הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

FIFA ו-PES 15

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
אני מחפש מישו מאזור חולון שיכול לצרוב לי את שני המשחקים(אין לי בעיה לשלם) לאקס בוקס 360, יש דבר כזה כאן ?

• פותח/ת השרשור
לא השתמשתי באקס בוקס שלי כבר כמה שנים ככה שאין מצב שאני אקנה מכשיר חדש ב-3,000 ש"ח.

איך הפרו 15?
הפרו 13 היה להיט וה 14 היה נפילה...

• פותח/ת השרשור
באג מוכרים את ה"בוקס" וואן ב-2500₪ ופליסטיישן 4 ב-3000₪ אם אני לא טועה.

סוני 4 עולה היום 2,000 בידיוק , יש דילים נחמדים עם FIFA 15 או מיני משחקים אחרים פלוס שלט ב2,500.
עוז , לנושא שלך , אם אתה לא משחק ברשת הייתי ממליץ לך לעשות פריצת RGH , לא יודע אם זה משתלם לך או לא אבל זו פריצה שאתה מוריד משחקים לכונן חיצוני [ אם יש לך XBOX של 250GB אז אפילו כונן לא צריך ] ואתה פשוט מוריד ומשחק , בלי צריבות ותיקונים. הקטע שאין בה רשת מולטיפלייר.

• פותח/ת השרשור
סוני 4 עולה היום 2,000 בידיוק , יש דילים נחמדים עם FIFA 15 או מיני משחקים אחרים פלוס שלט ב2,500.
עוז , לנושא שלך , אם אתה לא משחק ברשת הייתי ממליץ לך לעשות פריצת RGH , לא יודע אם זה משתלם לך או לא אבל זו פריצה שאתה מוריד משחקים לכונן חיצוני [ אם יש לך XBOX של 250GB אז אפילו כונן לא צריך ] ואתה פשוט מוריד ומשחק , בלי צריבות ותיקונים. הקטע שאין בה רשת מולטיפלייר.

ת'אמת שאין לי מושג בכל מה שקשור בקונסולות ובכל שנה אני תמיד מוצא מישהו שצורב לי פיפא ופרו לאותה שנה. לצערי אני כ"כ גרוע בזה שאני כבר לא ממש זוכר מה הפריצה שיש לי כרגע במכשיר שלי. אגב, בנוגע לפריצה - מישו זוכר במקרה אם לפרו 13 ו-14 לאקס בוקס הייתה אותה פריצה ? יש דרך לבדוק איזה פריצה יש לי או שחייב לפתוח ת'מכשיר ? מה גם שלא שיחקתי בקונסולה כבר כ"כ הרבה זמן בגלל שאני לא יודע לצרוב משחקים. אין לי צורך במולטי פלייר.

יש סיכוי סביר שתצטרך לעדכן את הפריצה לWAVE ה' יודע מה.
קנה באיביי, עזוב שטויות.

כמה עלה? אני עדיין בדילמה אם שווה לקנות או לא...
הבעיה היא שאני רק פעם בשבוע בבית וכנ"ל אחי

עלה לי בבאג דרך חבר איזה 2400 עם 2 משחקים + שלט וכבל HDMI ממש טוב.

אני גם עובד הרבה ויוצא לי לשחק פעמיים שלוש בשבוע. הקטע הוא שבאים חבר'ה וכו' זה כיף.
עוד מעט יוצא הקול אוף דיוטי שאני בטוח אקנה וגם את הNFL אני רוצה לקנות

יש לך 360,בדיוק קיבלתי כזה עם הארד דיסק חיצוני,תנסה לארגן אחד כזה זה קל מאוד להוריד ככה לא צריך לצרוב ואתה יכול להוריד המון משחקים גם (למקרה שאתה ממש משועמם)

• פותח/ת השרשור
יש לך 360,בדיוק קיבלתי כזה עם הארד דיסק חיצוני,תנסה לארגן אחד כזה זה קל מאוד להוריד ככה לא צריך לצרוב ואתה יכול להוריד המון משחקים גם (למקרה שאתה ממש משועמם)

לא ממש הבנתי, אז אני צריך גם הארד דיסק חיצוני וגם פריצה חדשה ?

לא ממש הבנתי, אז אני צריך גם הארד דיסק חיצוני וגם פריצה חדשה ?
האקס בוקס שלך פרוץ? אם כן למה שתצטרך חדשה פשוט תשיג הארד דיסק תוריד משחקים למחשב מהמחשב תעביר להארד דיסק וחבר אותו לאקס בוקס

• פותח/ת השרשור
האקס בוקס שלך פרוץ? אם כן למה שתצטרך חדשה פשוט תשיג הארד דיסק תוריד משחקים למחשב מהמחשב תעביר להארד דיסק וחבר אותו לאקס בוקס

האקס בוקס שלי פרוץ

כי אני לא יודע אם הפריצה שיש לי כרגע היא עדכנית מספיק להעלות את המשחקים החדשים.

אתה יודע אם יש לך XBOX של 4GB או 250 ? אם יש לך 250 , זה חוסך לך קניית כונן בפריצה שאני מציע לך.
בפריצת RGH אתה מוריד קובץ ISO מהרשת , ומשחק בו תוך 5 דקות , בלי צריבות תיקונים ועדכונים , אם אתה חושב שזה משתלם לך אתה יכול לעשות את הפריצה , הנה דוגמא לחנות -
http://www.dominator.co.il/product/rgh-hack

לדעתי המחיר אמור להיות נמוך יותר , אפשר להגיע לאיזור ה200 ופחות אם אני זוכר נכון.
לי אישית יש מעל ל60 משחקים , בלי צריבות תיקונים ושטויות , 0 הוצאות.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע אם יש לך XBOX של 4GB או 250 ? אם יש לך 250 , זה חוסך לך קניית כונן בפריצה שאני מציע לך.
בפריצת RGH אתה מוריד קובץ ISO מהרשת , ומשחק בו תוך 5 דקות , בלי צריבות תיקונים ועדכונים , אם אתה חושב שזה משתלם לך אתה יכול לעשות את הפריצה , הנה דוגמא לחנות -
http://www.dominator.co.il/product/rgh-hack

לדעתי המחיר אמור להיות נמוך יותר , אפשר להגיע לאיזור ה200 ופחות אם אני זוכר נכון.
לי אישית יש מעל ל60 משחקים , בלי צריבות תיקונים ושטויות , 0 הוצאות.

רוב הסיכויים שאין לי 250 אחי

במידה ואין לי אני אצטרך לעשות גם פריצה וגם לקנות כונן ?

כן , כי המשחקים שוקלים בסביבות ה6 GB כל אחד , תוכל לקנות איזה כונן שתרצה , מ250GB עד 1TB .
באופן כללי אני משתמש בכונן הזה לאלף ואחד דברים , וכשאני רוצה לשחק בXBOX אני מחבר אותו ומשחק בקלילות.

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית