הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האדם שאתם הכי שונאים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
לא מזמן מישהי שאלה כמה נשאר לי בסקוואט, אז הצעתי לה להכנס. התשובה שלה הייתה: "נראה לך? אני אסיים את החיטוב עד שאני אוריד את כל הפלטות מהמוט".
🤣

הקטע זה שאני מציע להוריד להם את המשקל, לתת להם לסיים את השלוש סטים שלהם ורק אז להמשיך לסט הבא שלי...עדיין עושים פרצוף והולכים מבואסים 😣

את אלה שחושבים שהשמש זורחת מהתחת שלהם וכשהם בחד"כ השמש ממש מסנוורת.

לא מזמן מישהי שאלה כמה נשאר לי בסקוואט, אז הצעתי לה להכנס. התשובה שלה הייתה: "נראה לך? אני אסיים את החיטוב עד שאני אוריד את כל הפלטות מהמוט".
אין מצב שהיא אמרה "חיטוב". בדוק היא אמרה "דיאטה" ואוטומטית תרגמת את זה בראש

🤣

הקטע זה שאני מציע להוריד להם את המשקל, לתת להם לסיים את השלוש סטים שלהם ורק אז להמשיך לסט הבא שלי...עדיין עושים פרצוף והולכים מבואסים 😣
"אתה לא רוצה לעשות?"
תעשה את המשקלי ילדה שלך עם ה 45 שניות מנוחה המדודות שלך ותעזוב אותי כבר..

"אני מעלה במסת שריר ויורד בשומן"
זה אף פעם לא נמאס...

היא דיברה ברוסית, ואת לא תגידי לי מה היא אמרה! 🤬
מקווה שהיא לא התחילה עם ״sto te hahuyale?"
היית עונה לה zopa popa davay squat rabota (משפט מטומטם של מישהו שהיה פעם בחד״כ כושר שלי ומאז נדבק לי לראש). ככה הוא היה מתחיל עם בחורות בחד״כ וזה היה ממש מצחיק.

את אלו שלפני האימון, בזמן האימון ואחרי האימון שותים 3 שייקים של חלבון ואז מפליצים (אחד הריחות הנוראיים עלי אדמות).
'חלבון זה מנפח עחי, תשתה כמה שאתה יכול' 😣

מקווה שהיא לא התחילה עם ״sto te hahuyale?"
היית עונה לה zopa popa davay squat rabota (משפט מטומטם של מישהו שהיה פעם בחד״כ כושר שלי ומאז נדבק לי לראש). ככה הוא היה מתחיל עם בחורות בחד״כ וזה היה ממש מצחיק.

הבנתי את המשפט השני, חחחחחחח חזק! משתמשת בו עכשיו

ז'ופה זאת מילה גסה לטוסיק, נגיד 'תחת'. פופה זו המילה היפה יותר, ישבן.
אז הוא אמר תחת, ישבן, יאללה לעבוד על סקוואט (כמובן שזה בתירגום עילג אבל גם השפה חחח)
זאת לא המילה היחידה שלא הבנתי 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית