הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חומצה פולית, בי6 ובי12

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
האם יש בעיה לצרוך כמות גדולה של הוויטמינים האלו על בסיס יומי?
אם כמות מדויקת של המינונים חשובה כדי לענות על השאלה:
אני צורך כל יום כדור אחד של טוויןלאב דיילי וואן, לעתים גם שניים כי המינונים די נמוכים.
זאת אומרת שכל יום אני מקבל 25 מ"ג בי6, 800 מק"ג בי9 (חומצה פולית) ו-100 מק"ג בי12.
אני בקרוב מתחיל לצרוך 100 מ"ג בי6 בנפרד לפני השינה, ואני מקבל גם תוסף חומצה פולית + בי12 של NOW, שמכיל 800 מק"ג חומצה פולית ו-25 מק"ג בי12.
האם יש בעיה במינונים האלו? סך הכל אצרוך כל יום 125 מ"ג בי6, 1,600 מק"ג (1.6 מ"ג) של חומצה פולית ו-125 מק"ג של בי12. מדי פעמים זה יהיה גם גבוה יותר (150 מ"ג בי6, 2,400 מק"ג בי9 ו-225 מק"ג בי12), בימים שאני לוקח שני כדורים של המולטי.

אם זה משנה, כמעט לא יוצא לי לאכול בשר בקר במהלך השבוע (רק בסופ"שים מתפרק על פילה בקר ונתחים אחרים), אלא רק עוף והודו, בגלל שאני בצבא.

יותר מידי בי6 לפיי השינה ואף במהלך היום עלול להוביל לנדודי שינה. לא מומלץ.
ממה שאני מכיר לאדם שעוסק במשקולות מספיק:
1. 25 מ"ג בי6
2. 800 מק"ג בי9 (חומצה פולית)
3. 200 מק"ג בי12

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שמצאתי בי6 רק בכדורים של 100 מ"ג, וזה גם היה זול להחריד. אם ארגיש לא טוב עם המינון, אעבור לקחת את ה-100 מ"ג EOD.
כל הוויטמינים יוצאים בשתן, הרי, לא? אז גם אם אגיע למינון כפולים ממה שהמלצת, לא אמות מזה, אני מניח.

הבעיה היא שמצאתי בי6 רק בכדורים של 100 מ"ג, וזה גם היה זול להחריד. אם ארגיש לא טוב עם המינון, אעבור לקחת את ה-100 מ"ג EOD.
כל הוויטמינים יוצאים בשתן, הרי, לא? אז גם אם אגיע למינון כפולים ממה שהמלצת, לא אמות מזה, אני מניח.
גם לי היו את הכדורים של 100 מ"ג בי6 והפסקתי לקחת כי הם עשו לי נדודי שינה. זה היה קפסולת ג'לטין, ואי אפשר לחלק את זה.
אז קניתי בטבליות, ככה שאשפר לחתוך לכמה חלקים שרוצים.

• פותח/ת השרשור
גם לי היו את הכדורים של 100 מ"ג בי6 והפסקתי לקחת כי הם עשו לי נדודי שינה. זה היה קפסולת ג'לטין, ואי אפשר לחלק את זה.
אז קניתי בטבליות, ככה שאשפר לחתוך לכמה חלקים שרוצים.
הזמנתי את של NOW, מאמין שאלו קפסולות ג'לטין, אבל גם אם כן, פשוט אקח EOD במקום לחלק לחצי.

הזמנתי את של NOW, מאמין שאלו קפסולות ג'לטין, אבל גם אם כן, פשוט אקח EOD במקום לחלק לחצי.
יש להם מוצרים שהבי6 בא בטבליות נוקשות tablets או בקפסולות capsules. רשום על האריזה היית שם לב לזה לפני ההזמנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית