ייעוץ משקל נמוך ואחוז שומן גבוה

Keep me posted

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי אני בן 19 1.77 בערך שוקל 69 עכשיו הbmi בסדר אבל הבעיה שאחותי השומן אצלי ממש גבוהים... לא מדדתי אבל רואים שיש לי הרבה במותניים ובירכיים למרות שסך הכל אני נראה די רזה. אני גם מידה 42-44 במכנסיים... עוד משהו זה שאני בכושר גרוע אני רץ 2000 10 דקות בקושי עושה מתח... עכשיו הבנתי שקוראים לזה באנגלית skinny fat? בקיצור מה לעשות עם זה? אני לא רוצה לפתח שרירים או משהו רק להוריד את השומן ולהיות בכושר סביר. אין לי זמן לחדר כושר אבל אני ללכת לגינה כושר כזאת אם זה עוזר.
תודה!

69 קילו על 1.77.....אני לא חושב שיש לך מה לרדת.
אולי דווקא יהיה עדיף לך להעלות מאסה, על מנת שיהיה ערך לחיטוב.

69 קילו על 1.77.....אני לא חושב שיש לך מה לרדת.
אולי דווקא יהיה עדיף לך להעלות מאסה, על מנת שיהיה ערך לחיטוב.

ברור שעדיף לעלות מסה, אך הוא אמר שאינו מעוניין לפתח שרירים כלשונו, הוא מבחינתו רוצה להיות שחיף על א.ש די נמוך.

• פותח/ת השרשור
ברור שעדיף לעלות מסה, אך הוא אמר שאינו מעוניין לפתח שרירים כלשונו, הוא מבחינתו רוצה להיות שחיף על א.ש די נמוך.
זה לא שאני לא רוצה שיהיה לי שרירים התכוונתי שאין לי עניין בקוביות וידיים מנופחות אלא להיות עם שרירים אבל לא מנופח...
וסתם שאלה: אם אני עובד על שרירים בחלק העליון (ידיים/כתפיים) זה יעזור להוריד שומן בחלק התחתון?

נערך לאחרונה:
זה לא שאני לא רוצה שיהיה לי שרירים התכוונתי שאין לי עניין בקוביות וידיים מנופחות אלא להיות עם שרירים אבל לא מנופח...
וסתם שאלה: אם אני עובד על שרירים בחלק העליון (ידיים/כתפיים) זה יעזור להוריד שומן בחלק התחתון?

אם לא תבצע אימוני כוח בעומסים מתגברים לא יהיו לך שרירים.
לגבי השאלה השניה, אי אפשר להוריד שומן ממקום ספציפי.

אין לי עניין בקוביות וידיים מנופחות אלא להיות עם שרירים אבל לא מנופח

בדר"כ כשמישהו אומר לי את זה הסאבטקסט הוא "אני רוצה להיראות כמו ארנולד שוורצנגר בצעירותו" 😃

$(KGrHqZHJEMFF)euiT2YBRh,u5)3Mw~~60_35.JPG

Back
למעלה תחתית