הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

texas_method.log.txt

עד כדי כך אתה מחובר לפורום שגם בזמן זיון אתה מגיב? 😆
אני מוכן לעזוב הכל כדי להגיד לארקאדי שהוא סוקה וללכת לישון בראש שקט.
אני לא יודע מי הסביר לך מה זה לזיין, אבל לזיין זה לא להתכתב בפורם. אולי אתה מתכוון שאתה מזיין את השכל ?
כן,אבל לפחות אני יודע מה זאת הוקרת תודה והתחשבות.

טוב לדעת 😃
איזה כיף כבר 3 אנשים תייגו אותי היום בעדכון לוג שלהם. עכשיו אני יכול ללכת לישון עם חיוך על הכרית האורטופדית שקניתי אתמול ב280 שקל 😃

לפחות אתה עכשיו מומחה לפציעות אז תעשה לי קורס בקבלת טיפול רפואי 101
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
המלצה שלי, אם כלום לא יעזור לך ותראה שכבר 4-5 חודשים לפחות אתה לא מסוגל להתאמן כמו שצריך אני חושב שכדאי יהיה לך לפנות לפיזיוטרפיסט פרטי. יש לי 3 פיזיוטרפיסטים פרטיים שאני מכיר בחיפה, כולם יקרים אחושרמוטה אבל אחד מהם ב3 טיפולים (3 שבועות) קידם לי פציעה שלא השתפרה בשיט במשך 4 חודשים שבגללה מיוני לא עשיתי בנץ' פרס.
תשמור את זה אבל כ"מקרה אחרון" אם אתה מיואש לגמרי כי זה באמת ממש פאקינג יקר.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
המלצה שלי, אם כלום לא יעזור לך ותראה שכבר 4-5 חודשים לפחות אתה לא מסוגל להתאמן כמו שצריך אני חושב שכדאי יהיה לך לפנות לפיזיוטרפיסט פרטי. יש לי 3 פיזיוטרפיסטים פרטיים שאני מכיר בחיפה, כולם יקרים אחושרמוטה אבל אחד מהם ב3 טיפולים (3 שבועות) קידם לי פציעה שלא השתפרה בשיט במשך 4 חודשים שבגללה מיוני לא עשיתי בנץ' פרס.
תשמור את זה אבל כ"מקרה אחרון" אם אתה מיואש לגמרי כי זה באמת ממש פאקינג יקר.
סיקרנתה אותי, כמה יקר ??

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית