הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפלאות החלב

אני כל יום על 2000 מ"ג סידן ממוצרי חלב כי אני אוהב את זה, אבל בלי חלב הגוף נראה יבש יותר ועל זה אין ויכוח בכלל.

אני שותה לפחות ליטר 3% ביום וזה לא ניראה משהו שבכלל מפריע לחיטוב (9-10%)

לא אמרתי שזה מפריע לחיטוב, אבל זה נותן מראה נוזלי.
תעשה ניסוי עם עצמך אל תיגע במוצרי חלב בכלל שבוע אתה תהיה המום, מניסיון אישי.

לא אמרתי שזה מפריע לחיטוב, אבל זה נותן מראה נוזלי.
תעשה ניסוי עם עצמך אל תיגע במוצרי חלב בכלל שבוע אתה תהיה המום, מניסיון אישי.
במוצרי חלב באופן כללי או ספציפית בחלב? כי במוצרי חלב יש יחסית הרבה נתרן אז אפשר להבין, אבל מה עם רק חלב?

במוצרי חלב יש הרבה נתרן זה הסיבה להרגשה הנוזלית
הם סופחים הרבה נוזלים.
זה למה בחיטוב מתקדם כמעט ולא נוגעים במוצרי חלב.

סה"כ בחלב יש לא מעט פחמימות עם השפעה אינסולימנית די חזקה, יש מוצרים יותר דלים בפחמימה כמו גבינות קשות שכן אפשר לצרוך (AD מישהו?)

אני הורדתי חלב כמעט לגמרי מהתפריט לפי מה שאמרו לי פה, האמת שאני באמת נראה פחות נוזלי...

אבל קשה לחיות בלי חלב.. אני רגיל לשתות פה ושם כוס חלב סתם ככה או שוקו, ובבוקר עם הדגנים חובה חלב עם הסקופ חלבון.. במקום אני שם מים, זה די מעפן אבל אין ברירה, יכול להיות שזה גורם לבעיית האקנה שלי...

סה"כ בחלב יש לא מעט פחמימות עם השפעה אינסולימנית די חזקה, יש מוצרים יותר דלים בפחמימה כמו גבינות קשות שכן אפשר לצרוך (AD מישהו?)

והיפרטרופיה נגרמת בעקבות עליה פרוגרסיבית במשקלי העבודה ומאזן חיובי, תוך כדי התחזקות והתייעלות עצבית הבונה תשתית למשקלים גבוהים יותר.

במוצרי חלב יש הרבה נתרן זה הסיבה להרגשה הנוזלית
הם סופחים הרבה נוזלים.
זה למה בחיטוב מתקדם כמעט ולא נוגעים במוצרי חלב.
זה למה בחיטוב מתקדם לאנשים נדפק השכל והם עושים שטויות.
מה יתן לך להיות בלי מוצרי חלב חודש? כל דבר קטן שתגע לאחר מכן יעלה את הנוזלים חזרה כמו שהיו, אז מה לא תאכל מוצרי חלב בחיים? מה עם סידן? מאיפה תקבל אותו, מהכרוב בסלט?
GIVE ME A BREAK

זה למה בחיטוב מתקדם לאנשים נדפק השכל והם עושים שטויות.
מה יתן לך להיות בלי מוצרי חלב חודש? כל דבר קטן שתגע לאחר מכן יעלה את הנוזלים חזרה כמו שהיו, אז מה לא תאכל מוצרי חלב בחיים? מה עם סידן? מאיפה תקבל אותו, מהכרוב בסלט?
GIVE ME A BREAK

יש לך מקורות תזונתיים לסידן הרבה יותר טובים ממוצרי חלב למשל קופסת סרדינים מכילה כ-800-900 מ"ג סידן ואם אתה בנאדם שלוקח גם מולטי ויטמין שמכיל בין 100-200 מ"ג סידן, אז הגעת לכמות היומית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית