עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי את הפוסטים שלך בנושא DNP בעבר, את השאלות שלך והתשובות.
זה הולך הרבה אחורה.
אני מניח שסיימת את תהליך הלמידה שלך ועברת לשלב הניסוי.
אז קודם כל בהצלחה!
כמה דברים שרציתי לשאול:
1. המטרה אני מניח היא איבוד שומן ( למה - החורף בפתח ) ? אני מבין שמדובר, מבחינת תהליך בפגיעה בתאים בגוף. וגם בתאי השומן. האם אתה צופה פגיעה בתאי שריר ?
2. מה לגבי התזונה, מבחינת קלוריות (גרעון ?)
3. מה לגבי האימון ? איך תתאמן ? אני מבין שזה כמעט ובלתי אפשרי....
4. מה המינון ההתחלתי ולכמה זמן הסייקל מתוכנן?
אהלן
ל-Noobים שבנינו,
תוכל להסביר מה זה?
מה המטרה? אופן שימוש וכו'...
תודה ובהצלחה
המינון המקובל הוא בין 400-600
14 יום גג
לאכול במאזן קלורי נטרלי
הוא צריך להיות בסייקל. אחרת יראה כמו ניצול שואה.
ושאלה שמעניינת אותי זה למה לך להשתמש ב-DNP זה בה נטו מטוח סקרנות או מה ?
אני בטוח שיש לך מספיק יידע בשביל להתחטב אם תזונה טובה ואימונים. ומקסימום להוסיף/ קלן / אפדרין / במקרה הקיצוני T3. למה לגעת ב-DNP שווה תסיכונים ? התוצאות ?
😱 רציני?!?!?!? במינונים רגילים?
רגע אז איך אני נמנע מזה?!?! , כי אני באמת פסיכי ואני כן יקח את זה.
[QUOTE="Tom, post: 757532, member: כמו נצילות של ספק כח; בכדי לספק למערכת הספק נומינלי של 100W בנצילות של 20% יש צורך בספק שצורך 120W. אותם 20W נוספים יהפכו לחום שיהיה נדרש לפנותו.
אז אני יכול להריץ עכשיו DNP אפילו שאני אחרי סייקל? @Aviad Barak ?
יש!!! אני שוקל 83 ויש לי אפשרות להשיג או 250MG או 100MG לכדור ודבר שני מה עוד אני צריך לדעת שאני בוחר DNP?על עוד אתה במצב הורמונלי מאוזן - אין שום בעיה
סך הכל רציתי כמה טיפים על הידע שכבר קיים, ודבר שני שאלתי פשוט אם כדי להביא את הכדורים של ה250מ"ג כי לא ניראה לי אפשר לחלק אותםאתה מצפה שהוא יזרוק לך פה הסבר קצר ויאללה - לעבודה?
אתה באמת לא מבין שזה מילולית סכנת חיים וצריך להיות "קצת" יותר חכמים מלהגיד "יש, אני יכול לקפוץ לסייקל עם 0 ידע רק כי אני יכול להריץ אותו עכשיו ולהשיג את החומר"?!
מה תעשה עם DNP?... לא כדאי לצבור קצת מסה?סך הכל רציתי כמה טיפים על הידע שכבר קיים, ודבר שני שאלתי פשוט אם כדי להביא את הכדורים של ה250מ"ג כי לא ניראה לי אפשר לחלק אותם
יש!!! אני שוקל 83 ויש לי אפשרות להשיג או 250MG או 100MG לכדור ודבר שני מה עוד אני צריך לדעת שאני בוחר DNP?
יש בחור אחד בפורום של לייל שאובססיבי לחומר. מסקירה מאוד רחבה שהוא פעם פירסם, רוב תופעות הלוואי שמוזכרות עם DNP הם בולשיט טהור. רוב תופעות הלוואי ההזויות מתחילות איי שם ממינויים לא ריאלים של 1 גרם ומעלה (והבחורה שמתה באמבטיה לקחה 2 גרם ושקלה באזור ה 65 ק״ג).
אז כן, גם משתיית מים במינון פסיכי בזמן קצר אפשר למות.
לייל ניסה להתאבד עם DNP כשחברה שלו עזבה אותו (הוא ביפולר). הוא עד היום מאוכזב שהוא לא הצליח (וגם אני)חלק מהמקרים מתארים אפילו התאבדויות של אנשים שצרכו DNP - איך בדיוק זה קשור לחומר לאף אחד אין הסבר.
לייל ניסה להתאבד עם DNP כשחברה שלו עזבה אותו (הוא ביפולר). הוא עד היום מאוכזב שהוא לא הצליח (וגם אני)
נשמע מושלם... למה לא כולם משתמשים?יש בחור אחד בפורום של לייל שאובססיבי לחומר. מסקירה מאוד רחבה שהוא פעם פירסם, רוב תופעות הלוואי שמוזכרות עם DNP הם בולשיט טהור. רוב תופעות הלוואי ההזויות מתחילות איי שם ממינויים לא ריאלים של 1 גרם ומעלה (והבחורה שמתה באמבטיה לקחה 2 גרם ושקלה באזור ה 65 ק״ג).
אז כן, גם משתיית מים במינון פסיכי בזמן קצר אפשר למות.
כי לא כל הנוצץ, זהב.נשמע מושלם... למה לא כולם משתמשים?
נשמע מושלם... למה לא כולם משתמשים?
כמה סיבות עיקריות:נשמע מושלם... למה לא כולם משתמשים?
רק לגבי 2 ו-4 אני זורם איתך. כל השאר קצת ספקולטיבי או לא כ"כ קשור.כמה סיבות עיקריות:
1. מסביב לחומר יש הרבה שמועות לא טובות, אז זה מוריד את העניין בחומר מלכתחילה. הוא נחשב כחומר ל ״PRO״ בלבד, בדומה לאינסולין.
2. הסייקל עם DNP יחסית קצר ואתה לא יכול לקחת אותו לזמן רב. צריך להפסיק.
3. יש הרבה זיופים בשוק או מינונים לא נכונים בכל כדור. ממליצים בד״כ לרכוש את האבקה ולמלא את הקפסולות באופן עצמאי עם משקל דיגיטלי שיודע לחשב מיקרוגרמים.
4. יש חלק מהתופעות לוואי שהן לא נעימות, בעיקר חום גוף שעולה ל 37.5-38.5 מעלות, מה ש״מפחיד״ חלק מהאנשים. נדרש גם לדעת לאכול נכון בשימוש עם DNP (ההמלצה אומרת לא לעשות דל פחמימה לדוגמה ובעצם לאכול בתפריט נטרלי או קרוב לכך). יש עוד הרבה תופעות לוואי שהן נטו אינדבידואליות.
5. זה חומר שקשה עד בלתי אפשרי להשיג, בטח ובטח שבישראל.
6. זה לא כזה זול
לא כל-כך מבין את ההקבלה.למה לא כולם משתמשים בסטרואידים?
זה רק נשמע זהב.
רק לגבי 2 ו-4 אני זורם איתך. כל השאר קצת ספקולטיבי או לא כ"כ קשור.
למה אתה מתכוון ב- "תופעות לוואי שהן נטו אינדיבידואליות"? יש די הרבה מחקר מסביב ל-DNP למרות שהוא לא בשימוש.
לא כל-כך מבין את ההקבלה.