עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך אתה שוקל מתחת ל70? באיזה משקל גוף התחלת, ומה הגובה והגיל שלך?הגעתי כמעט לחודשיים בSS, משקל גוף 69.5
התחלתי משקל גוף 65, גובה 167איך אתה שוקל מתחת ל70? באיזה משקל גוף התחלת, ומה הגובה והגיל שלך?
בדדליפט יכול מאוד להיות שצריך דילואוד.
ממליץ מאוד להתחיל לעלות במשקל הגוף, כבר התקדמת הרבה בתוכנית ובלי עלייה במשקל הגוף אתה צפוי להתקע בקרוב מאוד.התחלתי משקל גוף 65, גובה 167
ממליץ מאוד להתחיל לעלות במשקל הגוף, כבר התקדמת הרבה בתוכנית ובלי עלייה במשקל הגוף אתה צפוי להתקע בקרוב מאוד.
בדדליפט תעשה דילואוד ותקפיד על חמשת שלבי המשיכה.
בהצלחה
הוא עלה בסדר במשקל גוף במהלך החודש הראשון שעבד איתי
וגם עכשיו לבד הוא עלה סביר
5 קילו בחודשיים זה קצב טוב במיוחד שהוא מתקדם במשקלי עבודה
ריסט של 15% יספיק לבנתיים
אפשר להוסיף עוד אוכל אם העליה במשקל נעצרת
המצב שלך בסדר
הסיבוב אגן שלך לא חמור ואתה יכול לעבוד ככה (לא כמו בסרטון הזה, אלא כמו בסרטונים ששלחת לי בעבר)
הגבהה לא תהיה פתרון טוב לך כי אתה מספיק גמיש לעבוד מהרצפה, עם הקפדה זה יעבור כי הסקוואט והדדליפט יגמישו אותך
אתה יכול להוסיף עוד מתיחות סטאטיות זה לא כ"כ יעזור
או:כלומר אני לא מספיק גמיש, נכון ?
לגבי א הסתכלתי על הסירטון של מארק, ולדעתי אני כן יודע לשלוט.או:
א. לא שולט מספיק טוב בזוקפים התחתונים
ב. לא מספיק חזק
ג. הזוקפים שלך פשוט עוד לא גדלו מספיק
לגביי ב' - כשאתה יותר כפוף ההאמסטרינגס נמתחים יותר ולכן דרוש כוח גדול יותר של הזוקפים לגבור על ההאמסטרינגס ולשלוט באגן
לגביי ג' - מנח ניטרלי של עמוד השדרה הוא אינו ישר, בעמוד השדרה יש לנו קיפוזה למעלה ולורדוזה למטה.
כשאתה כפוף ועדיין שומר על הלורדוזה למטה, זה נראה כמו גב ישר מכיוון שהזוקפים עובדים ונראים גדולים יותר. זה יוצר אשלייה של "גב ישר". בפועל, עמוד שדרה תקין ובריא ישר הוא אינו עמוד שדרה במנח ניטרלי (למעט בתולוגיות מאוד ספציפיות וחריגות בעמוד השדרה), ולכן הוא גם אינו עמוד שדרה שנמצא במנח בטיחותי.
אם זה בקיפוזה, אז מה שראית בסרטון של ריפטו לא שייך. אתה מדבר על הגב העליון, שבו אין קשר למלחמה מול ההאמסטרינגס על השליטה באגן, ובו אין שום סיבה שלא לשלוט ב100%, לפחות בסט אפ.לא בלורדוזיה, אלא בקיפוזה.
מבצע ריסט, וממשיך לעבוד על זה בכל הכוח.השאלה איך אני ממשיך מכאן ? אני מצליח לשלוט על הזוקפים אם אני מעלה את המוט עם הפלטות עוד כמה ס''מ...
האם להמשיך רגיל לאחר ריסט? או פשוט לשים את זה על משהו ?
מתיחות סטאטיות להאמסטרינגס, כמו שכולנו מכירים - ברך ישרה והתכופפות תוך קירוב החזה על הברך.אשמח על עצות לשיפור הגמישות.
אם זה בקיפוזה, אז מה שראית בסרטון של ריפטו לא שייך. אתה מדבר על הגב העליון, שבו אין קשר למלחמה מול ההאמסטרינגס על השליטה באגן, ובו אין שום סיבה שלא לשלוט ב100%, לפחות בסט אפ.
תבצע את התרגיל שבסרטון של ריפטו, אבל במקום להרים את הרגליים - תרים את החזה, ואתה תרגיש את הזוקפים העליונים. תפעיל אותם בדדליפט וזה יפתור את הבעייה. אם זו הבעייה שלך - זו בעייה שקל לפתור.
מבצע ריסט, וממשיך לעבוד על זה בכל הכוח.
עלייה במשקל הגוף תסייע לך משמעותית בסעיפים ב' + ג' שהצגתי קודם לכן.
בנוסף, אם אתה כבר עושה ריסט - תוריד את החגורה. אם אתה בנוי קטן יתכן שאין מספיק מרווח בין האגן שלך לצלעות, ושעקב כך החגורה מקשה \ מונעת ממך להכנס לסט אפ אידיאלי. בשביל אנשים כאלה (לא בטוח שאתה כזה) יש חגורות ברוחב של 3 אינץ' (הסטנדרט הוא 4 אינץ').
מתיחות סטאטיות להאמסטרינגס, כמו שכולנו מכירים - ברך ישרה והתכופפות תוך קירוב החזה על הברך.
בנוסף, לפני כל סט בדדליפט החל מהחימום - להכנס מספר פעמים לסט אפ של סטיף לג דדליפט למספר שניות. זה מותח את ההאמסטרינגס במנח שבו הם ימתחו בדדליפט.
אבל 99% שזו לא הבעייה שלך. זו לא בעייה של צעירים ששוקלים מעט. בכלל לא.