עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רגע רגע,זה לא?
תשמע,אתה מטיל פה פצצה...מי שחושב שהסקוואט זה מה שיגדיל לו את הרגליים בעצם יכול לקבל תוצאה יותר טובה אפילו עם מכשירים
יש לך משהו שיעזור להוכיח את הטענה הזאת?זה אופציונלי, לא אידיאלי.
לצורך העניין גם לרדת לאילת על חמור זה אופציונלי.
משך 17 שנה אם לא יותר,אני שומע רק ״שסקוואט הוא בגדר חובה״
יש לך משהו שיעזור להוכיח את הטענה הזאת?
כי אני חושב שסקוואט כן מגדיל את הרגליים עם מספיק נפח כמובן, משקל בהתאם, תזונה ושינה
= התאוששות טובה ומהירה יותר?ועם הרבה פחות עומס על המערכת העצבית.
ובילדרים ענקיים שיש להם בית מרקחת שלם שוחה בתוך הדם שמספרים שסקוואט גורם להפרשה מוגברת של הורמון גדילה וטסטוסטרון ולכן עוזר לגדילה של כל הגוףמשך 17 שנה אם לא יותר,אני שומע רק ״שסקוואט הוא בגדר חובה״
= התאוששות טובה ומהירה יותר?
The results indicated that there were significant increases in body mass and fat-free mass after all three weight training interventions. In other words, lean muscle mass (not fat) was gained. However, there was no significant difference between body fat percentages between the groups.
Squats vs. leg resistance machines has been the subject of debate for many years now. There's evidence that suggests that barbell squats are more effective in comparison to leg presses, in terms of increasing overall strength. However, evidence also shows that leg presses may result in greater quadriceps hypertrophy.
אה כמובןתלוי לאיזו מטרה, ממש לא חובה.
לא טענתי שלא,
הטענה היא שיש תחליפים שלא נופלים מסקוואט מבחינת תוצאות היפרטרופיה ועם הרבה פחות עומס על המערכת העצבית.
נו אז זה מה ששאלתי למה אתה לא בעד האופציה הזאת אם היא תענה לו על הצרכים . מה לדעתך הוא יפסיד אם הוא לא יבצע סקוואט ?משום שהיפרטרופיה זה רק חלק קטן מהיתרונות שאפשר להרוויח מסקוואט.
ההיפרטרופיה זה בסך הכל בונוס.
מי שחושב שהסקוואט זה מה שיגדיל לו את הרגליים בעצם יכול לקבל תוצאה יותר טובה אפילו עם מכשירים.
נו אז זה מה ששאלתי למה אתה לא בעד האופציה הזאת אם היא תענה לו על הצרכים . מה לדעתך הוא יפסיד אם הוא לא יבצע סקוואט ?
זאת השאלה שלי , מה היתרונות הנוספים מה לדעתך הוא מפספס פה ?כי יתרונות הסקוואט לא מסתכמים בהיפרטרופיה (אתה יכול לקרוא בקישורים שפרסמתי כמה תגובות למעלה)
אין שום בעיה אם הוא יחליט לא לעשות, ככל הנראה לא יהיה "פספוס" של היפרטרופיה פוטנציאלית,
בסופו של דבר לכל תרגיל יש תחליף, אין כזה דבר תרגיל חובה.
זאת השאלה שלי , מה היתרונות הנוספים מה לדעתך הוא מפספס פה ?
שמע אני לא 2 יחידות באנגלית כן , אבל מהתרגום שעשיתי היתרון הוא שזה עובד על עוד קבוצות שרירים , במידה ואתה עובד על כל הגוף מה אתה מפסיד .. ?זה כבר ממזמן מעבר לדעתי, אנשים ישבו וחקרו את העניין לעומק.
לדוגמא,
Benefits of Squats, Variations, and Muscles Worked
שמע אני לא 2 יחידות באנגלית כן , אבל מהתרגום שעשיתי היתרון הוא שזה עובד על עוד קבוצות שרירים , במידה ואתה עובד על כל הגוף מה אתה מפסיד .. ?
אתה בעצם טוען שהדברים היחידים שקובעים את הפוזיציה שבבור הוא מיקום המוט ורוחב הרגליים?אני בעד אתגר, מי שאומר "תעשה לואו באר עם יותר קוואדס", שישתף בבקשה שני סרטונים של סקוואט עם פחות קוואדס, ועם יותר קוואדס.
למרות שאני מאמין שזה אפשרי בדוחק במשקל נמוך, אני סקרן לראות כאלו סקוואטים במשקל ובחזרות מאתגרות.
אני מדבר על סקוואט קונבנציונלי.אתה בעצם טוען שהדברים היחידים שקובעים את הפוזיציה שבבור הוא מיקום המוט ורוחב הרגליים?
אליהו חושב אחרת:
היד שאוחזת בברזל: Dead Start Squat והפתרון שלי לבעיה של באד ג'פריס.
כי אחרת מה החשש להתחיל את החזרה מהפין הרי אם אני מניח את המוט באותו מיקום ורוחב עמידה רגיל אז גם הפוזיציה תהיה אותה פוזיציה ללא ירידה...
זה תלוי ביותר מידי דברים מה עדיף כדי לפתח רגליים. אבל למתאמן מתחיל בלי הרבה תשישות עיצבית עדיין במשקלי העבודה שלו, לדעתי כדאי סקוואט. ואני לא חושב שמישהו כאן טען אחרת.תסתכלו משש עשרה דקות וחצי עד שבע עשרה....
נקודת המחלוקת בנינו היא האם לאחר שקבענו את מיקום המוט ורוחב העמידה יש רק פוזיציה אחת או לא, אתה טוען שכן אני טוען שלא, והחשש של אליהו הוא שאתה מתעסק עם משקלי עבודה גבוהים אבל בגלל שאתה מתחיל מלמטה אתה יכול למצוא את עצמך בפוזיציה שאתה לא מכיר עם משקלים כאלה, המשמעות ע כמה שאני מבין היא שלמרות שיש לך אותה עמידה ולמרות שהמיקום של המוט הוא אותו מיקום עדיין הפויזציה יכולה להיות שונהאני מדבר על סקוואט קונבנציונלי
הבאתי את דבריו באופן כללי על סקוואט למטרות פיתוח גוף, ובאופן ספציפי לגבי האפשרות להחליף אותו בלג פרס.זה תלוי ביותר מידי דברים מה עדיף כדי לפתח רגליים. אבל למתאמן מתחיל בלי הרבה תשישות עיצבית עדיין במשקלי העבודה שלו, לדעתי כדאי סקוואט. ואני לא חושב שמישהו כאן טען אחרת.
מסתבר שאפשר לשנות באותה עמידה ומיקום המוט את הועמס על השרירים הספציפיים, אבל זה לא פשוט, ואני לא מבין מדוע לא פשוט לשנות ווריאציה.נקודת המחלוקת בנינו היא האם לאחר שקבענו את מיקום המוט ורוחב העמידה יש רק פוזיציה אחת או לא, אתה טוען שכן אני טוען שלא, והחשש של אליהו הוא שאתה מתעסק עם משקלי עבודה גבוהים אבל בגלל שאתה מתחיל מלמטה אתה יכול למצוא את עצמך בפוזיציה שאתה לא מכיר עם משקלים כאלה, המשמעות ע כמה שאני מבין היא שלמרות שיש לך אותה עמידה ולמרות שהמיקום של המוט הוא אותו מיקום עדיין הפויזציה יכולה להיות שונה
אֲשֶׁר לֹא-צִוִּיתִי וְלֹא דִבַּרְתִּי, וְלֹא עָלְתָה עַל-לִבִּי, איפה ראית שאני ממליץ למישהו שרוצה קאוודס לעשות לואו בר?למה להגיד למישהו לעשות לואו באר בעמידה צרה יחסית
כן נכון, פעם ראשונה שראיתי את זה מה שעלה לי לראש: "גיף ומהר"שכחת לצרף כתוביות .....