הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ה whit flood שלי מקולקל או שזה בסדר

• פותח/ת השרשור itayprz
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הבנתי שזה בגלל הלחות , זה רק החלק העליון ככה, אם אני יוציא את זה ויכניס את הקופסא למקרר זה יהיה בסדר.

מה אתה גנוב?? זה היה אמור להיות במצב אבקתי לחלוטין ותראה מה קרה לזה זה נהיה גבישי,עם יש לחות יש בקטריות אז אל תיגע בזה!!

גם עם הייתה לחות זה לא היה אמור להשפיע על תכולת האבקה כי האריזה הייתה צריכה להגיע אטומה לגמרי, כנראה שהיא לא הייתה ולכן זה קרה.
מסקנה? לא לשתות
פעם הבאה תזמין purple wraath

• פותח/ת השרשור
גם עם הייתה לחות זה לא היה אמור להשפיע על תכולת האבקה כי האריזה הייתה צריכה להגיע אטומה לגמרי, כנראה שהיא לא הייתה ולכן זה קרה.
מסקנה? לא לשתות

מה זה הדבר הזה ????????????

ובקשר לאבקה מה ההיתי צריך לעשות שזה לא יקרה

• פותח/ת השרשור
סליחה על העברת הנושא אבל תגיד
יש לי דודים שטסו לחול הם 6 אנשים, כל מזוודה שלהם זה עד 30 קילו,
הם יהיו באורלנדו שבועיים, כדאי לי להזמין נגיד תמוצר הזה ועוד כמה מבודיבילדינג שישלחו אליהם והם יביאו לי את זה,
יש עם זה בעיה ?

סליחה על העברת הנושא אבל תגיד
יש לי דודים שטסו לחול הם 6 אנשים, כל מזוודה שלהם זה עד 30 קילו,
הם יהיו באורלנדו שבועיים, כדאי לי להזמין נגיד תמוצר הזה ועוד כמה מבודיבילדינג שישלחו אליהם והם יביאו לי את זה,
יש עם זה בעיה ?

מי זה "תגיד"?

בכל אופן, אני אישית לא הייתי "מפיל" על מישהו לסחוב עבורי אבקות ששוקלות מעל 1 ק"ג לאריזה.
אם בכלל, נראה לי שיותר 'משתלם' להביא מוצרים כמו כדורים למיניהם שגם שוקלים מעט וגם פער המחיר לארץ בהם הוא גדול.
יש כאן מומחים גדולים ממני בהרבה שיידעו לפרט

כל בן אדם יכול לקחת 2מזוודות של 32 ק"ג כל אחד ועוד 8 ק"ג למטוס עצמו.
כל בן אדם יכול לקחת עד 200$ מוצרים כולשהם לא משנה תוספי תזונה, מוצרי חשמל וכו' רק שיקחו את הקבלה איתם וזהו.

ל
מסקנה? לא לשתות

לא התכוונתי שנכנסה לה לחות שהייתה חדשה וסגורה,אמרתי שהוא התחיל להשתמש בה(הרי התמונה שהוא שם היא אולי רבע תכולה) ועם הזמן נכנסה לחות והרי לחות גורמת לבקטריות וכדומה,לכן אני חושב שהוא אמור לזרוק אותה.

• פותח/ת השרשור
ל

לא התכוונתי שנכנסה לה לחות שהייתה חדשה וסגורה,אמרתי שהוא התחיל להשתמש בה(הרי התמונה שהוא שם היא אולי רבע תכולה) ועם הזמן נכנסה לחות והרי לחות גורמת לבקטריות וכדומה,לכן אני חושב שהוא אמור לזרוק אותה.

הלוואי רבע תכולה יש את הרוב, פה ושם לקחתי סקופ לפני האימון,
אני צריך לקחת אחד לפני ואחד באמצע

• פותח/ת השרשור
חחחחחחחחחחח הוא יושב אצלי כמה חודשים ככה , כואב הלב לזרוק אותו חחחחחח,
אבל אני לא נוגע בו , אני משער שזה קרה כי שמתי את האבקה בחדר חם טילים עם פול לחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית