סה"כ?20/10/14:
אימון פוטבול
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סה"כ?20/10/14:
אימון פוטבול
קטלני ביותר!!! 😃סה"כ?
ניפגש בטורניר על ביסלי גריל?קטלני ביותר!!! 😃
אני אפילו אשכנע את עדי שיתן לי לעלות מהלך אחד לאופנס לריצה דרך הגאפ שלך 3>ניפגש בטורניר על ביסלי גריל?
בספק אם אשחק,אני אפילו אשכנע את עדי שיתן לי לעלות מהלך אחד לאופנס לריצה דרך הגאפ שלך 3>
:( למה?בספק אם אשחק
אבל אני רוצה חיבוקיייייי 😍אבל בהנחה שזה יקרה,אתן לך לעבור...לא אתן לסאק/תאקל להפריד בינינו
בונה על עצימות של 180 לפחות..😭 למה?
ממממ..אבל אני רוצה חיבוקיייייי 😍
מתי מסיבת 4 פלטות?סקוואט
גבר,תירוצים זה למוצציםתפסו לי את המקום שאני רגיל ללחוץ בו אז לחצתי בספה פחות טובה. יש מצב שבגלל זה הכשלים,
הלוג שלך הועבר למערכת הלוגים החדשה באתר. ניתן לצפות בכל הלוגים כאן:
https://www.lbs.co.il/logs/public/
כאשר אתה יכול להגיע לשם מכאן:
![]()
כדי לפרסם עדכון חדש בלוג, ישנן 2 אופציות:
1. דרך האשכול הנוכחי, ע״י לחיצה על חוצץ ה״עדכונים״:
![]()
ולאחר מכן על ״פרסם עדכון לוג״:
![]()
2. או שאתה בוחר את הלוג שלך מרשימת הלוגים ואז מגיע למסך הנ״ל באופן מיידי.
בהמשך אנסה להכניס כפתור עם ״עדכון לוג״ ישר בתגובה המהירה שיהיה אפשר לעדכן באופן מיידי.
אני ממליץ לשנות את ההודעה הראשונה בלוג לתוכנית המעודכנת. ניתן לעשות זאת ע״י כניסה ל״סקירה כללית״ כאן בראש האשכול:
![]()
לאחר מכן לחץ על ״ערוך לוג״:
![]()
אני ממליץ גם להעלות תמונה ללוג שמאפיינת אותו (ראה את התמונה הנ״ל). התמונה תוצג ברשימת הלוגים במערכת:
![]()
אם יש משהו לא מובן/בעיות/הצעות לשיפור, אשמח לשמוע (תצטט אותי במידה ואתה מגיב לי. אתה לא חייב להגיב).
תהנה 😃
25/10/14:
Squat 20×10 30×10 40×10 50×8 60×8 70×8 80×5 90×5 100×4 110×4 120×3 130×3 140×2 150×1 160×1 170×1 180×1 185F
Bench 80 3×10
קצת סטריט וורקאאוט כי סגרו את המכון:
מתח סופרסט עם מקבילים 10×4
באתי לאימון מפורק מהטורניר אתמול. בסקוואט היה אמור להיות נפח כבד ואין סיכוי שזה היה עולה, אז החלטתי לעשות נפח קל הדרגתי עד 180 וזה עבד טוב, גרם לי להרגיש מעולה בפלג גוף תחתון. כמו כן, הצטרפתי למועדון ה4 פלטות. גם ה185 היה עולה ביום יותר טוב.
גם הפלג גוף עליון שלי מפורק מהמשחק אז ויתרתי על הנפח הכבד,...
אין לתלה אבל יש את אלכס כעד שגם שפט גובה חוקי ואפילו נתן ליטוף-כפכוףיש לתלה?
ומזל טוב מאמי?
אין לתלה אבל יש את אלכס כעד שגם שפט גובה חוקי ואפילו נתן ליטוף-כפכוף