Resource icon

texas_method.log.txt

godlin23 עדכן/ה את הלוג ״texas_method.log.txt״:

עדכון לוג: 25/07/15

לינארית שבוע 2

אימון C

בנץ 70X5 80X5 90X5 100X1 112.5X3 100X5 90X8
סקוואט משקל קל להרבה חזרות 10+
תרגילי נשמה.

התכנון היה לעשות פעם בשבועיים העמסה אבל אני מרגיש שזה יהיה לי קשה, השבוע אני כנראה עוד ימשוך ואז כנראה או ישר לעבור לפעם בשבוע ואז יהיה על פחמימה יותר נמוכה במהלך השבוע, או שינסה למשוך עוד שבועיים ככה, הכל יהיה תלוי במרגש ובהתקדמות לקראת הסופש הבאה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 27/07/15

לינארית שבוע 3

אימון A

בנץ 72.5X5 80X5 90X5 100X1 112.5X3 100X5 90X8
סקוואט לחזרות.
תרגילי נשמה.

הבנץ תכנון היה ל 5 אבל היה ממש קשה החזרה ה 3 בקושי עלתה, לא רציתי להמשיך לחזרה 4 כי ידעתי שסיכוי נמוך שתעלה ולא צריתי לגמור את עצמי, מקווה שזה בגלל שאני הקדמתי את האימון ביום ויוצא שנחתי יום אחד פחות בין אימון C ל A. ניראה מה יהיה בחמישי ושבוע הבאה.

הסקוואט עדיין יש כאבים ממשיך בחזרות גבוהות

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/07/15

לינארית שבוע 3
אימון B

מ.ג 88.5

דדליפט 100X3 100X4 120X2 135X1 150X1 142.5X5 130X5 120X5
פרס 52.5X5 57.5X5 62.5X1 67.5X2X3 62.5X5

אימון של מעל שעה וחצי אז לא היה תרגילי נשמה.

היה המון אנשים אתמול, אבל מהסוג הטוב 😃 ניראה לי פרט ליבגני כולם באו. (או שפיספסתי אותו)
לצערי זה גורם לי לדבר הרבה ולהתאמן קצת.

צחקנו קצת על מקס המגובל פיזית ואלון המוגבל שכלית.

לא יודע מה הולך אם הדדליפט הזה היה לי 150 ל 5 ועכשיו 150 ל 1 בקושי. וה 142 הרגיש לי כמו 150
הפרס גם לא שימח אותי, סט 2 שמתי רצועות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

דרך אגב אני OFFICIALLY עובר להתאמן בבוקר עם הזקנים עד שאני אהיה מספיק בריא כדי שיגיע לי להתאמן בערב בשעת הליפטרים. ניפגש עוד הרבה זמן...

@Tank אתה ממש מתנהג כמו בחורה, מכל דבר עושה DRAMA, כל דבר לוקח לקיצוניות. ניראה לי תחשוב על שינוי מין גם ככה ההתנהגות שלך היא של בחורה ואתה מכוער בתור גבר, אולי בתור בחורה ילך לך יותר.

או שתגדל ביצים ותתחיל להתנהג כמו גבר גבר. (אני עדיין חושב שיותר מתאים לך להיות בחורה)

@Tank אתה ממש מתנהג כמו בחורה, מכל דבר עושה DRAMA, כל דבר לוקח לקיצוניות. ניראה לי תחשוב על שינוי מין גם ככה ההתנהגות שלך היא של בחורה ואתה מכוער בתור גבר, אולי בתור בחורה ילך לך יותר.

או שתגדל ביצים ותתחיל להתנהג כמו גבר גבר. (אני עדיין חושב שיותר מתאים לך להיות בחורה)
אתה חופר

באמת מקס מה יש לך נהיית דכאוני
זה לא שנהייתי דכאוני. דיברתי עם דודי לפני כמה אימונים ושאלתי אותו למה הוא לא משתמש בשרוולי ברכיים. התשובה שלו הייתה שהוא צריך "להרוויח אותם" על ידי כך שהוא יגיע למשקל עבודה כלשהו בסקוואט שאני לא מתכוון לציין. אהבתי את הגישה שלו והחלטתי שאני צריך "להרוויח" את היכולת להתאמן עם הליפטרים ואני אעשה זאת על ידי כך שאני אתאמן בשעות מסריחות וארוויח את זה כשאהיה באמת בריא ומסוגל להתאמן כמו שצריך

זה לא שנהייתי דכאוני. דיברתי עם דודי לפני כמה אימונים ושאלתי אותו למה הוא לא משתמש בשרוולי ברכיים. התשובה שלו הייתה שהוא צריך "להרוויח אותם" על ידי כך שהוא יגיע למשקל עבודה כלשהו בסקוואט שאני לא מתכוון לציין. אהבתי את הגישה שלו והחלטתי שאני צריך "להרוויח" את היכולת להתאמן עם הליפטרים ואני אעשה זאת על ידי כך שאני אתאמן בשעות מסריחות וארוויח את זה כשאהיה באמת בריא ומסוגל להתאמן כמו שצריך
וואו אחי אתה יותר מדי תחרותי ומוזר. בוא נתחיל בזה שאין קשר ב״להרוויח את השרוולים״. זה נטו לשמור על בריאות הברכיים. זה כמו שאמרת שאתה לא תבוא להתחרות אם לא יהיה לך סיכוי לזכות. לא הכול חייב להיות בגישה כזאת.. ״להרוויח להתאמן עם הליפטרים״ נו באמת תעשה טובה.. זה הדבר הכי שטותי ששמעתי בזמן האחרון. למה שלא תתאמן עם חברים שלך?

וואו אחי אתה יותר מדי תחרותי ומוזר. בוא נתחיל בזה שאין קשר ב״להרוויח את השרוולים״. זה נטו לשמור על בריאות הברכיים. זה כמו שאמרת שאתה לא תבוא להתחרות אם לא יהיה לך סיכוי לזכות. לא הכול חייב להיות בגישה כזאת.. ״להרוויח להתאמן עם הליפטרים״ נו באמת תעשה טובה.. זה הדבר הכי שטותי ששמעתי בזמן האחרון. למה שלא תתאמן עם חברים שלך?
אני הייתי רע לראק ולא כיבדתי אותו והוא העניש אותי בשתי פציעות. הראק לא מוכן לקבל אותי בחזרה עד שאני לא אכפר על המעשים שלי, ולכפר על המעשים שלי אני יכול רק על ידי ענישה עצמית, ובמקרה הזה החלטתי שהענישה היא ויתור על הזדמנות האימון עם האנשים שאני רוצה ואוהב להתאמן איתם.

אין שום קשר בין בריאות ברכיים לשרוולים.
אוקיי אז לשמור על חום הברכיים
אני הייתי רע לראק ולא כיבדתי אותו והוא העניש אותי בשתי פציעות. הראק לא מוכן לקבל אותי בחזרה עד שאני לא אכפר על המעשים שלי, ולכפר על המעשים שלי אני יכול רק על ידי ענישה עצמית, ובמקרה הזה החלטתי שהענישה היא ויתור על הזדמנות האימון עם האנשים שאני רוצה ואוהב להתאמן איתם.
אתה עדיין מוזר..

אתה גורם לי להעריך אותך פחות ופחות.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית