דיון הוספת שיבולת שועל לשייק

muaythai

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
איפה ניתן לקנות שיבולת שועל כמה שיותר גרוסה כדי שלא אצטרך להשתמש בשייקר חשמלי ופשוט לערבב?

אתה כנראה קונה את השיבולת שועל העבה, אי אפשר באמת לאכול אותה אלא אם כן אתה טוחן אותה בבלנדר.
תקנה את השיבולת שועל הרגילה בחנויות טבע, 7-8 לקילו בסך הכל. זול מאוד ופחמימה מעולה.

אני ניסיתי לשלב שיבולת שועל עם האבקת חלבון וזה היה על הפרצוף, מאז אני שותה כל דבר בנפרד.
(אני עושה שייק שיבולת שועל בבלנדר עם חלב ושותה את האבקה עם מים בנפרד)
לא ממליץ לשלב אותם ביחד חחחח

אם אתה רוצה לשלב קח את השיבולת שועל שים בקערה שים עליה סקופ חלבון תערבב ותמלא בחלב עד שיכסה את הכל שים במיקרו 2 דקות, תערבב ותשים עוד דקה זה פשוט מעדן

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה קונה את השיבולת שועל העבה, אי אפשר באמת לאכול אותה אלא אם כן אתה טוחן אותה בבלנדר.
תקנה את השיבולת שועל הרגילה בחנויות טבע, 7-8 לקילו בסך הכל. זול מאוד ופחמימה מעולה.
השיבולת הרגילה לא תתערבב בשייקר בלי לטחון אותה, איך אתה שותה את זה?

חוץ מזה איפה בדיוק מצאת שיבולת שועל ב8 שקל לקילו? בכל מקום זה 13 ל500 גרם

אני לא טוחן בבלדר, אני אוכל את השיבולת שועל(הגרסא הדקה) עם מים וסקופ חלבון, הכל בקערית.
כמה חבל שאתה מאלה שמשלמים כל כך הרבה על שיבולת שועל בסופרים מבלי להיות מודעים שמוכרים את אותו מוצר בחנויות טבע עבור 7-8 לקילו, תלוי במקום.
מה שמוכרים לך בסופר מגיע בתור "מותג", מה שגורם לעלייה אוטומטית במחיר. בסופו של יום, השוני בשיבולת השועל שבסופר לבין זו שבחנויות טבע היא שבסופר זה מגיע בקופסא ובחנויות טבע בשקית.
רק לפרוטוקול, עבור קילו שיבולת שועל מהסופר אתה תשלם 26 שקל.
עבור קילו שיבולת שועל מחנויות טבע אתה תשלם 7-8 שקל.
רק שתבין את ההבדל העצום וכיצד מיקום הקנייה משנה את המחיר בצורה דרסטית.

אני לא טוחן בבלדר, אני אוכל את השיבולת שועל(הגרסא הדקה) עם מים וסקופ חלבון, הכל בקערית.
כמה חבל שאתה מאלה שמשלמים כל כך הרבה על שיבולת שועל בסופרים מבלי להיות מודעים שמוכרים את אותו מוצר בחנויות טבע עבור 7-8 לקילו, תלוי במקום.
מה שמוכרים לך בסופר מגיע בתור "מותג", מה שגורם לעלייה אוטומטית במחיר. בסופו של יום, השוני בשיבולת השועל שבסופר לבין זו שבחנויות טבע היא שבסופר זה מגיע בקופסא ובחנויות טבע בשקית.
מחזק, גם אני לא הייתי מודע לזה וכמה חבל שסתם בזבזתי כסף מיותר כשבצד שני זה בחצי מחיר לפי 2 כמות ועד שסוף סוף מאכל מסוים זול בארץ פה..

באיזה חנויות טבע בדיוק יש שיבולת שועל ב 7-8 שקל לקילו? זה יעזור אם תתנו שמות של חנויות טבע ספציפיות שאפשר לקנות שם במחירים האלה

• פותח/ת השרשור
קניתי בסוף בעדן טבע, אכן 8 שקל לקילו(ללא מותג), לקחתי את הגרוסה דק.
שמתי בזה מים וסוכר ופשוט אכלתי את זה בלי לחמם אפילו, יצא טוב.
שנים הייתי אוכל את הקוואקר של 26 לקילו. אין בכלל הבדל

מדוע הסובין שיבולת שועל יקרה משמעותית מהשיבולת שועל ? משהו יודע ? האם הערכים התזונתיים שלה שונים ומצדיקים את מחירה היקר ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית