הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר מss לטקסס

BarBibas

משתמש קבוע
1,573
1,247
נק' מוניטין:
5,883
1,573
1,247
טוב אז אני כבר לא סוחב בss , כבר כמה אימוניפ שנכשל עם אותו משקל , עשיתי בכל תרגיל 3 ריסטים , הגיע הזמן לטקסס
אני רוצה קצת יותר להכיר לעומק את התוכנית , הבנתי שיש כמה שיטות לפיצול , אני מעוניין ב3 אימוניפ בשבוע
אמנם לא הגעתי למשקלים גבוהים בss, אבל כבר מיציתי אותה וההתקדמות אפסית , התוכנית כמובן הקפיצה לי את משקלי העבודה בכל התרגילים ברמות שלא תיארתי שאפשרי לעשות ב4.5 חודשים

אני הולך להשקיע את כל הנשמה בטקסס , בדיוק כמו שעשיתי בss
אני צריך 2 דברים:
הסבר מפורט על התוכנית (כמו כמה להתקדם , מאיזה דילואד להתחיל , קצת מספרים באחוזים על נפח התאוששות ועצימות , ואני מאוד אשמח לתבנית של טקסס)

אני צריך גם ייעוץ מתי להתחיל אותה , בסקוואט אני עדיין בריסט , יש לי אולי עוד ממש קצת להתקדם , עניין של 5-7.5 קילו , בכל שאר התרגילים אין לי יותר התקדמות בכלל

למי שרוצה לדעת , אני מסיים אותה על 150 דדליפט לרביעייה , 125x3x5 סקוואט , 72.5 פאןז בנצ׳ לחמישיה , 52.5 פרס לחמישיה (חלש מאוד בלחיצות) , משקל גוף 69~

תודה רבה לכל העוזרים

• פותח/ת השרשור
נתתי 3 ריסטים בכל תרגיל , זה לא מוגזם מדי ?
לגבי תזונה , אם יש משהו שאני שם עליו זין זה השומן , יש ימים שאני מגיע ל60 גרם שןמן שזה כלום
אני לא מבין מה אני צריך לעשות עכשיו , סבבה לאכול יותר , פלוס קלורי מעל 1000 ולהקפיד על הרבה שומן , אבל מה עפ התוכנית אימונים? לעשות סס ? אם כן אני אצטרך ריסט (רביעי) רציני להכל

כשאתם אומרים לאכול בפלוס קלורי של מעל 1000 הכל טוב ויפה , וזה חלום של כל בנאדם לאכול ככה , אבל כשמדןבר על אדם עם 20א״ש זה כבר קצת מסוכן וידפוק אותי , בכל זאת , זה קשה להגיע ל3500-4000 קלוריות ביופ מאוכל נקי , וגם אם כן , זה עדיין יזיין אותי בא״ש
אני בראש פתוח , ל2 הצדדים יש טוב ורע , אם אשאר בסס הצד הטוב שאוכל למשוך עוד קצת (אולי) , הצד הרע שאני בריסט רביעי , וקצת מאבד את הדרך
אם אעבור לטקסס הצד הטוב יהיה שאוכל להתקדם כמו שתריך , להתאמן בתוכנית שאני באמת אוהב וכו' , הצד הרע יהיה ש״אני לא בנוי אליה״
אז אני די תקוע , ובשביל זה פתחתי את האשכול
בקיצור , אני צריך תשובה מה אני עושה כרגע @^pala @הוקיסט שוקיסט

אם אתה 20 אחוז תשקול לעשות חיטוב ואז אולי SS קצר(לחזור למשקלים) ואז טקסס
היה פה שרשור בקשר לזה שדיבר על זה שמעל 20 אחוז שומן זה כבר לא טוב (שגם ריפטו ציין את זה לרעה)

אני דווקא חושב שאתה צריך לסיים את סס ולעבור לטקסס. אתה אחרי כמה וכמה ריסטים ובכל זאת נתקע וסמבט קדימה לעוד שנה זה לא משנה אם תסחט עוד כמה קילוז או תתקדם לתוכנית אחרת.

לא יודע למה כל ילדון פה שמסיים SS רץ לטקסס כאילו היא מוגבלת בזמן.
קחו בחשבון שטקסס תוכנית תובענית.

אולי בגלל שמאדקאו משעממת?
לפי דעתי טקסס יותר סלחנית מסס בגלל היום התאוששות וכל עוד תוכל להתארגן סביב זה יהיה יותר נוח מאשר כל אימון ALL OUT כמו בסס.

• פותח/ת השרשור
אם אתה 20 אחוז תשקול לעשות חיטוב ואז אולי SS קצר(לחזור למשקלים) ואז טקסס
היה פה שרשור בקשר לזה שדיבר על זה שמעל 20 אחוז שומן זה כבר לא טוב (שגם ריפטו ציין את זה לרעה)

אני עדיין שחיף + רוצה להתחרות , אז אני אמשיך עם המסה , מה שבטוח שבטקסס אנסה להיות מתון בפלוס הקלורי

אני לא ילדון :(
ואין לי בעיה להדבק אליה תקופה , כמה שיצטרך , באמת שהיא נראית לי מושלמת
ואני ממש מסכים עם איתמר ילדחלש

אבל כשמדןבר על אדם עם 20א״ש זה כבר קצת מסוכן וידפוק אותי

אני יכול להגיד לך על עצמי...
שמשלב מסוים במסה נורא קשה לי להתקדם וזה השלב שאני מגיע ל20 א.ש בערך (אין לי מושג מה הסיבה לזה)
גם שאני אוכל הרבה מרגיש פשוט תקוע
למזלי זה יוצא לי תמיד בדיוק בסוף המסה ואז זה לא בעיה
אולי לצאת לחיטוב ואז לחזור לSS יקדם אותך טוב.. 😃
פעם ראשונה בSS סיימתי עם סקוואט של 120 ופשוט נתקעתי חשבתי שמיציתי את התוכנית
עשיתי חיטוב חזרתי לSS וסיימתי עם סקוואט של 165
אני באמת לא יודע מה הסיבה לזה שאני מתחיל להתקע שאני מגיע ל20 א.ש אבל אולי זה גם הבעיה אצלך...
אולי לצאת לחיטוב ולחזור יהיה עדיף לך מלמשוך עד התחרות
אני חושב שקרה לך פשוט מה שקרה לי ואז חבל שתמשיך למשוך עם התקדמות גרועה 😉
מצד שני אתה יכול באמת לנסות להכנס לטקסס ולראות איך הולך, לדעתי לפחות המצב ישאר אותו דבר...

איזה קטגוריית משקל אתה רואה את עצמך ?
מה הגובה ומשקל שלך כרגע ?
כמה משקל גוף עלית עם SS וכמה זמן עשית SS ?

אתה יכול להמשיך להתקדם עוד עם SS, מה שכן הייתי מוסיף נפח ללחיצות
עברת למתכונת של סקוואט קל באמצע שבוע ?

ניסית להוסיף עוד קלוריות ?
A
סקוואט 3X5
בנצ' 5X5
בנט אובר 3X5
מתח 3X8
B
סקוואט 80% 2X5 או פרונט סקוואט 3X3
פרס 3X5
דדליפט 1X5
מקבילים 3X8
C
סקוואט 3X5
בנצ' 5X5
בנט אובר 3X5
מתח 3X8

• פותח/ת השרשור
אני יכול להגיד לך על עצמי...
שמשלב מסוים במסה נורא קשה לי להתקדם וזה השלב שאני מגיע ל20 א.ש בערך (אין לי מושג מה הסיבה לזה)
גם שאני אוכל הרבה מרגיש פשוט תקוע
למזלי זה יוצא לי תמיד בדיוק בסוף המסה ואז זה לא בעיה
אולי לצאת לחיטוב ואז לחזור לSS יקדם אותך טוב.. 😃
פעם ראשונה בSS סיימתי עם סקוואט של 120 ופשוט נתקעתי חשבתי שמיציתי את התוכנית
עשיתי חיטוב חזרתי לSS וסיימתי עם סקוואט של 165
אני באמת לא יודע מה הסיבה לזה שאני מתחיל להתקע שאני מגיע ל20 א.ש אבל אולי זה גם הבעיה אצלך...
אולי לצאת לחיטוב ולחזור יהיה עדיף לך מלמשוך עד התחרות
אני חושב שקרה לך פשוט מה שקרה לי ואז חבל שתמשיך למשוך עם התקדמות גרועה 😉
מצד שני אתה יכול באמת לנסות להכנס לטקסס ולראות איך הולך, לדעתי לפחות המצב ישאר אותו דבר...

אני כרגע לא מעוניין בחיטוב , עדיין שחיף , שאראה את עצמי שמן ומספיק מסיבי לחיטוב אני אחטב , אבל בכל מקרה תודה על העצה , אני באמת אריץ טקסס כנראה ואראה איך זה הולך

הבעיה העיקרית שלך היא לא התוכנית אלא העובדה שאתה שוקל 69 קילו.

אני 170 ס"מ , ככה שזה לא כזה קצת , חוץ מזה , מרגיש פשוט שמיציתי , 3 ריסטים בכל תרגיל+כמה אימונים רצוף בלי התקדמות לא סיבה מספיק טובה?

A
סקוואט 3X5
בנצ' 5X5
בנט אובר 3X5
מתח 3X8
B
פרס 3X5
דדליפט 1X5
מקבילים 3X8
C
סקוואט 3X5
בנצ' 5X5
בנט אובר 3X5
מתח 3X8

שמע נכון לגובה שלי אני מאוד הייתי רוצה להיות בעד 75 , בטווח הקרוב כמובן , אין לי בעיה להיות בעד 82.5 בעתיד (בהנחה שחס וחלילה אשאר על הגובה הזה) , אבל מאמין שלפני שאעבור את ה75 אני אעשה חיטוב , ואז אקפוץ מצידי ל82.5
כרגע עד 75
נכון ליום שישי משקל גוף 69.5 על 170 ס"מ
התחלתי SS על 58 ק"ג , כלומר עלייה של 11.5 ק"ג , עשיתי SS במשך כ4.5 חודשים
איך אתה מסיק שאני יכול למשוך עוד בSS ? בגלל המשקלי עבודה ? ההגיון שלי אומר שזה משתנה מאדם לאדם ולא כל אחד יסיים על 3 פלטות סקוואט ...
ניסיתי סקוואט קל , זה לא כל כך עזר , הייתי במין תקיעה (לא רוצה לקרוא לזה פציעה) שמנעה ממני להסקביט כבד , עשיתי ריסט בשילוב סקוואט קל בשלישי , אולי הסקוואט שלי כן יכול להתקדם בכמה קילו בודדים , מה שבטוח בלחיצות ודדליפט אני דורך במקום כבר הרבה זמן , ולדעתי חבל לדרוך במקום בשביל עוד כמה קילו בודדים לסקוואט , אתה לא חושב כמוני ?
לגבי להוסיף עוד קלוריות , אני אכלתי ממש הרבה, מתי שיכלתי דחפתי אוכל , זה היה מסתכם בלא פחות מ3K קלוריות ביום , שברוב הפעמים זה היה 3.5 וגם היו מקרים שהגיע ל4K , אז אני לא חושב שיהיה חכם לטפס מעל 4000 קלוריות בשביל לסחוט עוד כמה קילו בודדים בסקוואט , וככה לדרדר את המצב מבחינת אחוזי שומן

לאכול הרבה זה לא אינדיקצה
עליה במשקל גוף זה אינדיקציה, איך אתה יודע שאתה עושה את זה נכון כל עוד ההיקף מותן לא עולה משמעותית

בכל מקרה אם תעשה ריסט בסקוואט ודדליפט של 15% ובבנצ' 10% ופרס 5% ותעבוד במתכונת שרשמתי אתה תוכל להתקדם יפה
אני 170 ושוקל 83 קילו (בתחרות האחורנה הגעתי גם ל92 לפני ייבוש לתחרות עצמה)

A
סקוואט 3X5
בנצ' 5X5
בנט אובר 3X5
מתח 3X8
B
פרס 3X5
דדליפט 1X5
מקבילים 3X8
C
סקוואט 3X5
בנצ' 5X5
בנט אובר 3X5
מתח 3X8
למה הנפח בבנץ' כאן מאוד גבוה?
5x5 בשני האימונים לא יהיה מאוד קשה להתקדם?

יהיה אבל זה ישתלם בטווח הארוך
אחרי חודש חודשיים ככה להוריד נפח ולהכניס יום עצימות הוא יתקדם יותר

אני כרגע לא מעוניין בחיטוב , עדיין שחיף , שאראה את עצמי שמן ומספיק מסיבי לחיטוב אני אחטב , אבל בכל מקרה תודה על העצה , אני באמת אריץ טקסס כנראה ואראה איך זה הולך

אני 170 ס"מ , ככה שזה לא כזה קצת , חוץ מזה , מרגיש פשוט שמיציתי , 3 ריסטים בכל תרגיל+כמה אימונים רצוף בלי התקדמות לא סיבה מספיק טובה?

שמע נכון לגובה שלי אני מאוד הייתי רוצה להיות בעד 75 , בטווח הקרוב כמובן , אין לי בעיה להיות בעד 82.5 בעתיד (בהנחה שחס וחלילה אשאר על הגובה הזה) , אבל מאמין שלפני שאעבור את ה75 אני אעשה חיטוב , ואז אקפוץ מצידי ל82.5
כרגע עד 75
נכון ליום שישי משקל גוף 69.5 על 170 ס"מ
התחלתי SS על 58 ק"ג , כלומר עלייה של 11.5 ק"ג , עשיתי SS במשך כ4.5 חודשים
איך אתה מסיק שאני יכול למשוך עוד בSS ? בגלל המשקלי עבודה ? ההגיון שלי אומר שזה משתנה מאדם לאדם ולא כל אחד יסיים על 3 פלטות סקוואט ...
ניסיתי סקוואט קל , זה לא כל כך עזר , הייתי במין תקיעה (לא רוצה לקרוא לזה פציעה) שמנעה ממני להסקביט כבד , עשיתי ריסט בשילוב סקוואט קל בשלישי , אולי הסקוואט שלי כן יכול להתקדם בכמה קילו בודדים , מה שבטוח בלחיצות ודדליפט אני דורך במקום כבר הרבה זמן , ולדעתי חבל לדרוך במקום בשביל עוד כמה קילו בודדים לסקוואט , אתה לא חושב כמוני ?
לגבי להוסיף עוד קלוריות , אני אכלתי ממש הרבה, מתי שיכלתי דחפתי אוכל , זה היה מסתכם בלא פחות מ3K קלוריות ביום , שברוב הפעמים זה היה 3.5 וגם היו מקרים שהגיע ל4K , אז אני לא חושב שיהיה חכם לטפס מעל 4000 קלוריות בשביל לסחוט עוד כמה קילו בודדים בסקוואט , וככה לדרדר את המצב מבחינת אחוזי שומן
בקשר למשקל-גובה: אנחנו אותו גובה ואני שוקל יותר מעשר קילו מעליך, סתם כדי שתקבל אינדיקציה שהמשקל שלך כן נמוך.
יהיה אבל זה ישתלם בטווח הארוך
אחרי חודש חודשיים ככה להוריד נפח ולהכניס יום עצימות הוא יתקדם יותר
הבנתי, אם כך נשמע טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית