עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רמז באחת מתגובות קודמותמי אני ?
מה אתה קשור ? ולמה אתה לא במיטה ?ארקאדי דיי להיות סוקה ותגיד תודה,לא צריך להיות פוץ 24/7.
אני במיטה,מזיין,לעומתך.🤡מה אתה קשור ? ולמה אתה לא במיטה ?
עד כדי כך אתה מחובר לפורום שגם בזמן זיון אתה מגיב? 😆אני במיטה,מזיין,לעומתך.🤡
אני לא יודע מי הסביר לך מה זה לזיין, אבל לזיין זה לא להתכתב בפורם. אולי אתה מתכוון שאתה מזיין את השכל ?אני במיטה,מזיין,לעומתך.
אני מוכן לעזוב הכל כדי להגיד לארקאדי שהוא סוקה וללכת לישון בראש שקט.עד כדי כך אתה מחובר לפורום שגם בזמן זיון אתה מגיב? 😆
כן,אבל לפחות אני יודע מה זאת הוקרת תודה והתחשבות.אני לא יודע מי הסביר לך מה זה לזיין, אבל לזיין זה לא להתכתב בפורם. אולי אתה מתכוון שאתה מזיין את השכל ?
הייתה היום ?טוב לדעת 😃
איזה כיף כבר 3 אנשים תייגו אותי היום בעדכון לוג שלהם. עכשיו אני יכול ללכת לישון עם חיוך על הכרית האורטופדית שקניתי אתמול ב280 שקל 😃
כן אבל חתכתי מוקדם. היה לי כשל בסט השני של הסקוואט והרגשתי חרא אחריו אז הלכתי הביתה.הייתה היום ?
טקסס שבוע 4 אימון B
בנץ 90X3X8
טקסס שבוע 4 אימון C
פרס 67.5X5
בקושי הצלחתי לסגור את ה 5.
שבוע הבאה מתחיל לעשות סקוואט ודדליפט במתכונת של SS.
מזל טוב ילדה.שבוע הבאה מתחיל לעשות סקוואט ודדליפט במתכונת של SS.
😍מזל טוב ילדה.
מקווה בשבילך שלא יחזור 😃😍
מאוד מקווה שהכאבים לא יחזרו. אין לי כוח ללכת לרופא/אורטופד
לפחות אתה עכשיו מומחה לפציעות אז תעשה לי קורס בקבלת טיפול רפואי 101מקווה בשבילך שלא יחזור 😃
🤣🤣🤣🤣🤣🤣לפחות אתה עכשיו מומחה לפציעות אז תעשה לי קורס בקבלת טיפול רפואי 101
סיקרנתה אותי, כמה יקר ??🤣🤣🤣🤣🤣🤣
המלצה שלי, אם כלום לא יעזור לך ותראה שכבר 4-5 חודשים לפחות אתה לא מסוגל להתאמן כמו שצריך אני חושב שכדאי יהיה לך לפנות לפיזיוטרפיסט פרטי. יש לי 3 פיזיוטרפיסטים פרטיים שאני מכיר בחיפה, כולם יקרים אחושרמוטה אבל אחד מהם ב3 טיפולים (3 שבועות) קידם לי פציעה שלא השתפרה בשיט במשך 4 חודשים שבגללה מיוני לא עשיתי בנץ' פרס.
תשמור את זה אבל כ"מקרה אחרון" אם אתה מיואש לגמרי כי זה באמת ממש פאקינג יקר.
250 לדייט.סיקרנתה אותי, כמה יקר ??