הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוגורט יווני, כדאי?

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
קראתי שליוגורט יווני יש כ 20 גר' חלבון בגביע. היוגורט היווני היחיד שראיתי בסופרים זה של דנונה וכתוב שם שבגביע יש כ 7 גר' חלבון.

אז או שאני לא יודע על איזה יוגורט יווני מדובר או שאין דבר כזה יוגורט עם 20 גר' חלבון

קראתי שליוגורט יווני יש כ 20 גר' חלבון בגביע. היוגורט היווני היחיד שראיתי בסופרים זה של דנונה וכתוב שם שבגביע יש כ 7 גר' חלבון.

אז או שאני לא יודע על איזה יוגורט יווני מדובר או שאין דבר כזה יוגורט עם 20 גר' חלבון
מה שראית על הגביע זה מה שראית. גם יכול להיות שה-7 גרם חלבון זה ל-100 גרם והיוגורט הוא יותר.

לא יודע מה יש בארץ, אבל בחו"ל יצא לי לקנות יוגורוט יווני עם 20 גרם חלבון לגביע, רק שהגביע היה 500 גרם:)

אני מאמין שהכוונה היא לgreek יוגורט,בארהב אכלתי אותו,14 גרם לגביע,בארץ משום מה זה פחות חלבון למרות שזה בדיוק אותו גודל.

• פותח/ת השרשור
zv
אני מאמין שהכוונה היא לgreek יוגורט,בארהב אכלתי אותו,14 גרם לגביע,בארץ משום מה זה פחות חלבון למרות שזה בדיוק אותו גודל.

אוקיי, אז זה אומר שאני לא מדמיין. בארץ כנראה מתקמצנים על החלבון. חבל

אני מבין מה אתה שואל.
קראת שליוגורט יווני יש 20 גרם חלבון לגביע, והאמת היא - שזה אפילו 24 לגביע.
הבעיה היא, שאת המאמר הזה קראת בארה"ב ולא בארץ.
בארץ היוגורטים היווניים הם לא באמת יווניים, זה חיקוי של יוגורט יווני (עלאק יווני), זה בשביל הפירסום כדי למשוך אנשים שירגישו שזה עלאק יוגורט יווני.

ליוגורט יווני אמיתי (שאי אפשר למצוא בארץ), יש אפילו 24 גרם חלבון לגביע 😃
צר לי לאכזב.

נכון. בארה"ב אכלתי יוגורט יווני שבאמת כתוב עליו 20 גרם חלבון (והוא אפילו כשר!). פה לא ראיתי דבר כזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית