן כללי על סקוואט למטרות פיתוח גוף, ובאופן ספציפי לגבי האפשרות להחליף אותו בלג פרס.

נ.ב. למי שלא מכיר זה טום פלאטז
Tom Platz the Golden Eagle

נקודת המחלוקת בנינו היא האם לאחר שקבענו את מיקום המוט ורוחב העמידה יש רק פוזיציה אחת או לא, אתה טוען שכן אני טוען שלא, והחשש של אליהו הוא שאתה מתעסק עם משקלי עבודה גבוהים אבל בגלל שאתה מתחיל מלמטה אתה יכול למצוא את עצמך בפוזיציה שאתה לא מכיר עם משקלים כאלה, המשמעות ע כמה שאני מבין היא שלמרות שיש לך אותה עמידה ולמרות שהמיקום של המוט הוא אותו מיקום עדיין הפויזציה יכולה להיות שונה
מסתבר שאפשר לשנות באותה עמידה ומיקום המוט את הועמס על השרירים הספציפיים, אבל זה לא פשוט, ואני לא מבין מדוע לא פשוט לשנות ווריאציה.

למה להגיד למישהו לעשות לואו באר בעמידה צרה יחסית, ולדחוף את הברכיים קדימה וחזה בחוץ? זה לא נוח וטבעי. תן לו לעשות את הווריצה עם היי באר, והתנועה שאתה מבקש יבוא בצורה נוחה וטבעית.

למה להגיד למישהו לעשות לואו באר בעמידה צרה יחסית
אֲשֶׁר לֹא-צִוִּיתִי וְלֹא דִבַּרְתִּי, וְלֹא עָלְתָה עַל-לִבִּי, איפה ראית שאני ממליץ למישהו שרוצה קאוודס לעשות לואו בר?
שכחת לצרף כתוביות .....
כן נכון, פעם ראשונה שראיתי את זה מה שעלה לי לראש: "גיף ומהר"
נ.ב. בתרגום חופשי:
"אתה יכול לעשות לג פרס, אבל למה? למה לעשות תנועה כל כך חלקית..."

אני רק אוסיף את דעתי ואומר שרגליים אפשר לבנות גם מלג פרס גם מסקוואט והאק סקוואט השאלה היא מה יניב תוצאות טובות יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית