הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האדם שאתם הכי שונאים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
שונא את אלו שבאים לחדר כושר עם אוזניות באוזניים , נראים כמו עבמי"ם , אתה לא יכול לשאול אותם כלום לגבי אם גמרו סט , כמה נשאר וכאלה.🤮
צודק שאנשים לא יביאו אוזניות שישמעו מוזיקה של דיגי מושיקו ציפורה מהמוזיקה של החדר כושר

הקשיש שהחליט להכנס לסאונה עירום ובלי מגבת ולשבת מולך בפיסוק רחב.
#פעםראשונהואחרונהבסאונה
הקשיש שעומד רבע שעה להתגלח במלתחות, ולא חשב להקדיש את העשר שניות שלפני זה ללבישת תחתונים לפחות!!! 🤢

את אלו שנמצאים בראק 45 דקות, שזה כל הזמן שיש לי לאימון
מזכיר לי משהו.. @Eliavitie @שוהם. @Daniel-
לבחור רק בן אדם אחד שאני שונא ? לא נשמע לי אפשרי.
כל כל הרבה בילדרים שלא עובדים רגליים,או בן אדם שעושה 25 בייספס קרלז ואז עושה עם זה גם סקוואט,בן אדם שעושה 260 סקוואט 180 בנץ ומזיז את עצמו סנטימטר אנשים שחוגרים בלג פרס,אנשים שלובשים טייטס,זקנים שלא מבינים שהדלת במלתחות נועדה כדי שיסגרו אותה,אנשים שאומרים לי שפרס יעצור לי את הגביהה.
יש עוד הרבה שיט

מזכיר לי משהו.. @Eliavitie @שוהם. @Daniel-
לבחור רק בן אדם אחד שאני שונא ? לא נשמע לי אפשרי.
כל כל הרבה בילדרים שלא עובדים רגליים,או בן אדם שעושה 25 בייספס קרלז ואז עושה עם זה גם סקוואט,בן אדם שעושה 260 סקוואט 180 בנץ ומזיז את עצמו סנטימטר אנשים שחוגרים בלג פרס,אנשים שלובשים טייטס,זקנים שלא מבינים שהדלת במלתחות נועדה כדי שיסגרו אותה,אנשים שאומרים לי שפרס יעצור לי את הגביהה.
יש עוד הרבה שיט
אויי זכרונות
במילה אחת ה ''יום אמה'' של הפמלי

אויי זכרונות
במילה אחת ה ''יום אמה'' של הפמלי
אתה יודע מה עובר בראש כשאתה נכנס למכון וקולט אותך את שוהם ואת אליאב ? טוב שלא הייתם תולים שלט בכניסה המכון סגור לרגל יום נפח של אליאב תגיעו מחר

אנשים שלא מורידים פלטות מהמוט אחרי שהם מסיימים. איפה שהתחלתי להתאמן זה תמיד קורה, טוב שאלה שמשאירים הם חלשים אז זה בד"כ רק פלטות של 2.5 או 5, לפעמים 10

צודק שאנשים לא יביאו אוזניות שישמעו מוזיקה של דיגי מושיקו ציפורה מהמוזיקה של החדר כושר

לא אחי , אני חייב לשמוע את עצמי וקשוב לגוף בזמן סטים במיוחד כבדים , האוזניות מונעות ממני לשמוע את הגוף ולהיות גם מרוכז בתרגיל.

לא אחי , אני חייב לשמוע את עצמי וקשוב לגוף בזמן סטים במיוחד כבדים , האוזניות מונעות ממני לשמוע את הגוף ולהיות גם מרוכז בתרגיל.
בסטים כבדים אתה לא אמור להיות מרוכז. אתה אמור להיות ברייג' ולעבוד באקספלוסיביות מירבית. ואוזניות יכולות לסייע בזה. המוזיקה של קרלי ריי ג'ספן שמתנגנת במכון, לעומת זאת...

בנות שעושות סופר סט אין סופי של 20 חזרות דדליפט ו20 חזרות סקוואט ותופסות את הכלוב לשעות.

בנות שעושות סופר סט אין סופי של 20 חזרות דדליפט ו20 חזרות סקוואט ותופסות את הכלוב לשעות.

איך למען השם אתה יכול לשנוא בנות שעושות סקוואט ודדליפט?!?!
כמעט ואין כאלו!!!
תחזור בעצמך:97:

אנשים שמבקשים ממני לעזור להם להרים את המוט למעלה שיש 5 כל צד בערך כי קשה להם

הילדים בני ה- 14-16 מפמפי הידיים-חזה-בטן שמגיעים בחבורות ותופסים לי כל חלקה אפשרית ומאריכים לי את האימון בחצי שעה 🤬

בנות שעושות 80 חזרות של קירוב ירך והרחקה בירך (סגירה ופתיחת רגליים) עם משקל של מלפפון גינה בזמן שהן מתכתבות בפלאפון ומדברות עם אנשים, בתקווה שזה יחטב להן את הרגליים. וברגע שאתה מציע להוריד את כמות החזרות, לעבוד יותר לאט ונקי ולהוסיף משקל, לאחר שהן שאלו אם הן עושות את התרגיל נכון, הן נלחצות מהמחשבה שזה יגרום להן להיראות כמו אייריס קייל (מיס אולימפיה בעשר השנים האחרונות). בכלל אני לא מבין למה נשים עושות דווקא ולעתים אך ורק את התרגיל הזה. כזה תרגיל לא שימושי, והן גם ככה בחיים לא יגיעו למצב שיראו את המקרבים שלהן (מבחינת מסת שריר ואחוז שומן).
מצדי שבנות יעשו סקוואט ודדליפט בכלוב כל היום, אני אעשה מבנץ' עליון רק כדי שנשים יתחילו להתאמן כמו שצריך.

איך למען השם אתה יכול לשנוא בנות שעושות סקוואט ודדליפט?!?!
כמעט ואין כאלו!!!
תחזור בעצמך:97:

שיש איזה אחת נדירה כזאת אתה מקלל את הרגע שזה נפל בדיוקקקק ברגע שאתה צריך תכלוב , ולא טורח להתרכז בעכוז שלה 😃

שיש איזה אחת נדירה כזאת אתה מקלל את הרגע שזה נפל בדיוקקקק ברגע שאתה צריך תכלוב , ולא טורח להתרכז בעכוז שלה 😃

אתה רציני?
אם זה נפל בידיוק כשאתה צריך את הכלוב אז אתה פשוט מחכה להיכנס או מחכה שהיא תסיים ואז מתרכז בה. מה נסגר איתך?!
Forgot how to man?!

אתה רציני?
אם זה נפל בידיוק כשאתה צריך את הכלוב אז אתה פשוט מחכה להיכנס או מחכה שהיא תסיים ואז מתרכז בה. מה נסגר איתך?!
Forgot how to man?!

אני לאחרונה ראיתי את היצור הנכחד הזה שנקרא בחורה שעושה סקוואט ודדליפט,פשוט נכנס איתה לסטים ומוריד את המשקל בסט שלה או שמחכה שתסיים...
אם כבר מישהו חדש שאני שונא זה מי שנשען לי על המוט של הסקוואט שאני בא להרים אותו,וכשאני במנוחה עמד מול המוט כאילו הוא עומד להסקוויט ובסוף פשוט הרים חולצה טיפה...
אותו אדם לאחר שעבר לי עשרות פעמים באמצע הסט דרך הראק על מנת להגיע למכונת תאומים(7 סטים שאני ראיתי) עבר לפמפם יד קדמית.

אני לאחרונה ראיתי את היצור הנכחד הזה שנקרא בחורה שעושה סקוואט ודדליפט,פשוט נכנס איתה לסטים ומוריד את המשקל בסט שלה או שמחכה שתסיים...
אם כבר מישהו חדש שאני שונא זה מי שנשען לי על המוט של הסקוואט שאני בא להרים אותו,וכשאני במנוחה עמד מול המוט כאילו הוא עומד להסקוויט ובסוף פשוט הרים חולצה טיפה...
אותו אדם לאחר שעבר לי עשרות פעמים באמצע הסט דרך הראק על מנת להגיע למכונת תאומים(7 סטים שאני ראיתי) עבר לפמפם יד קדמית.

אלו שאין להם כבוד למוט והראק , הם באמת אחד השנואים עלי 😡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית