הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה,לא מצליח להבין איך אנשים מפתחים גוף ללא השמנה.

נטלי1234

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
גמר חתימה טובה,

אני חייב להבין,איך זה שאני רואה מלא בגילי (17) נערים כמוני,שמפתחים גוף אבל לא משמינים בבטן ובפנים,הם בונים שרירים יפים מאוד וגוף יפה מאוד ולא משמינים...איך עושים דבר כזה?אני במכון כושר ואני חייב להבין איך זה קורה?

קודם כל אין דבר כזה לעלות 100% בשריר ולא לעלות בשומן בכלל, אבל בשביל לצמצם את העלייה בשומן למינימום אתה צריך לעבור את המאזן הקלורי הנטרלי שלך בבערך 200 קלוריות פחות או יותר.
הנה בנאדם שעשה את זה ועלה יפה מאד במסה 3 שנים וכל זה מבלי לחטב בכלל:

מאזן קלורי חיובי סביר ואימונים נכונים לא יגרמו לתוספת שומן משמעותית.
חוץ מזה, כל אחד והגנטיקה שלו

• פותח/ת השרשור
בשביל להתנפח מהר מה עדיף?(שאני מתכון להתנפח זה לפתח שרירים).

בשביל להתנפח מהר מה עדיף?(שאני מתכון להתנפח זה לפתח שרירים).
בשביל לעלות בשריר בצורה אופטימלית אתה תצטרך לאכול דיי הרבה אבל אתה גם תעלה הרבה בשומן, תחליט מה אתה מעדיף.

הבחור בסרטון הוא תופעה גנטית.
אגב, זה אותו הבחור שחלה בסרטן, (קיבל גישה למחסן תרופות-ספקולציה שלי) ואז הפך לבודיבילדר.

כדי לעלות שריר בצורה אופטמלית מבחינת זמן אין ברירה אלא להעלות גם קצת שומן, ואחרי זה מחטבים ומורידים אותו זה לא כזה ביג דיל.
המסלול להעלת שריר בצורה נקייה לחלוטין ארוכה ומייגעת ולוקחת הרבה יותר זמן - לא מומלץ..

קודם כל אין דבר כזה לעלות 100% בשריר ולא לעלות בשומן בכלל, אבל בשביל לצמצם את העלייה בשומן למינימום אתה צריך לעבור את המאזן הקלורי הנטרלי שלך בבערך 200 קלוריות פחות או יותר.

LeaN GainZ

גנטיקה, טבעי, איתי שגב

10258189_730861710299632_3766634275654551869_n.jpg

Back
למעלה תחתית