עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקור לכשלים זה לעשות 500 תרגילים לכל שריר ואז לנסות להעלות כמו כל התוכניות שנותנים במכוני כןשר למתחיליםאבל ב-SS עולים מאימון לאימון = מקור לכשלים.
אז אימון הבא לעשות 40 סקוואט בלבד?
ב-ss המודעות שלך לכמה משקל אתה יכול להרים הרבה יותר גדולה. אם אתה תקוע בלי ספוטר בתרגיל מסוים ואתה משוכנע שלא תצליח לעלות את החזרה הבאה, אפשר פשוט לא להיכנס אליה, זה בסדר. כמובן שעדיף להוציא את ה-100% וכן לנסות , אבל זה לא סוף העולם אם החלטת לוותר על החזרה החמישית.אני כרגע עושה סקוואט בנץ ודדליפט במשקלים שאני תקוע בהם כבר חודש ויותר, ומן הסתם שאם אעשה SS אני אגיע להרבה מאוד כשלים, במיוחד בבנץ'.. וזה ממש קשה לי כרגע ובגלל זה אני לא חושב לעשות SS.
מה לעשות?
ב-ss המודעות שלך לכמה משקל אתה יכול להרים הרבה יותר גדולה. אם אתה תקוע בלי ספוטר בתרגיל מסוים ואתה משוכנע שלא תצליח לעלות את החזרה הבאה, אפשר פשוט לא להיכנס אליה, זה בסדר. כמובן שעדיף להוציא את ה-100% וכן לנסות , אבל זה לא סוף העולם אם החלטת לוותר על החזרה החמישית.
דרך אגב, יש רק שני תרגילים בעיתיים וזה הבנץ' והסקוואט. בנץ' אתה יכול לבקש מכל טמבל במכון שישמור לך. לגבי הסקוואט, קצת יותר בעיה, למרות שאם יש כלוב אז אתה יכול להיות רגוע