Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 07/07/16

שבוע 5 אימון C

סקוואט 87.5X5
בנץ 112.5X4
דדליפט 132.5X5
צין אפס + 30 3X5

לא ישנתי טוב בכלל אחותי טסה באמצע הלילה לחו"ל. פשוט הרסה לי את היום הזה.

הסקוואט היה ממש קשה. בקושי עליתי ב 2 חזרות האחרונות. אבל זה בערך שיאים עכשיו בכל התקופה האחרונה ואני בחיטוב. אז יחסית סביר.

בנץ היה קשה, לא הרגשתי שאני יצליח את ה 5 ולכן ויתרתי, מי ששמר אלי לא הייתי בטוח אם הוא יגע או לא.

דדליפט להפתעתי עלה. אבל לא יודע איך הטכניקה הייתה, היה לי קשה בטרוף הרגשתי שאני נשבר ב 2 חזרות האחרונות.

אני יחזור על הבנץ. ימשיך לנסות להתקדם בשאר.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 10/07/16

שבוע 6 אימון A

סקוואט 80X4X5

פרס 65X5 65X3X4

צין אפס +30 3X6

היה לי קשה בהכל בערך. סט אחרון בסקוואט בכלל לא יודע איך הצלחתי לסיים. עיבדתי בסט האחרון כל חזרה את הפוקוס. מאמין שקרסתי ובכלל טכניקה כנראה לקויה.

הפרס היה ממש כבד. בכל סט בחזרה ה 4 נלחמתי ממש. סט ראשון עוד הצלחתי לסגור 5. אבל הבנתי שלא יהיה לי יותר.

אני כבר כ 3 חודש בחיטוב. 6 קילו פחות. אחרי תאונה, אני מתקרב למשקלים שהיו לי לפני החיטוב. אז יחסית דיי מרוצה.

אבל כבר מרגיש שאני גמור. אני כנראה ינסה למשוך את החיטוב עד ספטמבר בתקווה. רק כדאי שיהיה לי אפשרות לעשות מסה נורמלית. במידה ואני ישבר לפני אני כנראה יעשה מסה בפלוס קלורי קטן.

כרגע התחלתי כבר איזה חודש מתכונת חדשה מבחינת שעות אימון ואופן שאני אוכל וזה מרגיש לי יחסית טוב, יותר טוב מחיטובים קודמים.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 14/07/16

שבוע 6 אימון C

סקוואט 90X5 חגורה.
פרס 70X2X2
דדליפט 135X5
צין אפס + 31.25 3X5

צריך להתחיל ללכת מוקדם יותר לישון, ישנתי גג 7 שעות. אני עדיין לא מצליח להתרגל ללכת לישון מוקדם.

בסקוואט בחימום הרגשתי שקשה לי להחזיק את הבטן. שמתי רק בסט עבודה חגורה וזה היה טעות, לא חזרתי מעל שנה בסקוואט והיה לי לא נוח וגם היה דיי קשה ברגליים. מרגיש שזה השיא לחיטוב כנראה יהיה. טס שבוע הבאה לחו"ל מקווה לא יפגע בי ושאולי אפילו יעזור קצת המנוחה. אפילו ששם כנראה ילך ברגל הרבה אז כנראה שלא ינוח.

הפרס היה לי קשה. פשו הרגשתי שנגמר הכוח. חושב לעשות ריסט ל 67.5 בעצימות. ואז לעלות עוד פעם נראה.

דדליפט היה ממש קשה. צריך לצלם פעם הבאה טכניקה לראות שאני בסדר.

אין אפס גם כבר היה ממש קשה.

שוקל 89 היום ,סה"כ ירדתי 7 קילו נכון להיום. הירידה שלי הפעם דיי איטית. כנראה המסה תיהיה בפלוס קלורי קטן, או שימשוך את החיטוב עוד. אפילו שזה כבר מתחיל ממש להציק לי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 16/07/16

אימונים הוקדמו השבוע עקב טיסה לחו"ל

שבוע 7 אימון A
סקוואט 82.5X4X5 BELTED
בנץ 105X4X5
צין אפס +31.5 3X5

אז הרגשתי שיהיה קשה בסקוואט בגלל שנחתי רק יום, החלטתי לשים חגורה והפעם נזכרתי שצריך לשים אותה יותר למעלה וזה ממש עזר לי.

בנץ היה דיי קשה.
צין אפס היה גם דיי קשה חשבתי אולי לנסות 3X6 אבל הבנתי שאני לא יצליח היום. ינסה ברביעי.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 20/07/16

שבוע 7 אימון C

סקוואט 92.5X5 BELTED

בנץ 112.5X5

דדליפט 137.5X1, לאחר הכישלון עשיתי 130X5 BELTED

צין אפס 32.5X3X5

צריך לצלם את הסקוואט בעצימות לראות שאני יורד עד הסוף כי לא בטוח בזה. היה ממש קשה בקושי עליתי ב 2 חזרות האחרונות.

בנץ היה גם ממש קשה ניראה לי התחת עלה טיפה ב 2 חזרות האחרונות.

דדליפט בהתחלה ניסיתי את המשקל עם חגורה ולא היה לי נוח והמשקל פשוט לא עלה. הורדתי חגורה הצלחתי להרים פעם אחת והרגשתי שזהו אני מת.
החלטתי לנסות לפחות לעשות 5, אז ירדתי ל 130 והחלטתי לנסות עם חגורה הפעם שמתי אותה גבוהה כמו בסקוואט והיה לי יותר נוח, הצלחתי את ה 5, מאמין שאולי יכלתי לעשות טיפה יותר משקל, שבוע הבאה ינסה לחזור על 137

צין אפס בקושי עליתי את ה חזרה ה 5 בכל הסטים, החבל ממש לא נוח.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 26/07/16

אימון אחרי חזרה מחו"ל

סקוואט 60X3X5
פרס 65X2X4
בנץ 100X2X5
צין אפס + 20 3X6

הלכתי המון ישנתי קצת, אכלתי ממש לא טוב בעיקר שומן ופחמימה. וגם יחסית מעט אוכל בגלל כל הטיולים.

החלטתי לעשות שבוע של אימון כללי כזה. חמישי ינסה לעשות סטים טיפה יותר כבדים וזבוע הבאה חוזר לתוכנית הרגילה לשבוע 8.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/07/16

אימון 2 אחרי חזרה מחו"ל

סקוואט 80X5
פרס 60X2X5
בנץ 110X5
דדליפט 130X2, 120X5
צין אפס +30 3X5

היה דיי קשה, הלכתי מאוחר לישון. הרגיש לי ממש כבד כל דבר.

מאמין שזה שלא אכלתי נורמלי שבוע השפיעה אלי.

יום ראשון חוזר לשבוע 8 בפרס.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 31/07/16

שבוע 8 אימון A

ישנתי קצת בגלל שהכלב החליט שמשעמם לו ורצה להיכנס לחדר.

סקוואט 80X4X5 BELTED
פרס 62.5X3X5 62.5X5F
צין אפס + 30 3X6

עם החגורה משום מה אני לא מרגיש את הכאב ברגליים, לא יודע למה אבל בחימום כן הרגשתי, וברגע ששמתי חגורה לא הרגשתי בכלל כלום. בכל מקרה עשיתי טיפה ריסט. מעכשיו כנראה כל המשקלים ה"כבדים" יעשה עם חגורה.

פרס היה דיי קשה. סט 4 כבר לא היה לי כוח בקושי סגרתי 4 חזרות.

החבל הזה הרס לי את החיים ובמיוחד את הרגליים. אני מקבל מכות מהפלטות ברגליים :(

שוקל כבר לקנות חגורה בשבילי וזהוא.

@Matty יש לך מושג במקרה צפי למתי מתקנים את החגורה ?

קרא את שאר עדכון הלוג...

חגורה כזאת עולה פחות מ 50 שקל באיביי. ממליץ להזמין אחת וזהו, אמנם יקח זמן עד שהיא תגיע אבל היא תהיה אצלך לעתיד למקרה דומה

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית