Resource icon

לוג של אתלט וספורטאי אמיתי

לדעתי אתה גם ממהר להכנס, אתה יכול למשוך עוד טיפה כלומר לתת את המכה באיזור טיפה יותר גבוה של הירך.
ותהפוך מרפקים יותר מהר ויותר אגרסיבי

כבודה ששמת אותי באותה שורה עם מייק ובן . מתרגש1

עדכון חי מהתחרות:
עליתי לגמר, אבל לא הצלחתי למשוך את המשאית. הנעליים שלי לא עבדו טוב עם הרצפה, לא היה לי חיכוך בכלל. כל הזמן החלקתי עם כפות הרגליים.
לדעתי גם הנהג לא היה עם גלגלים ישרים כשניסיתי והוא ישר אותם רק אחרי, אבל זה כבר סתם תירוץ. סה"כ מבסוט, הגעתי מעל ומעבר למה שציפיתי בתור מישהו שרחוק מהספורט ומקרוספיט בכלל.

נערך לאחרונה:
עדכון חייב מהתחרות:
עליתי לגמר, אבל לא הצלחתי למשוך את המשאית. הנעליים שלי לא עבדו טוב עם הרצפה, לא היה לי חיכוך בכלל. כל הזמן החלקתי עם כפות הרגליים.
לדעתי גם הנהג לא היה עם גלגלים ישרים כשניסיתי והוא ישר אותם רק אחרי, אבל זה כבר סתם תירוץ. סה"כ מבסוט, הגעתי מעל ומעבר למה שציפיתי בתור מישהו שרחוק מהספורט ומקרוספיט בכלל.
אתה כשלון, אני מתנער מההיכרות שלי איתך ומהחינוך שהשקעתי.

החשד שלי שהיה משהו דפוק עלה בגלל שהיו אחרי עוד 2 שלא הצליחו ואחרי זה עלו לניסיון נוסף והצליחו ( לי לא הביאו עוד ניסיון).
גם הנהג היה דפ"ר רציני אז יש מצב טוב שזה מה שקרה.

אבא שלי בעברו נהג משאית ולדעתו הייתה נעילה אוטומטית של הברקסים, זה קורה אם המשאית עומדת הרבה זמן סטטי ( עליתי ראשון )

נערך לאחרונה:

@OverPower @Crossfiter @MikeRozner
ושאר משקולוני הפורום - יש טיפים/עצות/הערות לגבי הטכניקה?

הבעיה הראשונה היא המשיכה מסביב לברכיים, תנסה לא להוציא את המוט קדימה בניתוק. כל מסלול מוט בין קו ישר לבין הכנסה פנימה תהיה בסדר.

ברגע שתתקן את זה יכול להיות ששאר המשיכה תסתדר לך ( או שיווצרו בעיות אחרות).
דבר נוסף תנסה לפתוח את בית החזה יותר בסטארט ובסיום המשיכה להיות יותר אגרסיבי עם ההפיכה של המרפקים והמגע המחודש של הרגליים בקרקע.

צלם ותעלה סרטון אימון הבא שאתה עושה קלינים

19/10/14:
Squat 60×10 80×5 100×5 120×5 120×5
Press 60 5×5
DL 160 8×3
מתח באחיזות שונות 10-9-9-8-7
סופרסט בטן + טרייספס ×3
בייספס ×2

הערות לאימון:
- סקוואט בעמידה צרה, מנצל את המשקל הקל כדי לתרגל.
- שיניתי מתכונת בפרס - יותר נפח וגם עצירה למטה על הכתפיים. מקווה שזה יעבוד.
- דדליפט ללא וחזרה ראשונה בכל סט בגריפ רגיל. הגב כבר היה דיי מת מהנפח אז המתח היה קשה מהרגיל.
- פאמפפפפפפפפפפ

שכחת לרשום כיפכוף ריבונו 3*3 ע"י שלד
שכחתי גם להגיד שהיום עשיתי בפעם הראשונה פיסטולים! ניסיתי לעשות בין הסטים של הסקוואט. נראה דיי מגעיל, צריך עוד לעבוד על הגמישות שם ועל שיווי המשקל, אבל רוססו לא פחות מ5 פיסטולים בכל רגל.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית