עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא יודע לגבי כל מה שאמרת בהתחלה אבל המשפט שציטטתי לא היה במקום.וגם לפי התמונה שלך, זה נראה שאתה ממש מתקשה להרים משקל שהוא אפילו לא אתגר בשביל פאוורליפטר, במיוחד לפי המנח יציבה שלך.
בשבילם חיטוב זה בזבוז זמן.. המשקלי עבודה יורדים. רק אם הם יכולים לרדת בקטגוריית משקל אז הם יחטבואני מנחש, שוב פעם אדגיש את זה שאני מנחש.
פווארליפטרים לא מחטבים כי זה יפגע להם במשקלי עבודה לתקופה מסוימת ובגלל זה הם נראים איך שהם נראים.
תקנו אותי אם אני טועה
אם אני לא טועה היחס הוא 1 קילו שריר על כל 5 קילו שומן .. לא עדיף להשקיע קצת ולהשיג יחס הרבה יותר טוב?חיטוב זה באמת ביזבוז זמן, לכולם.
דבר שני, כשעולים בשומן גם בלי להתאמן אז עדיין מסת שרירה עולה פשוט לא ביחס גבוה. עשו מחקר כזה על מתאבקי סומו אז אל תצחקו על הבחור ששאל
פשוט תאכל בפלוס קלורי מטורף .. 1000+ תפגיז שומנים (הרבה קלוריות דחוסות ..,שב מול הטלוויזיה עם 150 גרם בוטנים וEZ 900 קלוריות..)אני אסביר למה אני שואל.
הייתי רזה מאוד בלי שריר ובלי שומן.
התחלתי להתאמן , אכלתי 3000 קלוריות כל יום ... עליתי בשריר ובשומן.+גיליתי שיש דברים שאי אפשר לשנות בגוף כמו זה שאני גובה+מבנה צר+גוף גיטרה+שריר התאומים קטן בצורה מפחידה!!
אז החלטתי שיותר חשוב לי האסטטיקה. ועוד 2-3 קילו שומן יראה עלי טוב מאשר עכשיו , יטשטש את התאומים המלחציים שיש לי חחח כי זה כבר מפחיד. יטשטש מבנה צר בבטן. ויתן לי מראה יותר בריא מאשר שחיף על 11-13% שומן עם טיפה שריר.
בקיצור המטרה היא כמה שיותר לטשטש את הרזון, כי השילוב של צר גבוה רזה בטן גיטרה ותאומים שואה ואחוז שומן נמוך נותר מראה לא יפה. אני מעדיף לעלות ל15-17 אחוז שומן על מנת לטשטש במיוחד את שריר התאומים (שאותו אני מאמן בו זמנית בשביל למקסם תוצאות)
בקיצור תגידו מה אתם חושבים על הרעיון כי לא יזיק לי עצות.
תעלה בשומן ביחד עם שריר...אני אסביר למה אני שואל.
הייתי רזה מאוד בלי שריר ובלי שומן.
התחלתי להתאמן , אכלתי 3000 קלוריות כל יום ... עליתי בשריר ובשומן.
גיליתי שיש דברים שאי אפשר לשנות בגוף כמו זה שאני גובה+מבנה צר+גוף גיטרה+שריר התאומים קטן בצורה מפחידה!!
אז החלטתי שיותר חשוב לי האסטטיקה. ועוד 2-3 קילו שומן יראה עלי טוב מאשר עכשיו , יטשטש את התאומים המלחציים שיש לי חחח כי זה כבר מפחיד. יטשטש מבנה צר בבטן. ויתן לי מראה יותר בריא מאשר שחיף על 11-13% שומן עם טיפה שריר.
בקיצור המטרה היא כמה שיותר לטשטש את הרזון, כי השילוב של צר גבוה רזה בטן גיטרה ותאומים שואה ואחוז שומן נמוך נותר מראה לא יפה. אני מעדיף לעלות ל15-17 אחוז שומן על מנת לטשטש במיוחד את שריר התאומים (שאותו אני מאמן בו זמנית בשביל למקסם תוצאות)
בקיצור תגידו מה אתם חושבים על הרעיון כי לא יזיק לי עצות.