הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רוצה להתחיל SS אבל מפחד מכשלים

• פותח/ת השרשור ShauZ
  • פורסם בתאריך

ShauZ

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
אני כרגע עושה סקוואט בנץ ודדליפט במשקלים שאני תקוע בהם כבר חודש ויותר, ומן הסתם שאם אעשה SS אני אגיע להרבה מאוד כשלים, במיוחד בבנץ'.. וזה ממש קשה לי כרגע ובגלל זה אני לא חושב לעשות SS.
מה לעשות?

לעשות ss והתחיל בנמוך
אני התחלתי ss עם
90 סקוואט זה לא אומר שאתה תכשל
בss שיפרתי המון את הטכניקה, אכלתי יותר ונחתחי יותר = תוצאות
מה המשקלים שאתה עובד איתם כרגע?

• פותח/ת השרשור
המשקלים שלי גם ככה נמוכים
סקוואט 70
בנץ' 47
דדליפט 60

לאן יש לרדת בדיוק? זה סתם יבזבז לי את הזמן ואני גם רוצה לגדול

אני יגיד לך משהו אני הצטערתי אפילו שהתחלתי בגבוה למרות שלא נכשלתי יותר מידי בהתחלה
ההורדה של המשקל היא בעיקר לשיפור טכניקה וזה הדבר הכי טוב שאךשר לעשות לפני שמתחילים ss
תתחיל סקוואט עם 40 בנץ' 40 ודדליפט תישאר על 60
צלם סרטונים תעבור חזק על הטכניקה ושתדיע גבוה אתה תבין כמה זה היה חשוב

• פותח/ת השרשור
עוד דבר שאני מעלה משקל הטכניקה שלי די זבל ואני קורס בסקוואט..
הבנץ' גם ככה סוחט אותי... 40 גם כבד.
אבל איך אפשר לעשות SS? אם אני אעלה עוד 5 קילו אני בטוח אגיע לכשל

שבוע לפני שהתחלתי ss בטעות שמתי על המוט 110 קילו והצלחתי רק 4
כשהתחלתי ss נתקעתי לראשונה ב150 ואחרי דילואד קטן כבר עברתי את זה.
אם קשה לך מאוד המשקל הזה בבנץ' רד אפילו ל30 אם צריך רד גם למוט ריק אם תיישם את מה שאמרתי שזה
1.טכניקה
2.תאכל טוב
3 תנוח
אין סיבה שתתקע מהר

• פותח/ת השרשור
אז להתחיל SS או שזה מוקדם?
כי אני לא רואה את עצמי מוסיף משקל כל אימון ולא מגיע לכשל

אם תמשיך ככה עם 0 אמונה עצמית לא תגיע לשום מקום ולאו דווקא בתחום הזה
אם תעשה מה שאמרתי לך אתה תצליח נקודה.
וכמה שיותר מוקדם להתחיל ss = ברכה

עושים דילואד הורדה של 10% במשקלים ומתחילים שןב
לפי שאלה הזאת אתה לא מכיר את התוכנית אז כדאי לך לקרוא בפורטל יש אחלה הסברים של הכל מהל
וכן להעלות בכל אימון אמרתי לך זה לא יגיע כזה מהר אתה לא היחידי שעשה / יעשה ss
אף אחד לא נכשל כל כך מהר בגלל זה התוכנית כל כך פופולארית

אבל ב-SS עולים מאימון לאימון = מקור לכשלים.
אז אימון הבא לעשות 40 סקוואט בלבד?
מקור לכשלים זה לעשות 500 תרגילים לכל שריר ואז לנסות להעלות כמו כל התוכניות שנותנים במכוני כןשר למתחילים
תעשה 40 אבל טכניקה הכי טובה שאתה יכול
אתה עוצר שניה חושב נזכר מתחנן יורד עולה כמה שיותר טוב
צלם סרטון ותעלה לאתר

הכשלים לא מגיעים כלכך מהר.
אם אתה עד כדי כך חושש, תתחיל ממשקלים שיהיו לך נוחים יותר אבל תדאג לעלות מאימון לאימון.
העיקר הוא הדגש על הטכניקה - תשקיע בטכניקה במשקלים נמוכים, תלמד אותה היטב וכשתגיע למשקלים כבדים זה יקל עליך.

תאכל טוב, תישן מספיק ותנוח בין סט לסט והכל יהיה בסדר.

שמגיעים למקסימום משקל / משהו גבוה לזה הטכניקה בשום תרגיל לא מושלמת.. צריך לשמור כמה שיותר בגלל זה צריך שבמשקל נמוך היא תיהיה יותר מפרפקט ככה שברגע שתעבוד על המשקל הכי גבוה שלך הטכניקה תפגע כמה שפחות
לך כבד 65 לשני כבד 100 לשלישי כבד 200
זה לא משנה

אני כרגע עושה סקוואט בנץ ודדליפט במשקלים שאני תקוע בהם כבר חודש ויותר, ומן הסתם שאם אעשה SS אני אגיע להרבה מאוד כשלים, במיוחד בבנץ'.. וזה ממש קשה לי כרגע ובגלל זה אני לא חושב לעשות SS.
מה לעשות?
ב-ss המודעות שלך לכמה משקל אתה יכול להרים הרבה יותר גדולה. אם אתה תקוע בלי ספוטר בתרגיל מסוים ואתה משוכנע שלא תצליח לעלות את החזרה הבאה, אפשר פשוט לא להיכנס אליה, זה בסדר. כמובן שעדיף להוציא את ה-100% וכן לנסות , אבל זה לא סוף העולם אם החלטת לוותר על החזרה החמישית.
דרך אגב, יש רק שני תרגילים בעיתיים וזה הבנץ' והסקוואט. בנץ' אתה יכול לבקש מכל טמבל במכון שישמור לך. לגבי הסקוואט, קצת יותר בעיה, למרות שאם יש כלוב אז אתה יכול להיות רגוע

• פותח/ת השרשור
ב-ss המודעות שלך לכמה משקל אתה יכול להרים הרבה יותר גדולה. אם אתה תקוע בלי ספוטר בתרגיל מסוים ואתה משוכנע שלא תצליח לעלות את החזרה הבאה, אפשר פשוט לא להיכנס אליה, זה בסדר. כמובן שעדיף להוציא את ה-100% וכן לנסות , אבל זה לא סוף העולם אם החלטת לוותר על החזרה החמישית.
דרך אגב, יש רק שני תרגילים בעיתיים וזה הבנץ' והסקוואט. בנץ' אתה יכול לבקש מכל טמבל במכון שישמור לך. לגבי הסקוואט, קצת יותר בעיה, למרות שאם יש כלוב אז אתה יכול להיות רגוע

יש כלוב במכון ברור..
אבל לא ממש רוצה להגיע לכשלים ושכולם יסתכלו חח.. קצת מביך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית