הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע DNP - פרטים ראשונים

• פותח/ת השרשור SPF
  • פורסם בתאריך

SPF

משתמש כבוד
4,145
744
נק' מוניטין:
6,120
4,145
744
הי,

הולך בקרוב לעשות סייקלון קצר של DNP - פרטים נוספים בהמשך, אעדכן בפוסט זה.

בינתיים הצצה למי שעדיין לא ראה.
18295_IMAG0104.jpg

קבצים מצורפים

• IMAG0104.jpg
    IMAG0104.jpg
    KB 34.2 · צפיות: 322
[QUOTE="Tom, post: 757532, member: כמו נצילות של ספק כח; בכדי לספק למערכת הספק נומינלי של 100W בנצילות של 20% יש צורך בספק שצורך 120W. אותם 20W נוספים יהפכו לחום שיהיה נדרש לפנותו.
[/QUOTE]

בנצילות של 20% יש צורך בספק של 500W.
עבור ספק של 120W תידרש נצילות של %83.3

😛

• פותח/ת השרשור
קראתי את הפוסטים שלך בנושא DNP בעבר, את השאלות שלך והתשובות.
זה הולך הרבה אחורה.
אני מניח שסיימת את תהליך הלמידה שלך ועברת לשלב הניסוי.
אז קודם כל בהצלחה!

כמה דברים שרציתי לשאול:

1. המטרה אני מניח היא איבוד שומן ( למה - החורף בפתח ) ? אני מבין שמדובר, מבחינת תהליך בפגיעה בתאים בגוף. וגם בתאי השומן. האם אתה צופה פגיעה בתאי שריר ?

2. מה לגבי התזונה, מבחינת קלוריות (גרעון ?)
3. מה לגבי האימון ? איך תתאמן ? אני מבין שזה כמעט ובלתי אפשרי....
4. מה המינון ההתחלתי ולכמה זמן הסייקל מתוכנן?

1. אני לא עובד ממש במתכונת קיץ. כיום אני מעדיף להישאר באחוז שומן הגיוני ALL YEAR ROUND. היפה בDNP הוא שניצול האנרגיה הוא דרך שומן ולא דרך שריר עקב הפעולה שלו על המיטוכונדריה הגוף נאלץ להשתמש בשומן שהוא בעל יכולת אנרגטית גבוה יותר אך קשה יותר לפירוק. ישנו סיכון של פירוק פרוטאינים בעיקר בחום גבוה 40 מעלות +, אבל אני לא הולך להגיע לזה.

2. סיפורי פוגי לבד ותכלס לבד. יותר מדיי אנשים מצטטים מקרים משנות ה50-60' ולא באמת יודעים על מה הם מדברים. ניתן להתאמן על DNP, הכל תלוי מינון. הקטע הנכון הוא שאתה קצת מרגיש כמו משאית דרוסה - ובהחלט כשל שריר מגיע מוקדם מהר. המראה בזמן השימוש בDNP הוא נוזלי דווקא והשריר מרוקן וזחוח, כל אלה עוברים כשבוע לאחר סיום DNP.

3. אני תמיד מהתחיל מהפן הבטוח 125 מ"ג וממשיך למעלה - אני אעצור ב500 כנראה, תלוי בתחושה.

אהלן

ל-Noobים שבנינו,

תוכל להסביר מה זה?
מה המטרה? אופן שימוש וכו'...

תודה ובהצלחה

DNP - הוא בסה"כ חומר ששימש בעבר כזרז בTNT (חומר נפץ) ובעוד כמה שימושים כימיים בעבר, כיום הוא כמעט ואינו בשימוש בתעשייה. נתגלה בעבר כי אנשים שנחשפו לחומר השילו שומן באופן מהיר ביותר והיו בעלי אחוזי שומן נמוכים.

בשלב מסוים החומר שווק לעקרות בית (סביב שנות ה60) תחת כמוסת הפלא - והפך להיט מכירות קצר עקב היכולת שלו להשיל עד כקילו שומן נקי ביממה. החומר היה נרשם ע"י רופאים למטופלים. זמן לא רב אחרי החלו לזרום מקרי מוות ואשפוזים של אנשים שצרכו את החומר עקב התחממות יתר בדומה לרכב. מהר מאוד נסגר ברז השימוש בDNP והוצא מן רשימת התרופות המאושרות.

אחרי שזה נאמר יש להגיד כי לא היה מידע בזמנו על מינוני DNP נכונים, לא היה מידע לגבי אחוז האנשים האלרגיים לחומר (כ20 אחוז בקירוב) ולא הייתה מודעות לעניין חום הגוף. כל מקרי המוות קרו עקב מינון יתר אך מאחר והטווח התרפיוטי של DNP הוא קצר, טעות במינון אומרת מעלה אחת למעלה בחום הגוף.

לגבי אופן השימוש אני לא אפרט פה כי זה יותר מחמש דקות כתיבה ואני גם לא ממש רוצה חקיינים שעלולים לקרוא משהו ולא להבין נכון ואז, אופס...

בגדול מדובר על ריקון גליקוגן לפני ההתחלה, יש לשלב את הDNP עם מספר תוספים להשגת תוצאות מקסימליות ויש לבצע פיקוח מתמיד על פרמטרים כמו לחץ דם, דופק, חום.

המינון המקובל הוא בין 400-600
14 יום גג
לאכול במאזן קלורי נטרלי

המינון המומלץ הוא תלוי משקל ופוטנטיות. עושים פירמידה ובודקים.
לא מחייב 14 יום גג.
לא אוכלים במאזן נייטרלי אחרת לא תוכל לקום מהמיטה.

הוא צריך להיות בסייקל. אחרת יראה כמו ניצול שואה.
ושאלה שמעניינת אותי זה למה לך להשתמש ב-DNP זה בה נטו מטוח סקרנות או מה ?
אני בטוח שיש לך מספיק יידע בשביל להתחטב אם תזונה טובה ואימונים. ומקסימום להוסיף/ קלן / אפדרין / במקרה הקיצוני T3. למה לגעת ב-DNP שווה תסיכונים ? התוצאות ?

א. לא צריך להיות בסייקל, אין שום קשר. זה לא T3.
ב. DNP מלבד כל השם הרע שיצא לו בשנות ה-60 הוא חומר מעולה ומתאים לי באופן אישי מכמה בחינות:
1. עדיף לי על פני חיטוב ארוך עם איבוד שריר גבוה יותר גם עם חומרים (דבר שקורה)
2. שימוש בחומרים מזיק בטווח הארוך הרבה יותר מסייקל DNP קצר כשמבוצע נכון.
3. אפדרין אם לא ידעת הוא סם מסוכן ומקרי המוות ממנו לא פחתו מDNP - אלא ששוב הטווח התרפיוטי שלו גדול יותר.
4. DNP בהחלט שווה את התוצאות לדעתי ביחס לסיכון, בזמן קצר מאוד להגיע לאחוז שומן נמוך יחסית מבלי לוותר על אוכל , מבלי לסכן שריר בחיטוב ארוך. ומלבד-זאת הוא גם יכול להוות רק קפיצת קרש לשאר החיטוב - נגיד לרדת ב10 ימים מ16% ל10% ולהמשיך את שאר החיטוב מ10 ל6 ברבע מהזמן.

לגבי סקרנות, אני כבר מנוסה בזה.

😱 רציני?!?!?!? במינונים רגילים?
רגע אז איך אני נמנע מזה?!?! , כי אני באמת פסיכי ואני כן יקח את זה.

תירגע, לא מוצאים כל שנה מישהי באמבטיית קרח.
אמנם מצאו את מותם מספר אנשים אבל זה לא כאילו זה קורה כל יום שני.

אתם גם לא מעודכנים, DNP רצ חזק בארצות הברית ובבריטניה ואפילו בהודו - יש מיליון ת'רדים על שימושים בDNP ותמונות של תוצאות מדהימות יותר מדהימות פחות.

תתעדכנו עם ההתקדמות.

[QUOTE="Tom, post: 757532, member: כמו נצילות של ספק כח; בכדי לספק למערכת הספק נומינלי של 100W בנצילות של 20% יש צורך בספק שצורך 120W. אותם 20W נוספים יהפכו לחום שיהיה נדרש לפנותו.

בנצילות של 20% יש צורך בספק של 500W.
עבור ספק של 120W תידרש נצילות של %83.3

😛[/QUOTE]
הכוונה ל-83% נצילות (בערך)... טעות שלי. פשוט מתעניין במעבר החום. כך שבאופן אוטומטי (וכמובן שגוי) שייכתי את המילה לחלק שהופך לחום (ככה זה כשמנתחים תרמיקה...). הנצילות היא כמובן החלק שמשמש לצריכה חשמלית במערכת מתוך הצריכה של הספק מהפלטפורמה שמזינה אותו... 😃

אתה מצפה שהוא יזרוק לך פה הסבר קצר ויאללה - לעבודה?
אתה באמת לא מבין שזה מילולית סכנת חיים וצריך להיות "קצת" יותר חכמים מלהגיד "יש, אני יכול לקפוץ לסייקל עם 0 ידע רק כי אני יכול להריץ אותו עכשיו ולהשיג את החומר"?!

אתה מצפה שהוא יזרוק לך פה הסבר קצר ויאללה - לעבודה?
אתה באמת לא מבין שזה מילולית סכנת חיים וצריך להיות "קצת" יותר חכמים מלהגיד "יש, אני יכול לקפוץ לסייקל עם 0 ידע רק כי אני יכול להריץ אותו עכשיו ולהשיג את החומר"?!
סך הכל רציתי כמה טיפים על הידע שכבר קיים, ודבר שני שאלתי פשוט אם כדי להביא את הכדורים של ה250מ"ג כי לא ניראה לי אפשר לחלק אותם

אתה לא אמור להתחיל פאקינג סייקל מסכן חיים כשאתה אפילו לא יודע כדורים באיזה מינון לקנות, זה נראה לך שפוי?!
לך, קרא חודש לפחות על הנושא ורק אז תחזור לשאול.

סך הכל רציתי כמה טיפים על הידע שכבר קיים, ודבר שני שאלתי פשוט אם כדי להביא את הכדורים של ה250מ"ג כי לא ניראה לי אפשר לחלק אותם
מה תעשה עם DNP?... לא כדאי לצבור קצת מסה?

יש בחור אחד בפורום של לייל שאובססיבי לחומר. מסקירה מאוד רחבה שהוא פעם פירסם, רוב תופעות הלוואי שמוזכרות עם DNP הם בולשיט טהור. רוב תופעות הלוואי ההזויות מתחילות איי שם ממינויים לא ריאלים של 1 גרם ומעלה (והבחורה שמתה באמבטיה לקחה 2 גרם ושקלה באזור ה 65 ק״ג).
אז כן, גם משתיית מים במינון פסיכי בזמן קצר אפשר למות.

• פותח/ת השרשור
יש!!! אני שוקל 83 ויש לי אפשרות להשיג או 250MG או 100MG לכדור ודבר שני מה עוד אני צריך לדעת שאני בוחר DNP?

אני מניח שכדורים של 100 יתנו לך יותר אפשרות להתאים מינון שאתה יכול לשרוד איתו.

יש בחור אחד בפורום של לייל שאובססיבי לחומר. מסקירה מאוד רחבה שהוא פעם פירסם, רוב תופעות הלוואי שמוזכרות עם DNP הם בולשיט טהור. רוב תופעות הלוואי ההזויות מתחילות איי שם ממינויים לא ריאלים של 1 גרם ומעלה (והבחורה שמתה באמבטיה לקחה 2 גרם ושקלה באזור ה 65 ק״ג).

רוב הקייס סטאדי של מקרי המוות שנמצאים בספרות הקשורים לDNP מעט מגוכחים.

או שמדובר באנשים שעשו קוקטייל של חמישה חומרים שלא ניתן להבין מה מהם גרם לזה או האם הסינרגטיות בין החומרים עשתה את זה.
או שמדובר באנשים שלקחו מינון גבוה מאוד.
חלק מהמקרים מתארים אפילו התאבדויות של אנשים שצרכו DNP - איך בדיוק זה קשור לחומר לאף אחד אין הסבר.

בקיצור קשקשת שאי אפשר להסיק ממנה כלום. אני מכיר אנשים בארץ שהריצו סייקל ובחו"ל החומר נפוץ ובטוח לשימוש.

חלק מהמקרים מתארים אפילו התאבדויות של אנשים שצרכו DNP - איך בדיוק זה קשור לחומר לאף אחד אין הסבר.
לייל ניסה להתאבד עם DNP כשחברה שלו עזבה אותו (הוא ביפולר). הוא עד היום מאוכזב שהוא לא הצליח (וגם אני)

נשמע מושלם... למה לא כולם משתמשים?

נשמע מושלם... למה לא כולם משתמשים?
כמה סיבות עיקריות:
1. מסביב לחומר יש הרבה שמועות לא טובות, אז זה מוריד את העניין בחומר מלכתחילה. הוא נחשב כחומר ל ״PRO״ בלבד, בדומה לאינסולין.

2. הסייקל עם DNP יחסית קצר ואתה לא יכול לקחת אותו לזמן רב. צריך להפסיק.

3. יש הרבה זיופים בשוק או מינונים לא נכונים בכל כדור. ממליצים בד״כ לרכוש את האבקה ולמלא את הקפסולות באופן עצמאי עם משקל דיגיטלי שיודע לחשב מיקרוגרמים.

4. יש חלק מהתופעות לוואי שהן לא נעימות, בעיקר חום גוף שעולה ל 37.5-38.5 מעלות, מה ש״מפחיד״ חלק מהאנשים. נדרש גם לדעת לאכול נכון בשימוש עם DNP (ההמלצה אומרת לא לעשות דל פחמימה לדוגמה ובעצם לאכול בתפריט נטרלי או קרוב לכך). יש עוד הרבה תופעות לוואי שהן נטו אינדבידואליות.

5. זה חומר שקשה עד בלתי אפשרי להשיג, בטח ובטח שבישראל.

6. זה לא כזה זול

כמה סיבות עיקריות:
1. מסביב לחומר יש הרבה שמועות לא טובות, אז זה מוריד את העניין בחומר מלכתחילה. הוא נחשב כחומר ל ״PRO״ בלבד, בדומה לאינסולין.

2. הסייקל עם DNP יחסית קצר ואתה לא יכול לקחת אותו לזמן רב. צריך להפסיק.

3. יש הרבה זיופים בשוק או מינונים לא נכונים בכל כדור. ממליצים בד״כ לרכוש את האבקה ולמלא את הקפסולות באופן עצמאי עם משקל דיגיטלי שיודע לחשב מיקרוגרמים.

4. יש חלק מהתופעות לוואי שהן לא נעימות, בעיקר חום גוף שעולה ל 37.5-38.5 מעלות, מה ש״מפחיד״ חלק מהאנשים. נדרש גם לדעת לאכול נכון בשימוש עם DNP (ההמלצה אומרת לא לעשות דל פחמימה לדוגמה ובעצם לאכול בתפריט נטרלי או קרוב לכך). יש עוד הרבה תופעות לוואי שהן נטו אינדבידואליות.

5. זה חומר שקשה עד בלתי אפשרי להשיג, בטח ובטח שבישראל.

6. זה לא כזה זול
רק לגבי 2 ו-4 אני זורם איתך. כל השאר קצת ספקולטיבי או לא כ"כ קשור.
למה אתה מתכוון ב- "תופעות לוואי שהן נטו אינדיבידואליות"? יש די הרבה מחקר מסביב ל-DNP למרות שהוא לא בשימוש.
למה לא כולם משתמשים בסטרואידים?

זה רק נשמע זהב.
לא כל-כך מבין את ההקבלה.

• פותח/ת השרשור
רק לגבי 2 ו-4 אני זורם איתך. כל השאר קצת ספקולטיבי או לא כ"כ קשור.
למה אתה מתכוון ב- "תופעות לוואי שהן נטו אינדיבידואליות"? יש די הרבה מחקר מסביב ל-DNP למרות שהוא לא בשימוש.

לא כל-כך מבין את ההקבלה.

ההקבלה היא פשוטה להבנה, גם סטרואידים נשמעים זהב בדיוק כמו DNP ומצד שני יש עליהם חרושת שמועות של תופעות לוואי.
הרבה אנשים שנמנעים מלהשתמש בסטרואידים עושים זאת עקב הפחד בהרבה מן המקרים, שהרי כולם יעדיפו קיצור דרך.

זה אומר אותו דבר לגבי DNP - זה חומר זהב באמת, אבל סביבו יש המון תהילה שלילית שנבנתה עם הזמן והוא סובל מיחסי ציבור שליליים בעיקר בארץ.
בחו"ל כפי שהסברתי הוא יותר נפוץ ומקבל במה ראויה יותר.

אז לא הבנתי את הכוונה שלך במשפט : נשמע מושלם... למה לא כולם משתמשים?
זה ציניות שהיא לא ברורה לי, הרי לא אמרנו שDNP מושלם ללא תופעות, אבל כן אמרנו שאנשים נוטים להגזים בהפחדות שבשימוש בחומר.

שורה תחתונה - אין קשר ישיר בין מהות החומר וההשפעה שלו והסיבה שאנשים לא מרבים להשתמש בו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית