🤣"נראה לך? אני אסיים את החיטוב עד שאני אוריד את כל הפלטות מהמוט".
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
🤣"נראה לך? אני אסיים את החיטוב עד שאני אוריד את כל הפלטות מהמוט".
🤣לא מזמן מישהי שאלה כמה נשאר לי בסקוואט, אז הצעתי לה להכנס. התשובה שלה הייתה: "נראה לך? אני אסיים את החיטוב עד שאני אוריד את כל הפלטות מהמוט".
לא מזמן מישהי שאלה כמה נשאר לי בסקוואט, אז הצעתי לה להכנס. התשובה שלה הייתה: "נראה לך? אני אסיים את החיטוב עד שאני אוריד את כל הפלטות מהמוט".
אין מצב שהיא אמרה "חיטוב". בדוק היא אמרה "דיאטה" ואוטומטית תרגמת את זה בראשלא מזמן מישהי שאלה כמה נשאר לי בסקוואט, אז הצעתי לה להכנס. התשובה שלה הייתה: "נראה לך? אני אסיים את החיטוב עד שאני אוריד את כל הפלטות מהמוט".
"אתה לא רוצה לעשות?"🤣
הקטע זה שאני מציע להוריד להם את המשקל, לתת להם לסיים את השלוש סטים שלהם ורק אז להמשיך לסט הבא שלי...עדיין עושים פרצוף והולכים מבואסים 😣
רק החלק הראשון של המשפט תקף לגביי
אין מצב שהיא אמרה "חיטוב". בדוק היא אמרה "דיאטה" ואוטומטית תרגמת את זה בראש
מדי פעם גם יש יפניםשמתי לב שיש הרבה רוסית וערבית שם... ממש קיבוץ גלויות
מקווה שהיא לא התחילה עם ״sto te hahuyale?"היא דיברה ברוסית, ואת לא תגידי לי מה היא אמרה! 🤬
אנשים שבאים עם...
מקווה שהיא לא התחילה עם ״sto te hahuyale?"
היית עונה לה zopa popa davay squat rabota (משפט מטומטם של מישהו שהיה פעם בחד״כ כושר שלי ומאז נדבק לי לראש). ככה הוא היה מתחיל עם בחורות בחד״כ וזה היה ממש מצחיק.
אז....תרגום?הבנתי את המשפט השני, חחחחחחח חזק! משתמשת בו עכשיו
אז....תרגום?
זאת לא המילה היחידה שלא הבנתי 😁ז'ופה זאת מילה גסה לטוסיק, נגיד 'תחת'. פופה זו המילה היפה יותר, ישבן.
אז הוא אמר תחת, ישבן, יאללה לעבוד על סקוואט (כמובן שזה בתירגום עילג אבל גם השפה חחח)