עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי. יש אנשים שיש להם נטיה לעודף ברזל. אצל נשים יש פינוי חודשי, אצלנו אין, אז זה מצטבר. תעשה בדיקות דם.אני לא אוכל בשר אדום , וגם אם כן זה פעם או פעמיים במקסימום בשבוע.
במולטי שקניתי יש 10 מיליגרם ברזל, עד כדי כך קריטי?
תלוי. יש אנשים שיש להם נטיה לעודף ברזל. אצל נשים יש פינוי חודשי, אצלנו אין, אז זה מצטבר. תעשה בדיקות דם.
תגמור את מה שקנית אבל מעכשיו תקנה בלי ברזל (אלא אם בבדיקות עתידיות תראה שיש לך חוסר).עשיתי בדיקות ולא בדקו לי את הברזל...
תראה שיש ערך מינימום ומקסימום.תלוי איזה קפה אתה שותה. בזה שאני שותה יש 200מג. http://www.mayoclinic.org/healthy-living/nutrition-and-healthy-eating/in-depth/caffeine/art-20049372
תגמור את מה שקנית אבל מעכשיו תקנה בלי ברזל (אלא אם בבדיקות עתידיות תראה שיש לך חוסר).
קפאין - לפני אימון.
מולטיויטמין - בעיקרון, ויטמינים חשוב לקחת בבוקר ואת המינרלים בלילה.
אם הם באים ביחד (ואני מניח שבכל מנת הגשה יש 2 או 3 כדורים), אז אחד בבוקר ואחד בלילה.
אומגה-3 לא משנה מתי.
אבץ ומגנזיום לפני השינה.
חשוב שלא תצרוך מוצרי חלב שעתיים לפני נטילת האבץ והמגנזיום.
לא מומלת לצרוך מוצרי חלב עם המולטי.תודה רבה 😃
את המולטי אין בעיה לקחת סמוך למוצרי החלב ? על אף שגם בו יש מגנזיום ואבץ(כמובן שאת האבץ ומגנזיום אצרוך בלילה) אך הם גם קיימים במולטי.
אז במקרה של צריכת מולטי כמה זמן לפני ואחרי לחכות?לא מומלת לצרוך מוצרי חלב עם המולטי.
מוצרי חלב מונעים ספיגה של עוד כמה מינרלים שיש במולטי חוץ מהאבץ והמגנזיום.
אם צרכת כבר מוצרי חלב, חכה שעתיים.אז במקרה של צריכת מולטי כמה זמן לפני ואחרי לחכות?
סגור ממש תודה אחי 😃אם צרכת כבר מוצרי חלב, חכה שעתיים.
אם צרכת מולטי ויטמין קודם, אתה יכול בשעה הקרובה להכניס מוצרי חלב.