עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא השתמשתי באקס בוקס שלי כבר כמה שנים ככה שאין מצב שאני אקנה מכשיר חדש ב-3,000 ש"ח.
כמה עלה? אני עדיין בדילמה אם שווה לקנות או לא...מזל שסוני 4 לא עולה 3 אלף
סוני 4 עולה היום 2,000 בידיוק , יש דילים נחמדים עם FIFA 15 או מיני משחקים אחרים פלוס שלט ב2,500.
עוז , לנושא שלך , אם אתה לא משחק ברשת הייתי ממליץ לך לעשות פריצת RGH , לא יודע אם זה משתלם לך או לא אבל זו פריצה שאתה מוריד משחקים לכונן חיצוני [ אם יש לך XBOX של 250GB אז אפילו כונן לא צריך ] ואתה פשוט מוריד ומשחק , בלי צריבות ותיקונים. הקטע שאין בה רשת מולטיפלייר.
כמה עלה? אני עדיין בדילמה אם שווה לקנות או לא...
הבעיה היא שאני רק פעם בשבוע בבית וכנ"ל אחי
יש סיכוי סביר שתצטרך לעדכן את הפריצה לWAVE ה' יודע מה.
קנה באיביי, עזוב שטויות.
יש לך 360,בדיוק קיבלתי כזה עם הארד דיסק חיצוני,תנסה לארגן אחד כזה זה קל מאוד להוריד ככה לא צריך לצרוב ואתה יכול להוריד המון משחקים גם (למקרה שאתה ממש משועמם)
האקס בוקס שלך פרוץ? אם כן למה שתצטרך חדשה פשוט תשיג הארד דיסק תוריד משחקים למחשב מהמחשב תעביר להארד דיסק וחבר אותו לאקס בוקסלא ממש הבנתי, אז אני צריך גם הארד דיסק חיצוני וגם פריצה חדשה ?
האקס בוקס שלך פרוץ? אם כן למה שתצטרך חדשה פשוט תשיג הארד דיסק תוריד משחקים למחשב מהמחשב תעביר להארד דיסק וחבר אותו לאקס בוקס
אתה יודע אם יש לך XBOX של 4GB או 250 ? אם יש לך 250 , זה חוסך לך קניית כונן בפריצה שאני מציע לך.
בפריצת RGH אתה מוריד קובץ ISO מהרשת , ומשחק בו תוך 5 דקות , בלי צריבות תיקונים ועדכונים , אם אתה חושב שזה משתלם לך אתה יכול לעשות את הפריצה , הנה דוגמא לחנות -
http://www.dominator.co.il/product/rgh-hack
לדעתי המחיר אמור להיות נמוך יותר , אפשר להגיע לאיזור ה200 ופחות אם אני זוכר נכון.
לי אישית יש מעל ל60 משחקים , בלי צריבות תיקונים ושטויות , 0 הוצאות.